Dobar su posao napravili sa ovim novim paketima. Rado bih sada prešao sa Prenesi i Surfuj 2000 na Play+, ali sam još uvek pod ugovorom :/
bojim se da je greska za pretplatu premium paketa.....
Ne cini ti se, veeeliki minus za to.Jel se to meni cini ili su ukinuli neograniceni internet kod prenesi i surfuj paketa?
Internet saobraćaj iz paketa se odnosi na
nacionalni internet saobraćaj. Po isteku
megabajta predviđenih paketom, sistem ce te
zaštititi od dodatnog zaduživanja blokiranjem
pristupa internetu. Surfovanje možeš da nastaviš
kupovinom internet dodatka. Roming saobraćaj se
naplaćuje po Travel Sure 10 tarifi.
Ne verujem, to bi bio korak nazad u kameno doba. To samo znaci da navedeni saobracaj ne moze da se koristi u romingu, tj posebno se naplacuje (kao i do sada).Ogroman minus. Plus sto pise ovo - "Internet saobraćaj iz paketa se odnosi na nacionalni internet saobraćaj". Jel im to znaci da ako hocu recimo da odem na neki forum preko Tapatalka koji se hostuje na inostranim serverima da ce mi naplatiti potrosene megabajte jer to nije "nacionalni internet saobracaj"?
Uveli zastitu prekoracenja interneta za obican Prenesi, a da skinu sa PiS?
Nece da ide jer kaze:
Ovo je lep pomak za Telenor. Sada su blize odnosu cena/kvalitet i svojoj poziciji na trzistu u Srbiji.
Gde si video da se MB prenose u sledeci mesec? Ne nalazim tu informaciju na sajtu.Čim se sada i mb prenose u sledeći mesec, znači da nema više neograničenog int posle probijanja paketa ni u nac saobraćaju.
Nego ne kažu da li capture app saobraćaj troši internet kvotu ili ne?
hi hi hi hi hi koji fail, sad su sa 1006 digli na 1095, minute povećali sa 150 na 200, SMSove smanjili sa 500 na 300, megabajte smanjili sa 500 na 300, i nema dalje, nema ni sporog, nego "Surfovanje možeš da nastaviš kupovinom internet dodatka."
Neverovatno, ali neverovatno ....
Sve je verovatno posledica povecane komunikaciije preko IM-ova.hi hi hi hi hi koji fail, sad su sa 1006 digli na 1095, minute povećali sa 150 na 200, SMSove smanjili sa 500 na 300, megabajte smanjili sa 500 na 300, i nema dalje, nema ni sporog, nego "Surfovanje možeš da nastaviš kupovinom internet dodatka."
Neverovatno, ali neverovatno ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari