Stara Mobijeva veb-aplikacija svakako ne podržava transakcije, čak ni interni transfer između svojih računa, pa im to onda i nije neki problem.
Nego, zanima me kako se tumače ove statistike koje su plasirali povodom rođendana.
Ovde kažu da imaju preko 800k klijenata, dok aplikaciju svakodnevno koristi 350k ljudi. S druge strane, u
ovom promotivnom tekstu (objavljen juče, a danas su ga podelili i drugi mediji) predsednik Izvršnog odbora kaže da imaju više od 500k aktivnih korisnika, a ponavlja da preko 350k koristi novu aplikaciju. To mi se još i uklapa, pretpostavljam da su hteli reći da je dosad preko 800k ljudi imalo saradnju sa bankom, da je trenutno taj broj 500k (što možda i nije toliko dobro, jer ispada da ih je maltene pola klijenata napustilo), a da od toga 350k ljudi koristi aplikaciju, dok je ostali iz nekog razloga nisu aktivirali, iako je digitalna banka.
Međutim, nakon toga sledi informacija da je izdato preko 120k Dina kartica. Kako je to moguće? Čak je i za kreditne proizvode neophodno otvoriti tekući račun, tako da bi taj broj onda morao da bude makar 500k, tj. da se makar poklopi sa brojem aktivnih korisnika. To je čak manje i od broja Bank MAX računa, kojih ima preko 135k. Možda se misli strogo na kartice sa Yettelovim brendom, tj. nove, beskontaktne, izdate u prethodnoj godini? Čudno mi je baš, samo nabacane informacije.
Takođe, već neko vreme reklamiraju Liveness, pa se to pominje i u promo tekstu. Da li je to stvarno aktivno? Nisam čuo da je ikome zatraženo. Ko ne zna šta je, u pitanju je "test živosti", odnosno "prijava uživo", kako kažu na
ovom snimku, koji je postavljen još početkom godine, kada je navodno ovaj dodatni faktor provere uveden.
Za kraj, pominje se kao zanimljivost da je
Yettel Bank jedna od tri banke koju korisnici najčešće razmatraju prilikom otvaranja računa. Zna li se izvor toj tvrdnji i koje su druge dve?