Valjda znam koji paket imao zar ne? Pisalo je neograničen internet i sms a u fair usage delu je bila napomena o tih 4000SMS. Dakle jeste menjano.
Kad sve bolje sagledam, deluje mi da su u suštini poskupeliOk, ponegde dodali malo minuta, i to je to.
Ako sam do sada koristio PiS1000 i ako mi je tih 300minuta dovoljno, sada mogu da uzmem PiS L na kome ima tih 300minuta, ali samo 500MB što je meni malo. Tarifni dodatak sa 500MB košta 300din. Tako, posle tog dodatka opet plaćam 1800din kao i do sada.![]()
Izgleda da ne znas.
Najavili su mi pre nedelju dana da ce menjati pakete pa sam sacekao i ovo... ali nema vajde, jos gore je! Za mesec dana mi istice ugovor sa Telenorom i posle duzeg perioda se vracam na MTS. Jednostavno je.
Meni je mesecno potrebno oko 400 - 600 minuta ka svim mrezama i oko 1200 - 1400 SMS poruka, internet mi nije potreban.
To kod MTS-a u "MixNet L" (600min + 1500SMS + 1.5GB ***prenosi se nepotroseno u naredni mesec) kosta 1980dinara pre popusta od 50% - odricem se prava kupovine telefona, ne treba mi - pa izadje sve sa popustom 990 dinara mesecno
Kod Telenora u ovim novim paketima najjeftinije bih mogao da prodjem uz ovaj novi "Prenesi XL" u kombinaciji sa "dodaj poruke" dodatkom (500min + 500SMS+1000SMS + 50MB ***prenosi se nepotroseno u naredna tri meseca) i to sve sa aktiviranim dodatkom kosta 1800 dinara mesecno - zadrzavam pravo da uzmem telefon
Realno su to slicne ponude (ukoliko vam je internet nebitan), jedino sto je MTS omogucio da se odreknes kupovine telefona i tako jos vise prilagodis paket svojim potrebama. Prakticno korisnik se stavlja u poziciju da trguje svojom mogucnoscu da kupi aparat. Telenor bi mogao da uradi nesto slicno i zadrzi korisnike kao sto sam ja. Ne bih da u naredne dve godine bacim 24x800=19200dinara na mogucnost uzimanja novog telefona koji mi i nije potreban jer imam i drugi broj koji je na najvecem paketu u Telenoru pa ga uzimam za dinar ili neku sitnu doplatu.... ne znam, jel neko vidi nesto bolje?
MilosBRE je napisao(la):Sve što ne potrošiš prenesi u 3 naredna meseca
Telenor je menjao nove PP paket stranice nekoliko puta od sinoc, pa ne znamo ni sta jeste tacna informacija zasigurno.Ljudi ne sirite pogresne informacije, citajte dobro sta pise:
Možda prate ovaj forum, pa po tome menjaju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari