conecorleone
Poznat
- Učlanjen(a)
- 08.03.2021
- Poena
- 32
Najavlju je se da ce izaci u toku ovog meseca, da li se zna nesto vise o samom telefonu kao i o ceni?
Nisam. Nemam nameru da se igram s tim. Ok sve sljaka osim kamere.ja, kao i nikad pre, nemam problema sa proximity senzorom, radi besprekorno.
kurajberu, jesi li prešao na xeu slučajno?
sad kad si to spomenuo, baš sam testirao i kada gledaš dve iste slike na ekranu od fona ili nema razlike ili je ja ne vidim, ali kad se uporede veličine fajla, na high je oko 4,5mb dok je na low oko 700kb.Inace, kamera ima 3 podesavanja kvaliteta. Na sva 3 podesavanja je isti kvalitet slika, kao da je sve zaglavljeno na low.
Mislim da ne.Nema nijedan bolji model za oko 225 evra od ovog?
Ako bude previse tanka onda nema apsolutno nikakvu svrhu u vidu zastite telefona. Ako masku koristis samo protiv ogrebotina onda ti preporucujem da kupis neki skin i da zalepis. Ume to brutalno dobro da izgleda, koristim ih na Poco F1 jako dugo.Ima li neko preporuku za dobru masku ali da je što tanja? Tanja nego ona što dolazi u kutiji...? Našao sam neku Mofi Ultrathin... Bitno mi je da je što tanja i da ne klizi u ruci.
***, naleti ponekad, bitno je da si spreman za akciju i da imas kesa. Moj jos sa 2 godine garancije, ima i placeno osiguranje u VIP-u. Bilo me sramota da pricam za koje pare sam ga uzeo 😁Gde ga nalazite za te pare![]()
Jesi namestio True Phone dialer da bude podrazumevan dialer? Ako jesi disejbluješ miui dialer, ako sve radi super, a ako ne aktiviraš miui dialer.Da li moze da se obrise default MIUI phone i contacts app. Instalirao sam True Phone Dialer ali me nervira sto stoje 2 contacts i 2 phone appa u launcheru. Malo sam googlao i kazu da za EU rom ne mogu da se primaju pozivi ako se obrise default app. Da li je neko probao i kakva su iskustva?
Meni nema sanse da izdrzi 2 dana ali i ne treba mi da traje toliko. Bitno je da za 2 godine nece da mi umire baterija na pola dana.Meni baterija traje bez problema dva dana. Ja sam pre X3 pro koristio note 8 pro. Tako da mi sada sve izgleda mnogo brze i fluidnije. Za sada nisam primetio problem sa proximity senzorom. Taj problem sam imao sa starim MI a2.
Jesam, vec je default i on je glavni u upotrebi. Problem mi je vise estetske prirode nego sto je funkcionalne. Samo mi u app launcheru stoji contacts x2 i phone x2. Izgleda da ne moze da se resi bez custom romaJesi namestio True Phone dialer da bude podrazumevan dialer? Ako jesi disejbluješ miui dialer, ako sve radi super, a ako ne aktiviraš miui dialer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari