Priority line.Koji je tip slanja?
Dobro je da nam loznica kaze svoje misljenje u temi,jer da ne kaze ...tema bi propala nacisto [emoji12]Kamera je tiha jeza ,ali moraš znati da ovaj mob košta 125$ u Kini. Dobro je i da ima kameru 😉
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Moj ti.. najlakše je da pljunes nekoga i pokusas da odbraniš svoj kineski " krš " 🙂 imao sam Redmi 3 koji ima istu kameru kao Redmi 4.. na stranu što sam duže koristio Redmi note 3(oko 3,4 meseca) koji ima možda i bolju kameru od r4 a ako nema onda je verovatno ista. I da ,kamera je đubre teško što je i očekivano.. baš kao što sam napisao.Dobro je da nam loznica kaze svoje misljenje u temi,jer da ne kaze ...tema bi propala nacisto [emoji12]
Mi nemamo pojma pa imamo telefone kineske od 125$ sa jadnom kamerom...***...
Momak idi mraci neku drugu temu,posto ima ljudi ovde koji znaju koliko u stvari ti ne znas a pravis se pametan.Poenta je da se ljudi upoznaju sa telefonom a ne da im "strucnjaci" kao ti objasnjavaju gledajuci klipove na yt da li nesto vredi ili ne vredi.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Koji si ti car...svaka ti cast...da mi je tvoj mozak da se odmorim...ali neka hvala...svako ti dobro zelimMoj ti.. najlakše je da pljunes nekoga i pokusas da odbraniš svoj kineski " krš " 🙂 imao sam Redmi 3 koji ima istu kameru kao Redmi 4.. na stranu što sam duže koristio Redmi note 3(oko 3,4 meseca) koji ima možda i bolju kameru od r4 a ako nema onda je verovatno ista. I da ,kamera je đubre teško što je i očekivano.. baš kao što sam napisao.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ja ocigledno ne znam onda da pretrazujem na gb. Kad ukucam u pretrazivacu redmi 4 pro jedva da mi i izbaci nesto, a kamo li jeftinije nego na aliju. Na aliju sam nasao za oko 135 dolara u gold boji. Jel moze link sa gb za ovaj model?Odakle je bolje i sigurnije poručivati, sa Aliexpressa ili GearBesta? Vidim da je na GBu jeftiniji, čak i ako se uključi expresna dostava za Srbiju za nekih 26€.
Inače, izgleda da je i ovo aždajica 🙂. Imam note 3 pro, ali ova cena i baterija teraju na razmišljanje 😛
Ne treba ti moj mozak postao bi previše pametan ,ovako si samo ..... 🙂Koji si ti car...svaka ti cast...da mi je tvoj mozak da se odmorim...ali neka hvala...svako ti dobro zelim
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Izvor: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=69836274&postcount=4Q: Has it release? Redmi 4 pro or redmi 4 prime? As far as I know xiaomi released redmi 4 prime not pro
A: It doesnt have a name. It is called Pro/Prime but its official name is just Redmi 4. Pro/Prime tags are just to distinguish it from the 2/16Gb version.
Kakvu posluku porati... 😉
Mala azdaja...3 dana usage i 12h+ SOT...
Sent from my Redmi 4 prime
Znači, lepo sam naglasio kome se obraćam, zato sam postavio pitanje.Znam sve o svim telefonima koji me zanimaju, posebno znam sve cene kod svakog domaćeg preprodavca, kao i kod proverenih kineskih prodavnica.Jednostavno, hoću da vidim primere od ljudi koji koriste pomenuti telefon, a ne semplove sa neta, kao ni prepričavanje testova.
Xiaomi kao da ima malo los softver za kameru, neki problem imaju na MIUI definitivno...
Mada za ovu cenu, ovo je vrh paketic 🙂
Sent from my Redmi 4 prime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari