Hvala. Potpisala u poslovnici. Kažu da hoće sistem sam nekad da otkaže porudžbinu.Ako imaš u aplikaciji, slobodno idi u poslovnicu. Sa pripejda na postpejd vide i oni u sistemu i odmah možeš sve da završiš.
Ako inače hoćeš 50% kada si već postpejd, onda moraš da se cimaš…
Isto i ja sve pozitivno. bar za sadaPosle onolikog pljuvanja i momentalnog raskida ugovora ti produžiš ugovor. Vidiš sad i sam da si prvo trebao njih da kontaktiraš i lepo rešiš problem, kao što si i rešio Moja iskustva sa Telenorom su da nikad nisu na moju štetu nešto uradili .
Evo ista situacija kod mene. Za home internet. Ugovorna obaveza istekla 25.1, niko me nije zvao da produzimo, iako sam korisnik vec godinama. Udjem u app da platim racun za januar kad ono umesto 1600, racun 3000. Cudi me da nisu zvali da produzimo UO.... Bas te razumem sto si se iznervirao, jer se i ja sada osecam lose, iako mislim da ce se sve resiti pozitivno kao i kod tebe...Rešena muka - pozvala me ljubazna Marijana, kao reakcija na moj email.
Potvrdila mi je ono što je neko gore napisao - da je prvi obračunski period bio 29-31/01 pre dve godine i da sam zato oglobljen ovog januara.
Posle malo polemike dogovor je:
Profesionalnija reakcija od one kakvu sam imao sa mt:s-om na primer.
- produžen popust na pretplatu još dve godine, računajući ceo februar
- račun za januar će biti storniran i vraćen na vrednost kao da je bio sa popustom.
- ne moram potpisivati nikakav ugovor, dovoljno je bilo odgovoriti sa DA na SMS koji je poslat (nadam se da je sin uradio kako sam mu rekao).
Ima na portalu stranica za reklamacije, popuni se obrazac, napiše komentar i to je to. Marijana me zvala posle dva dana.Na koji mejl si pisao za reklamaciju racuna?
Retko ko može objektivno da ti odgovori na ovo pitanje, tako da sve odgovore uzmi sa rezervom. Ja lično ne bih kod Mts-a da mi daju sve džabe. Sigurno da ima i korisnika koji to isto misle za Telenor.Koja je mreza po vama bolja mts ili telenor,imam ponudu za obe mreze slicna cena i paket,obe mreze mi dobro rade,pa ne mogu da se odlucim
Nije bitno brzina na speed testu nego kvalitet mrezeKod mene mts kida sa brzinom interneta, bolji je od telenora
da da, u pravu si 60 dana je. Pa nije ni kod mene obrisano, ali u poslovnici su mi rekli da uopšte ne gledam taj datum i da je već isteklo pošto je prošlo 30 dana. A meni samo nije jasno čemu služi taj datum ako je ograničeno na 30 a ne 60 dana.Imam i ja taj vaučer, datum isteka nije 3 meseca nego 60 dana (bar kod mene). Prošlo je više od 30 dana i nije obrisan i dalje stoji u app.
Imaju li šta u poslovnicama da je približno 1000din?Samsung, Apple, Huawei, Honor, Xiaomi, Motorola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari