Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Eto, konačno su uspeli da demidžuju nas sa e-računima. Nismo dobilu tu info.

dajte malo vise infoa :)
meni racun stize na email tako da sam dobio samo neku slicicu na kojoj pise:
Lako i besplatno do interneta na telefonu uz telenor klik.
Posalji poruku sa tekstorm KLIK na 9000 ili izaberi KLIK tarifni dodatak u okviru servisa Moj Meni *111#

Nemam takvu opciju u *111#... a nisam nasao ni detaljnija obavestenja...

Poslednja izmena:
Besplatan Internet!! To deluje nerealno!! Na sajtu nema nikakvih informacija. Gde mogu ja to da proverim prvo, ne bih se zezao da proveravam pa posle kad stigne račun :(

Ja sam ovo dobio na mail uz račun.

Prilozi

• inserter.jpg
    inserter.jpg
    113.5 KB · Pregleda: 152
Stvarno je došlo ko attachment, ali ga nisam ni primetio, pre nego sam video ovde temu. Deluje interesantno...ali ja nemam KLIK tarifni dodatak na *111#. Jel ovo neko probao, da li radi? Koliko vidim nema nikakav info na njihovom sajtu.

Poslednja izmena:
Mislim da je ovo spremanje terena za iPhone...

^
Al ako nije spremanje za iphone zanima me koja je telenorova motivacija iza ovoga?

Telenor tj Mobtel je imao isto ovakvu "akciju" pre dosta godina... onda su isto produzavali iz meseca u mesec,mislim da smo nekoh 6 meseci imali free internet preko GPRS-a. Ali i ja mislim da opet testiraju opremu,protok,mogucnosti i verovatno ce biti iphone ili nesto sl pa paketi za velike business korisnike itd.

Pa posle prvih 150MB i dalje je besplatno i može da se koristi, samo što je brzina "ubivena", The Stig@

Kolko videh sa ovih linkova koje je postavio crveni orao, kreće od četvrtka, da sačekamo, pa da vidimo kako će da radi i da li će i do kad će...

Lep potez Telenora, racun ce mi se umanjti za 300 dinara.

Sada jos da ponude iPhone od sledeceg meseca za neke fine pare :)

A ja prešao na prenesi+ zbog interneta. :d:crash:

epic :d

Nadam se da će biti neka razumna cena ove promocije, jedino nju nigde nepominju.

^Predpsotavljam da je mislio na Telenor Klik, jer se na jednom od ovih blogova navodi da će cena usluge biti vrlo pristupačna.

Telenor ima interes da po isteku promocije ljudi shvate kako je ql imati stalno net na mobu, pa počnu da uplaćuju tarifne dodatke i prelaze na pakete sa protokom.

Da li će downspeed biti na EDGE ili na GPRS?

Kako se to sada broji kod prenesi plus? Trošiš prvo ove besplatne, a one prenosiš ili šta?

OK, OK, saznaćemo u četvrtak :)

Poslednja izmena:
Nakon besplatnog promo perioda koji će trajati do nove godine, usluga će se naplaćivati ali neće prelaziti nekih 300 dinara - što znači da imate Internet u svakom trenutku neograničeno (ili uslovno rečeno ograničeno - protok će se obarati negde na brzinu modema) gde god se nalazite.

Jel ovo "besplatno" vazi i za korisnike smartphone telefona posto vidim da se po tekstovima svuda pominje "korisnici obicnih telefona", "oni koji do sada nisu imali smartphone", "instalacija opere mini", "instalacija komunikatora", znaci pominje se ono sto su smartphone telefoni vec mogli pa me interesuje jel ovo za sve korisnike ili samo za one bez smartphoneova.

Zašto misliš da neće biti 3 dinara? Ako misliš da će naplatiti SMS više, a ti aktiviraj kroz Moj Meni...

razumeo sam "besplatan internet" koji se aktivira kada pošalješ SMS sa sadržajem KLIK na 9000. E cena tog SMS mene interesuje, jer sam siguran da neće biti 3 din

Ja sam razumeo da ta poruka kosta 0. Mislim da se ne naplacuju te aktivacione poruke (mts naplacuje, za vip ne znam), samo cena usluge koja je do NG isto 0din.
Na kraju krajeva moze i preko *111# tamo nema sms-a

Nazad
Vrh Dno