Prema onome što sam čitao, ovo je tipičan primer FAKE ROM, čim je oznaka 5-cifrena i ima preinstalirane Google servise.Evo da iznesem i ja svoje utiske buduci da sam pazario ovaj telefon.
Verzija je MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.5.0.0 (MBECNDG)
Pa ako ti je tolika agonina da se menjamo? Ja tebi redmi 3s kupljen pre nepunih mesec dana, uzet na kp a ti meni taj kada ti stigne. He he^Deep Flash Cable?
Ne znam, ali od početne euforije oko ovog modela, za mesec dana se dođe do "agonije na kineski način"...
Čitajući xiaomi forume, čini mi se da je ovo trenutno "TOP Bricked" model na tržištu.
My conclusion
-zaključan Boot, nedovoljno jasna (netransparentna) procedura za otključavanje
-Kinezi ne izbacuju Official Global ROM
-Trgovci isporučuju telefone sa modifikovanim ("Fake") ROM (Gearbest, etc...)
-eu ROM nekompatibilan, treba ga "modovati"...
Sinoć je već bio zaključan thread za juče objavljen novi kineski stabilni ROM:
MIUI 8 China Stable V8.1.2.0.MBECNDI for Redmi 4 Prime
http://en.miui.com/thread-444300-1-1.html
Moj zaključak:
Naručih ga na Ali-ju, još nije stigao, ali se već gorko kajem...
Hvala.Imam ja samsunga s3 ali mnogo brljavi i jos je i na nekom custom romu zaboravio sam kojem , mislim da je kamera na s3 i redmi note 3 pro jako slicna , nekad bolja nekad losija jedna od druge.
A sto se tice razlike u kameri izmedju note 3 i 3 prime neka kid ili neko odg. \
U sustini kamera je upotrebljia, po danu , po losijem osvetljenju opet upotrebljiva. Ostalo je neverovatno kako radi , sto se tice nota 3 za sitne pare...
Da, trebao bi sam da flešuješ i dobijao bi ota update.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari