Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

A gde je taj cloud? Kod Telenora ili neki strani hosting, dropbox i sl...?

bojim se da je greska za pretplatu premium paketa.....

evo ga promenjeno....

Jel se to meni cini ili su ukinuli neograniceni internet kod prenesi i surfuj paketa?

Jel se to meni cini ili su ukinuli neograniceni internet kod prenesi i surfuj paketa?
Ne cini ti se, veeeliki minus za to.
Inace kad se klikne na vise detalja dobiju se kompletne gluposti - brojke se razlikuju od zajednickog pregleda, na potpuno haotican nacin (primer L - na zajed. pregledu po 500MB i 500SMS, na detaljima po 400, na XXL u detaljima je 100 minuta itd).
A u surfuj brze dodatku pise:
" Aktiviranjem ovog tarifnog dodatka povećaće se brzina protoka podataka do kraja obračunskog perioda prema tarifnom paketu za dodatnih 500MB.". Kako li se brzina povecava u megabajtima?

Poslednja izmena:
Ogroman minus. Plus sto pise ovo - "Internet saobraćaj iz paketa se odnosi na nacionalni internet saobraćaj". Jel im to znaci da ako hocu recimo da odem na neki forum preko Tapatalka koji se hostuje na inostranim serverima da ce mi naplatiti potrosene megabajte jer to nije "nacionalni internet saobracaj"?

Ako je tačno da nema više neograničenog interneta po smanjenoj brzini, to je onda veliki fail!
A i ova capture aplikacija, nema client app za linux...

Uveli zastitu prekoracenja interneta za obican Prenesi, a da skinu sa PiS? :)
Nece da ide jer kaze:
Internet saobraćaj iz paketa se odnosi na
nacionalni internet saobraćaj. Po isteku
megabajta predviđenih paketom, sistem ce te
zaštititi od dodatnog zaduživanja blokiranjem
pristupa internetu. Surfovanje možeš da nastaviš
kupovinom internet dodatka. Roming saobraćaj se
naplaćuje po Travel Sure 10 tarifi.

Ovo je lep pomak za Telenor. Sada su blize odnosu cena/kvalitet i svojoj poziciji na trzistu u Srbiji.

To u vezi nacionalnog internet saobraćaja znači da ne može da se koristi u romingu.
Inače, zvao sam ih, posle internet saobraćaja u paketu, internet se isključuje i mora da se dokupi dodatak. Znači ne mogu da se napucaju računi, ali ovime paketi su im po meni pomalo besmisleni. Primer: 29. u mesecu potrošim "sledovanje" iz paketa i onda moram da dokupim dodatak? Besmisleno.

Ogroman minus. Plus sto pise ovo - "Internet saobraćaj iz paketa se odnosi na nacionalni internet saobraćaj". Jel im to znaci da ako hocu recimo da odem na neki forum preko Tapatalka koji se hostuje na inostranim serverima da ce mi naplatiti potrosene megabajte jer to nije "nacionalni internet saobracaj"?
Ne verujem, to bi bio korak nazad u kameno doba. To samo znaci da navedeni saobracaj ne moze da se koristi u romingu, tj posebno se naplacuje (kao i do sada).
EDIT: desp je bio malo brzi.

Poslednja izmena:
Čim se sada i mb prenose u sledeći mesec, znači da nema više neograničenog int posle probijanja paketa ni u nac saobraćaju.
Nego ne kažu da li capture app saobraćaj troši internet kvotu ili ne?

Čim se sada i mb prenose u sledeći mesec, znači da nema više neograničenog int posle probijanja paketa ni u nac saobraćaju.
Nego ne kažu da li capture app saobraćaj troši internet kvotu ili ne?
Gde si video da se MB prenose u sledeci mesec? Ne nalazim tu informaciju na sajtu.

Smeo bih da se zakunem da je pre 10ak minuta tako pisalo, sad to ne nalazim. Izgleda stalno menjaju nešto. Iphone uneo pometnju? :)

Pitanje je kako će raditi ova zaštita od prekoračenja interneta. Slučajno se desi da potrošiš sve mb iz paketa i oni treba da prekinu vezu a slučajno se ne desi i opet nabiješ račun.

Po meni velika glupost. Onako sa sporim netom kad mi se desilo da potrošim a nije često, mogao sam opet da koristim za sinhronizaciju i tt...

Kako sada mi sa starim prenesi i surfuj paketima ? Kako je ranije bilo sa promenama ovih paketa. Teraju te da pređeš na novi , kad ti istekne ugovor ili kako ?

Trebali bi da čekaju barem 2 godine pre teranja na prelazak, a do onda, po starom...

Mogu da poboljsaju pakete kako god hoce, ali ako ukinu spori net onda su ga ugasili...

Na sajtu menjaju informacije na sat vremena :).

Sad vidim o cemu pricate: net jeste ogranicen ali nije vise neogranicen.
E, to je downgrade.

Imaju sada balansiranije pakete, nekome je primaran Voice, nekome Data. Probijanja paketa nema kao i pre i uz to se prenose MB.

Poslednja izmena:
Znači, na vreme sam otišao? Nema više toliko hvaljenog neograničenog neta?

Neka oni nastave da "balansiraju" ako ukinu spori net , menjam mrežu.

Oni uvode sve pogrešno. Najveća zamerka na mts-u mi je bio upravo taj net koji nije bio neograničen. Kako su to sredili, sada mi deluju kao dobra alternativa.

Poslednja izmena:
hi hi hi hi hi koji fail, sad su sa 1006 digli na 1095, minute povećali sa 150 na 200, SMSove smanjili sa 500 na 300, megabajte smanjili sa 500 na 300, i nema dalje, nema ni sporog, nego "Surfovanje možeš da nastaviš kupovinom internet dodatka."

Neverovatno, ali neverovatno ....

Rekoh ja u nekoj drugoj temi da Telenorov marketing tumara u mraku. Jos u svetlu neuspeha dovodjenja iPhone-a u Srbiju, mislim da je vreme da Telenor zameni CMO-a.

Pozdrav

hi hi hi hi hi koji fail, sad su sa 1006 digli na 1095, minute povećali sa 150 na 200, SMSove smanjili sa 500 na 300, megabajte smanjili sa 500 na 300, i nema dalje, nema ni sporog, nego "Surfovanje možeš da nastaviš kupovinom internet dodatka."

Ovo je ok

Isti mi đavo i 500 i 300 , ne mogu da potrošim više od 150 mesečno pa ne znam šta da radim

I na kraju ovo je fail najveći

Sve u svemu, još gori paket :smash:

Sve je verovatno posledica povecane komunikaciije preko IM-ova.
SMS-ovi su smanjeni jer je verovatno primecen pad u upotrebi, minute je ok da povecaju, sa net-om ciljaju na povecanje zarade (iz prethodno pomenutog razloga). Dakle, cilj je minimizovati beskrajnu komunikaciju od koje nemaju zaradu (preko IM).

Ako ti ne možeš, ima ko može ..... ja trošim oko 100 minuta, a poruke i prebacim ....

Svako ima svoje navike i potrebe.

Ali da su uprskali, uprskali su.....

Ali ne mogu da smanje beskrajnu komunikaciju preko IM-a kad MTS ima neogranicen net. Tako da ce ovim potezom samo jos vise korisnika izgubiti ja mislim.

Sad samo da urade još jednu "optimizicaju", i da svima prebace na ove nove, bolje , pakete... :) :) :)

Nazad
Vrh Dno