To ti je najjeftinija opcija, ako neces da čekaš sa alija.Uzeo sam 4L model i imam dva pitanja.
Gde mogu uzeti perforirane posudice od pek papira?
Kod Kineza imaju iste one kao na Aliju, samo što su kod nas 400 dinara 50 komada.
Jel prodaju posudu zasebno tj. jel se može zameniti ako se oguli teflon od korišćenja.
Posudice koristim da ne bi morao često da čistim, ali je problematično jer ne struji vazduh odozdo.
Iz mog iskustva piletinu sprema odlično, povrće ne baš.
ima na sopsteru 300dinTo ti je najjeftinija opcija, ako neces da čekaš sa alija.
vrh. a ona rešetka, koliko je visoka?Pogledajte prilog 431320Pogledajte prilog 431321Pogledajte prilog 431322
Tray zauzima cca 0.5 cm visine. 23x23 su dimenzije korpe.
ok, to deluje korektno, ali mi se čini da ću odustati.Rešetka nema nožice, a leži na vrhu tray-a, oko 3cm udaljena od dna traya. Nisam još pokuša na pečem ništa u 2 reda. Svakako je poprilično široka fioka.
za taj 500g bi trebalo da je ništa.Bogami kod mene ovaj peče znatno bolje krompiriće, od onih u MEdionovom 5l. u prvoj turi pekao 550g, u drugoj 700g. Obe ture ispale odlično, sa tim da ukoliko pečeš preko 600g mislim, imaš shake reminder. Za 500 ne nudi![]()
to sam i ja primetio kod mene, po krajevima posude dosta bolje ispece nego u sredini.em to em što lepo peče samo na krajevima posude, u sredini apsolutno ništa.
to me malo smara.
Ne znam da li je ovaj moj faličan ili su takvi svi, ali ako je tako, onda je to baš mana po dizajnu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari