Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

razumeo sam "besplatan internet" koji se aktivira kada pošalješ SMS sa sadržajem KLIK na 9000. E cena tog SMS mene interesuje, jer sam siguran da neće biti 3 din

Pa dobro neka kosta i 53 dinara (a nece) jel' to mnogo kada znas da ces imati 150 MB interneta koji ne placas?

Ja mislim da nije cak ni u tom slucaju.

Pogrešno ste me razumeli.Ajde da preformulišem cena aktivacije promocije. Sigurno će koštati neki iznos na mesečnom nivou, pošto ni kod babe nema džabe, a kamo li kod telenora

A od kraja godine kazu 290 dinara sa uracunatim porezima, taksama, haracima...

ma sjajno, jos kad iskoristim mobilni net na kompu, samo da vidim koliko ce to sporije da bude posle 150 Mb...

Sto cetvrtak, ja sam vec aktivirao...

@Charlie, kako si aktivirao?

Ostaje samo nerazjasnjeno da ako se prijavim za ovo sto je besplatno do kraja godine da li moram od januara da placam tih 300 pretplate kolko kazu da ce biti ako ne zelim vise da koristim net na telefonu? Znaci ja bih koristio u promotivnom periodu ali kad krenu da naplacuju bih se odjavio? Possible, no?

Aktivacija je moguca i ako sa telefona odete na stranicu:
wap.telenor.rs/klik

ne naplacuju i ako se ide preko opere mobile... za poslovne korisnike mora preko zahteva...

edit: poslovni korisnici mogu da aktiviraju preko wap-a bez zahteva... i nema veze preko cega se ide na net, besplatno je za sve... ako bude problema samo se ode u ks i storniratje vam te megabajte...

Poslednja izmena:
kinetic scroll

Nikada nisam voleo kada se skracuje pisanje...i u firmi isto rade i izgubim se jer razmisljam o skracenicama....

Korisnicki Servis je ovaj put 99.99%

ode u "Korisnicki Servis", kako to da uradim? pa to je logicka kategorija skroz, virtuelna :)
Misli se na kancelariju, ali npr mi ovde imamo tek u ns kancelariju, sto je 40km daleko,
i kad da se ode tamo? svakih koliko? aj da neko to proba pa cemo videti :)

Kakva je situacija sa aplikacijama koje koriste net? Verovatno ćemo znati tek na kraju meseca, kad (ako) nekog budu lepo lupili po džepu. :D
PS. Aktivirao sam i na jednom prepaid broju. Tako će mi biti najlakše da testiram da li i šta naplaćuju.

Ne naplacuje se nista i moze da se poveze sa kompom pa preko njega na surf :)
Probao sam sa drugom na njegovoj pri pejd kartici.
Nije bas kablovski intenet, ali moze da posluzi, videcemo kako ce ici kad potrosi onih prvih 150 mb

Probao sam i ja net na kompu, radi fino a besplatan je, potrosio sam oko 25Mb a racun mi je ostao nepromenjen. Postpaid sam.
E sada ja imam Android telefon sa opcijom USB teather tj komp mi krade net preko usb-a sa telefona...

Ukljucio sam sve moguce servise na telefonu koji koriste internet, mail, sinhronizaciju, vesti i vremensku prognozu i sl i racun mi je nepromenjen tako da mislim da je nebitno preko kog browsera se izlazi na net.

najvise me interesuje kolika ce brzina biti posle tih 150 Mb...

ma ks znaci kilo sljiva :d

da nacrtam za one sa jeftinijim ulaznicama...

odes u bilo koju radnju telenorovu i napravis zalbu i stornirajte vam protok... kad da odes? pa ako vidis da ti tarifiraju protok... netjes svakako da ides tamo svakog ponedeljka :d mislim, mozes al nema poente...

a to sto su daleko 40km... ***a...

ma ks znaci kilo sljiva :d

da nacrtam za one sa jeftinijim ulaznicama...

odes u bilo koju radnju telenorovu i napravis zalbu i stornirajte vam protok... kad da odes? pa ako vidis da ti tarifiraju protok... netjes svakako da ides tamo svakog ponedeljka :d mislim, mozes al nema poente...

a to sto su daleko 40km... ***a...

Zapravo, i ako dođe do problema, nema potrebe za odlaskom u KS. Ja sam u poslednje 3 godine imao 3 reklamacije za svoj broj, sve sam prijavljivao preko portala i sve je rešeno u moju korist.
Pre nego što je omogućena prijava reklamacija preko portala, postojala je mogućnost da se uz kopiju lične karte napiše/štampa tekst reklamacije, dole potpišeš i pošalješ faksom na tamo neki broj (to je bilo još u vreme Mobtela).

Dakle, u slučaju reklamacije, nema potrebe za odlaskom u poslovnicu Telenora.

eto... jos bolje :) poenta je da je sav saobratjaj do kraja godine za dz... cime su napravili lavovski posao za sve sem za one koji su presli na nove prenesi pakete koji su ispali malo je retji budale :d

Hmm, tek ce se videti (posle tih 150MB) da li su ispali budale. Ako bude ograniceno na GPRS/EDGE brzine, onda je Prenesi Plus ipak bolji

uh... pa to je bas surenje... ja sam cuo da tje biti EDGE... sto je sasvim ok... cak i GPRS... za surf... ali 16...

Nazad
Vrh Dno