Šta je novo?

Xiaomi Redmi 4, 4A, (prime, pro)

Ne bih da te uputim pogresno...
Ja radim sve iz glave, na "iskustvo" sto bi rekli...
Jos uvek ne moze da se skapira zasto neki put prodje flesh zvanicnog ROM-a, a neki put zakuca...

Sent from my Redmi 4 prime

Poslednja izmena:
Potrazi na yt, nije to nesto za sta ti treba doktorat. Za svaki android je isti postupak. Otključas bootloader, bootujes u fastboot, flash twrp-a i onda flash xiaomi.eu roma iz twrp-a. Kod xiaomia se otključava bootloader tako sto se prvo prijavis i kad odobre flashnes zvanican rom preko miflash aplikacije, zatim developer iz update aplikacije na telefonu pa unlock preko one njihove aplikacije. 100x je pisano o time i imas xy pisanih/video tutorijala na netu. Samo polako, isprati obavezno svaki korak i nemas brige.

Ovo bi trebale biti test point tacke za Redmi 4 prime... u prevodu, tacke za vracanje u zivot posle brikovanja...
Spajanje ove dve tacke , treba da ubaci telefon u odgovarajuci mod, da moze da se flesuje preko Mi flash.
uploadfromtaptalk1483033889990.jpg

Poslednja izmena:
Kad se malo pocne siriti zajednica R4 kod nas,bice od koristi spajanje ove dve tacke :)

Poslednja izmena:
Hoće skoro global ? Šta mislite?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pored Xiaomi.eu , Global je nepotreban :)
Bas , bas lepo radi...
Ceka se, prica se kraj januara...ali nista nema jos uvek tacno...

Poslednja izmena:
Narucio bih ovaj telefon, ali se vise uopste ne snalazim sa prodavnicama koje su prodaju...

Posto bi isporuka isla u London - kod koga kupiti, a da posle ne bude placanja dazbina? Ili jednostavno uzeti na kp?

Ja sam ga porucio sa GearBest-a (placen 146e), stavio da je tip posiljke Germany express (iako je vrsta DHL posiljke, besplatna je) i stigao je kod drugarice za 12 dana u Nemacku. Poenta je da se paket rutira preko Londona u svakom slucaju, pa kapiram da bi sve bilo isto, tj da nista ne bi platio.

Poslednja izmena:
Pogledah GB, za UK Express delivery pise da nema carine. 153e za gray, nadam se da ce sve proci ok.

Mene je strah da nisu falsevi ti na kupujem prodajem, jer ima ih za 100$ na aliju a to mi je sumnjivo

Sent from my Z5

O cemu ti to? Redmi 4 prime za 100$???

Prije 10 dana sam gledao izbacilo mi neki za oko 100$ odma sam pomislio neki fake...sad gledam nema tih

Sent from my Z5

Nesto si ti lose video, verovatno redmi 4.
Prime nema sanse naci za te pare.
A fals, kopija i ostalo, ja samo cuo za takve....za godinu dana nisam video ni jedan takav.

Redmi 4A je oko 90$, redmi 4 od 100$ pa naviše, a redmi 4 prime ( pro) od 137$ pa naviše.

Redmi 4 pro ne postoji, to samo nepismeni Kinezi tako pisu...
Postoje Redmi 4A, Redmi 4 i Redmi 4 prime.

Ja to znam, možda sam se loše izrazio, tako sam napisao baš zato što neki pišu pro umesto prime.

Mogu da pitam nesto sta je ROM ❓❓❓

Послато са Redmi 4 уз помоћ Тапатока

Jer ce uskoro izaći miui 9 za njega [emoji52] [emoji52] [emoji52]

Jel to izašao Global Rom ili to ovi naši preprodavci samo onako pišu u opisu telefona ?

Treba da porucim danas prime, jel bolje sa geekbuying ili aliexpress da uzmem? Isto kostaju ne znam zbog softvera

Sent from my Z5

Ne, mora ceo rom da se flesuje.

Ima li neki step by step tutorial za flešovanje ovog oficijelnog globalnog ROM-a na Redmi 4 Prime sa kuvanim (trgovačkim, fake) ROM.

Šta je ovo sa cenom Remi 4 Prime, ode na GB na 174$! Izgleda da su se zalihe istanjile...

Ajmo Kidence, čeka se neki tutorijal "kako flešnuti global rom" :D

Mene zanima da li neko koristi ovaj telefon na mt:s mrezi i da li mu radi LTE..?

Kracim googlanjem nisam uspeo da iskopam na kojim frekvencijama radi mt:s LTE, a nemam sad vremena da kopam i nerviram se sto im je sajt mega*****.

Nazad
Vrh Dno