lurkerr
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.10.2019
- Poena
- 125
Jel moze link, ne vidim da je u festivalskoj ponudi
Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L - Mi Srbija
mi-srbija.rs
Imam isti taj model,savršenstvo,pekao ćevape i pljeskavicu na 200 stepeni 9 minuta,riba 15 minuta na 180 savršena,pomfrit 200 stepeni 15 minuta.Nevjerovatno dobra stvar,kompletan ručak za 15 minuta gotov.Stigao Electrolux E6AF1-6ST, prvi utisci nisu loši ali iskreno ne deluje nešto kvalitetno (mislim na kvalitet izrade), sredina u najboljem slučaju.
Pokazaće vreme svoje biće prilično često korišćen.
Zaleđene girice 600 grama na 180 stepeni za 35 minuta su ispale sasvim korektno.
Kupi mlevenu govedinu sa 18% masnoće, dodaj soli, dosta bibera i sode bikarbone, nek prenoći u frižideru. Sutradan premesi i izrolaj ćevape, nema bolje. Ništa ne dimi.Da. Imala sam i xiaomi pa sam ga prosledila bratu. Kad sam pokušala istu temperaturu da koristim na ovom sa otvorenim grejačem napravila sam haos. Inače nađoh rešenje na yt. Treba da se doda vode u donju posudu kad se sprema ekstra masna hrana. Probaću i to.
Ima, 6.5lIma li boljeg izbora od Pro 4l do 15k?
Ne vidim neku potrebu za kupovinom ovog modela od 6.5l za dvočlanu porodicu. Mislio sam prvenstveno na performanse i odnos cena/kvalitet. Ne bih baš da mi ovo čudo zauzme pola radne ploče.Ima, 6.5l
U Xiaomi radnji je 2k dinara vise, ali mislim da vredi. Moze se naci za manje od 15k dinara u drugim radnjama na akcijama.
Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L - Mi Srbija
mi-srbija.rs
Evo ga u Dr. Techno za 15k dinara!
Xiaomi FRITEZA NA VRUĆ VAZDUH Mi Smart Air Fryer 6.5L White EU
Kupite Xiaomi FRITEZA Mi Smart Air Fryer 6.5L White EU na DrTechno.rs. Xiaomi FRITEZA Mi Smart Air Fryer 6.5L White EU. Povoljne cene, brza isporuka, odličan kvalitet.drtechno.rs
Edit:
CT Shop isto 15k dinara
Shoppster 12.5k dinara trenutno!
Xiaomi Friteza na vruć vazduh 6.5L Smart
Pametna tehnologija za savršeno prženje Xiaomi Friteza na vruć vazduh 6.5L Smart donosi najnoviju tehnologiju u vašu kuhinju, omogućavajući Vam pripremu ukusnih obroka bez dodatka ulja. Zahvaljujući naprednoj cirkulaciji vrućeg vazduha, hrana će biti savršeno hrskava spolja i sočna iznutra. Sa...www.shoppster.rs
Naručio sam ovaj od 6,5l pa ću testirati. Hvala na savetu.Razlika u dimenzijama je minimalna, a dobija se bolji uredjaj za istu cenu.
Ti ako bas imas zelju daj 15000 dinara za 4l umesto za 6.5l.
Kod 6l uredjaja su bolje perfomanse jer mozes vise hrane da spremis za isto vreme. A bolji je odnos cena/kvalitet jer je noviji model, prakticno treca generacija. I to poredjenje jos vise ide u prilog modelu od 6l ako 4l ne moze da se nadje za 12500 dinara.
Nekada je i za jednog clana nedovoljno tih 3.5l ili 4l na Xiaomi Air fryerima, za dvoclanu takodje, imas ovde na temi iskustva korisnika vezana za velicinu posude.
Možeš da uzmeš i posude od inoxa i emajla sa poklopcima. Samo izmeriš kolike posude odgovaraju za tvoj air fryer. Meni odgovaraju i one duboke metalac posude. Spakujem obrok u frižider i kad mi treba samo gurnem u fritezu.Pisali smo već o tome, zakon je za podgrijavanje. Ja čak sipam čorbasto za jednu osobu u silikonsku posudu i podgrijem, nema zagorijevanja na ringli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari