Apdejtovana je i srpska Moj Telenor aplikacija.Ostale dve zemlje vec imaju i app.
Ima i kod nas za android, uradi update.Ostale dve zemlje vec imaju i app.
Pogledajte prilog 336627
Tako je i kod mene. Ako su ukinuli 50% popusta na prelazak na postpejd onda su stvarno pilićari.Do juče na Telenor aplikaciji mi je nudio prelazak na postpaid sa 50 % popusta.
Sad na Jetel aplikaciji nudi samo prepaid promocije, nema više opcije prelaska na postpejd sa 50 % popusta.
To jedino primećujem, sve ostalo je isto kao i na starom Telenoru.
Po cemu ih izdvaja kad A1 trenutno ima Neo15 za istu cenu kao Total 12 sa 50% popusta. A jos neograniceno neta za vise app..A zašto da što manje ljudi zna, kad po meni ta ponuda ih izdvaja od ostalih zbog koje bi prednost dao njima za postpejd.
Postoji još pri pozivu kol centra opcija za 50% popusta, dogovaraš sve sa operaterom.Do juče na Telenor aplikaciji mi je nudio prelazak na postpaid sa 50 % popusta.
Sad na Jetel aplikaciji nudi samo prepaid promocije, nema više opcije prelaska na postpejd sa 50 % popusta.
To jedino primećujem, sve ostalo je isto kao i na starom Telenoru.
Yettel ima bolju ponudu sa 50% popusta jer taj Total 12 za 1575 dinara imaš neograničeno min&sms ka svima, 12GB net, Deezer, HBO, Bookmate koje su premium aplikacije, a A1 nema HBO&Bookmate, tako da ponuda od 15GB kod A1 nasparam premium servisa kod Yettela, izbor je lak. Yettel ima prednost.Po cemu ih izdvaja kad A1 trenutno ima Neo15 za istu cenu kao Total 12 sa 50% popusta. A jos neograniceno neta za vise app..
Novi telefon nisi dobio?! Pošto je cena za Biznis Total 16 (koji je "naslednik" starog Total 5 paketa) sa aparatom 2699 RSD, a bez aparata 1999 RSD.Verovatno su ovi moji iz firme potpisali neki novi ugovor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari