Radi još uvek sajt Mobi banke...sve može tamo da se vidi i obavi....a dokle će to biti moguće niko ne zna...piše na sajtu da će ih ukinuti za nekoliko danaMislim da opet nešto ažuriraju, ali kod Mobi banke je bilo najave svaki put da imaju radove na aplikaciji i da neće biti moguće da se pristupi od tad do tad. Kod ovih očigledno kada im se hoće čačkaju, a mogu da zamislim nekoga kome je hitno trebala neka usluga i transakcija, kad ono greška na ekranu telefona. Da poludiš.
Исти случај. Брука и срамота за "онлајн" банку.Upravo pokušavam da uđem u aplikaciju da proverim da li su mi legle pare i prijavljuje posle dužeg učitavanja da postoji problem. Do njih je, jer sam čistio keš i stopirao je kako bi je pokrenuo opet. Srećom, imam info na mejl, pa sam tu proverio i uverio se da je leglo. Ovo nije normalno, majke mi.
Може лајтJel za ovaj stedni racun po vidjenju moze da se otvori bank lite ili start ili mora samo bank max?
bank lite mozesJel za ovaj stedni racun po vidjenju moze da se otvori bank lite ili start ili mora samo bank max?
Radi još uvek sajt Mobi banke...sve može tamo da se vidi i obavi....a dokle će to biti moguće niko ne zna...piše na sajtu da će ih ukinuti za nekoliko dana
Zavisi od segmentacije korisnika kojoj pripadate. Nekima radi ovako, nekima onako, za moj klaster je sve vrlo zahvalno i nemam značajnih primedbi, osim tog rasula kog su stvorili i „izazova“ zbog kojih nemam poverenja kod njih da držim novac.
Meni aplikacija radi normalno, čak i brže nego ranije. Možda su optimizovali za neke uređaje, a za neke je to ispalo lošije nego ranije, šta znam.
Molba da im ukažeš na to da porade i na Web aplikaciji, jer ovo sada što može da se radi i čemu koristi Web (desktop) aplikacija je smešno i skoro pa da je neupotrebljiva da ne kažem beskorisna!Moram da napišem da me je poziv iz banke pre nekoliko minuta prijatno iznenadio. Pozvali su me na sastanak, povodom QR koda na webu. Pozvali su nas dosta. Obzirom da je prošlo skoro dva meseca od naših poslednjih prepiski, ja sam poslao još jedan oštriji mejl u subotu. Verovatno je poziv usledio samo slučajno baš nakon tog mejla, ili ja bar želim da verujem da je tako. Pričaćemo sa nekim iz razvojnog tima. Prosto ne mogu da verujem da se dešava i ne znam da li je bilo sličnih primera kod nas u drugim bankama. Izvinjavaju se zbog ovolikog čekanja, a i ja se njima izvinjavam zbog malo grubljeg tona.
Sve i da zbog drugih gluposti promenim banku u budućnosti, biće mi drago da ovo reše na neki nama prihvatljiv način. Pripremiću se najbolje što mogu, ostavili su mi sasvim dovoljno dana za to. Eto i jedno svetlašce u tunelčiću.
Neka je vrate da bude kao što je bila kada su bili MOBI banka pa će biti veeeliki napredak!Apsolutno hoću, jer se ovde o webu i radi i meni je kao takav najbitniji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari