Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Zato sto kada kazu prvih 1000, to znaci da su svi ravnopravni i tebi niko nije kriv sto si zakasnio, ali kada kazu da je granica 1.10 znaci da postoji podela-diskriminacija korisnika i oni pre 1.10 nisu u istom polozaju da koriste usluge Telenora. Ni kriv ni duzan nisi u prilici da se prijavis za promociju.

Ako si za prvih 1000 zakasnio, znači da si za 1.10. poranio (BTW i ja sam poranio ;))...same sh.t other way...

Telekomunikacione usluge su suviše dinamične i sa previše grupa korisnika, da bi moglo da se odredi šta je diskriminacija.

Slažem se da je promena uslova pojedinih paketa za korisnike pod ugovorom neprofesionalna, ali meni je Telenor 2x menjao nešto na paketu i kada pogledam račune i potrošnju, ispade oba puta u moju korist. Verovatno nisu svi bili takve sreće.

Kada malo bolje razmislim, možda nam ova promocija nije ni bila potrebna...sada ću morati da potpisujem peticije i da se vučem po sudovima tužeći Telenor, jer su ponudili 12 meseci po 1000 min razgovora besplatno...uh...

Mozda je ovo slucaj diskrimacije prema onom Clanu 16. a mozda i nije. Ko ce ga znati, ali nikako mi nesto drugo nije jasno, zasto se mi potrosaci delimo na 2 grupe i zasto neko kao potrosac staje na stranu mobilnog operatera u ovom slucaju Telenora? Bilo je recimo pre sa onim sms porukama nekih potrosaca kojima je bilo drago sto ce nam ih MTS ukrasti, mislim cemu to?

Ili što se uz nove MTS prepaid brojeve uvek dobija dovoljno benefita da ukoliko ti nije bitan broj, bolje da stalno menjaš karticu.

A što ovo mene nervira i živcira, ti nemaš pojma ... tačno se isplati kupovati novu karticu čim potrošiš kredit ....

A ovo za promocije i slično ...
pa zato se i zovu promocije ...
Kupio sam u elekroniki onaj famozi BENQ za 16000
posle vidim ovde na forumu da jedan dan penosima davali za 13600
promocija, valjda
i šta sada? Da ih zovem i da im se nahebem keve jer mene diskriminišu , a penzose motivišu?

Dobro je ono za Pecu i VIP korisnike ... :) :)

Zato sto nije problem grupisati potrosace tipa penzioneri, studenti, djaci... problem je grupa tipa ozenjeni muskarci i neozenjeni, gay i str8 muskarci, ili srbi i nacionalne manjine... kada neko napravi ovako problematicnu grupu i takvoj grupi da popust... to je diskriminacija. Kakva je to grupa stari i novi korisnici? I ko je to ko je odredio datum 1.10.2009.? Da je ta prodavnica rekla tog datuma za pedere je BENQ 13600din, e to bi bila diskriminacija.

ameri su to jako lepo resili: ukoliko se posle nabavke dobara pojavi taj isti artikal na snizenju, prodavac je duzan da isplati razliku kupcu ukoliko ga nije savetovao ranije da ce biti smanjeje cene. Ka tome treba teziti...

Jovance_sa_fejsa, uvek postoji racunica zasto je kompanija povukla takav i takav potez sa takvim i takvim uslovima - u cilju povecanja ili zadrzavanja profita.

Pa nije njima pukla patka u glavi pa eto lupili 1.10. i ne vole one ranije nego samo ove "sveze". Imaju takvu racunicu i to je to.

Jel neko provalio koja im je fora sa tim 1.10ti? :)

Danas sam dobio poziv iz Telenora sa ponudom za promociju na postpaidu (prenesi 1500, istekao mi je ugovor pre 3 meseca) od 150 min i 150 sms poruka kao bonus svakog meseca, s tim sto ce mi poslati ugovor da potpisem. Zna li neko o tome nesto vise i ima li neka zackoljica posto plniram da u narednih mesec dana kupim telefon uz ugovornu obavezu? Da li mogu da iskoristim bonus, kupovinu telefona i besplatno za dvoje u isto vreme?

Ako uzmeš mob, gubiš bonus. Bonus je glupost, jer te minute trošiš tek kada potrošiš ove iz pretplate.

mene zvali da mi ponude neke specijalne pogodnosti kao dugogodisnjeg korisnika mreze, jer ih koristim u firmi od 2000., i na kraju se dogovorili te sam za umrezeni broj dobio besplatne razgovore u 063 mrezi u sledece 2 godine...

bilo je u ponudi jos mobilni internet sa 5 gb protoka, i ne secam se jos jedne opcije, isto na dve godine za dz ...

lepo da su se setili :)

nema nista besplatno, dao sam sestri ovaj broj i ona je koristila samo zvala 063 (jer smo mi svi na 063) mrezu i prvi racun 1700 din, rekoh ajd nisu joj ukljucili/aktivirali sta vec jer sam potpisao 30. oktobra, prosli racun 3000 din lol... evo sad zovem vadim listing ebem sve po spisku

Javi kada pogledaš listing. Ako su rekli besplatno u mreži, onda mora da bude tako. Trebalo je da proveriš posle prvog računa.

Ili je "besplatno u mrezi" ali 1000/1500min mesecno, ili se sweca "ne seca" sta je sve zvala :d, ili su pogresno obracunali :)

A racun za novembar imas na netu - javi sta je po sredi, interesantno je :)

A taj bonus saobracaj, u mrezi ili nacionalni? Ako je nacionalni onda je OK :)

Da, to mi nije palo na pamet, ja sam pomislio da je u mrezi...
Ali opet, posto je posle ovih, onda nema prenosenja, moras potrositi sve preneto...Meni ne bi bio previse koristan, jedino da se nekad nadje, ali sto se onda obavezivati zbog toga.

Da, nije idealno u svakom slucaju.

Ono je bilo dobro, kad MTS da avans 10.000din za MIX1000 na 12meseci ugovor - zakon! :)

Ili je "besplatno u mrezi" ali 1000/1500min mesecno, ili se sweca "ne seca" sta je sve zvala :d, ili su pogresno obracunali :)

A racun za novembar imas na netu - javi sta je po sredi, interesantno je :)

pa pazi moguce da se ne seca, nisam iskljuciv

imam aneks ugovora ispred sebe, lepo pise
Izabrani broj taj i taj
Tarifni paket besplatno za tim
Ponuda za zaposlene Besplatan raygovor u Telenor mrezi

Nigde se ne spominje bilo kakva promena tarife na 1000 ili 1500 din

p.s. kako proveriti listing na netu?

Ovde: https://www.telenor.rs/portal/

U stvari ako je biznis korisnik onda ide biznis portal: https://www.telenor.rs/bizportal/index.php

Ali se prethodno mora obaviti sledece:

Biznis Portal je na raspolaganju svim pravnim licima korisnicima Telenorovih tarifnih paketa. Da bi Vaša firma postala korisnik Biznis Portala potrebno je da popunjen i od strane ovlašćenog lica Vaše firme potpisan Zahtev za aktivaciju Biznis Portala dostavite putem faksa na broj 011 3013 713 ili putem e-maila na adresu [email protected]

Kao odgovor na Vaš zahtev biće Vam aktivirana usluga Biznis Portal i otvoren Administratorski korisnički nalog u roku od najviše 24h. Po otvaranju ovog naloga Vaš administrator može naknadno otvarati naloge za ostale korisnike iz Vaše kompanije, direktno sa portala putem opcije „Administracija naloga“.

Poslednja izmena:
hvala, u medjuvremenu sam vec poslao zahtev (ne znam ni sam kako nisam ranije video ovu opciju)... eto javim vam sta je bilo na kraju cim i sam saznam

Promocija Besplatno za dvoje - Update

Korisnici koji sklope ugovor nakon 31.01.2010. godine, odnosno u periodu između 01.02. - 05.03.2010. će imati mogućnost besplatne komunikacije do 28.02.2011. godine.

Pa niko nema ovako povoljnu ponudu, kao Telenor. Ja kad uplatim 200 i dobijem 1000+1000 ostane mi 200 na racunu i onda preko opcije DBT kreditiram sinu pripeid broj sa tih 200. Na racunu ostanem na nuli, ali ima 1000 min i 1000 sms prema svim mrezama (sms)!!! I tako sve do aprila meseca!!! Extra :)

^ Ja sam tu ponudu da za uplatu od 200 dinara dobijem 1000 minuta u Telenor mreži i 1000 sms poruka u nacionalnom saobraćaju dobio sredinom januara na svom pri-paid broju koji retko koristim pošto sam post-paid.
Aktivirao sam je, a tih 200 dinara koji su mi ostali na računu koristim za parking.
I onda mi 01. februara stiže poruka:
2000 za 200! Dopunite račun s najmanje 200 dinara u februaru, i dobićete bonus 1000 minuta u mreži i 1000 SMS u domaćim mrežama koji važe 30 dana.
A zatim stiže još jedna poruka:
Iskoristite ovu februarsku ponudu i i sta vas očekuje tokom marta i aprila. Budite uz nas. Vaš Telenor.
Šta reći nego baš lepo.
Definitivno ću napraviti zalihu na svom post-paidu (paket: Prenesi), jer ću i sledeća tri meseca imati promocije na pri-paidu.
I samo da napomenem da će mi tih 200 dinara, koje ću uplaćivati mesečno i dalje biti na raspolaganju, pored bonus saobraćaja!

Trenutno su sve 3 ponude na *111#:
1) 10 para minut
2) pricaj i kuckaj
3) 10 puta vise

Nisam siguran da li svaki Telenor prepaid ima sve 3 opcije ali u svakom slucaju lepa ponuda.

Poslednja izmena:
I dalje važi i 1000min u mreži + 1000 SMS za uplaćenih 200 din kredita....za kartice koje su mirovale neko vreme. Ja sam prethodnih dana zbog pristupa internetu izvukao dve stare kartice i uplatio kredit da bih uključio internet dodatak i na obe mi je uključeno 1000+1000...jes' da mi nije potrebno, ali eto...

Telenor Internet paket - Ista cena
Surfovanje uvek po istoj ceni!

Uz Telenor Internet paket ISTA CENA, za samo 1.480 dinara (sa porezom) mesečno dobijate 5GB besplatnog saobraćaja, USB modem po ceni od 1 dinar i godinu dana licencirane Kaspersky internet zaštite.

U maju Vas očekuje i specijalna promocija od 1GB i 1000 SMS poruka svakog meseca u narednih 6 meseci*.

Već od danas koristite prednosti našeg jednostavnog i brzog Interneta! Telenor Internet garancija: Možete da vratite modem tokom prva tri dana.

*Promociju ostvarujete ukoliko potpišete ugovor u trajanju od 6 meseci.

LINK

Poslednja izmena:
ko samo pise te recenice: 'za samo 1480 dinara mesecno dobijate 5GB besplatnog' ..

to je (bar po meni) deracina fino upakovana u 'lascivnu' recenicu .. i 3dnevna garancija ;) pride ..

Pazite da ne uzmete od 30-2 u mesecu inache vam dzhaba garancija.....dok vas ukljuche istekne vam garancija....

A onu mapu pokrivenosti.....pa to nema veze sa vezom :)
Pola NS ne mozhe ni edge da podrzhi...

Do kraja godine besplatan interet za telenor korisnike!!!
Od 7.9 pa do kraja godine, 150mb brzog intermeta,a posle toga mamja brzina,ali i daljg besplatno.
Trenutno jos uvek nema obavestenja na sajtu,ali sam ja obavestenje dobio uz racun.
Strasan potez!
PS ne znam da li ovo vazi za prepaid korisnike
PPS ako mislite da treba otvoriti novu temu za ovo, izvol'te ;)

Stiglo je i meni, moracu da disejblujem tarifni dodatak.

Koliko sam video iz racuna, 150 mb je punom brzinom, a nakon toga se ne NE naplacuje, samo je smanjena brzina.

Nazad
Vrh Dno