slipstream
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.12.2004
- Poena
- 619
Ok, mozda je poenta da napravimo spisak neinformisanih sluzbenika kod kojih moze da se zavrsi ...? ,)
nije se predomislio nego prosto nije znao sve uslove...
dakle, djuice se zeznuo a sistem radi kako treba![]()
slobodno, losa ti je logika i totalno nepotreban ton tog posta al dobro...sto ti kazes tvoj stavS obzirom da sam ja autor te poruke, da, smatram da si meni rekao da sam bezobrazan. Nije problem, to je tvoj stav, sa kojim mogu da živim![]()
prvo jer on nije taj koji donosi uslove pa da ima da se predomislja, a drugo jer je tako napisao:Otkud TI znaš da li se ON predomislio ili nije znao uslove?
Izvinjavam se svima, jer je pitanju moja greška, nisam precizirao uslove.
ti si napisaoŠta je po tvom mišljenju ispravan rad sistema?
Ako je sistem ispravan, onda uslovi korišćenja nisu dobro definisani. I obrnuto.
Uslovi kažu ne može, sistem dozvoljava, a službenici...kako ko...neko stane kod uslova, a neko dođe do sistema,..kao neka novogodišnja lutrija za korisnike? :d
i ja iz toga zakljucio, po zdravoj logici, da mislis na sf... i on radi kako treba...Kako to da sistem dozvoli preklapanje ugovorne obaveze?!
a bojim se da nisam najbolje skapirao, nekom je ukljucena promocija i ako ne prolazi sve uslove? i koje?
desava se to na forumima, nhf u svakom slucajuakki, konačno se razumemo
Da smo od početka pažljivo pratili temu, a ne trošili vreme na analizu ljubaznosti drugih postova, "rasprave" ne bi bilo![]()
znam da si pisao ali to se ne kosi sa uslovom, jer on kazePrekršen je uslov broj 1. Dva ili tri puta sam do sada to napisao u ovoj temi.
Osobe koje su pre manje od godinu dana potpisale 24 meseca ugovornu obavezu su uspele da aktiviraju uslugu.
dakle, mogu i korisnici sa postojetjim ugovorom, samo sto se on produzava...potpisali ste novi ili produžavate postojeći postpejd ugovor sa ugovornom obavezom od 12 ili 24 meseca
ovako rade neozbiljne firme i one koje nemaju sf da to urade... u ovom slucaju nije prekrsen uslov jer mogu i korisnici sa ugovorom da se ukljuce u promociju...Software dozvoljava, službenik koji poštuje uslove korišćenja ne dozvoljava.
Ako službenik nije pažljivo pročitao sve što mu je dostavljeno, uključiće uslugu.
To sam i ja rekao, jer se vidi iz toga sto je bilo prvo 'ne moze' pa 'moze' pa 'provericemo'... Jasno je da sve zavisi od politike firme a ne od sofvera.E, da, kad je već podignuste, pre 2-3 dana smo uključili besplatno za dvoje, ali na paket bez ugovorne obaveze.
Službenik u Delta City-ju mi reče da sistem mnoge stvari pušta da uradi, zapravo, može bilo kome da uključi bilo koju uslugu :trust: i da je radnik taj koji mora da poštuje procedure i pravilnike i da ograničava šta kome može, a šta ne. Glupost.
Kako ne daju - pravac *111#![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari