Fastboot i tgz, isprati korake i to je 5 minuta posla.Evo i ja se učlanih u klub. Uzeo sam crni 64GB varijantu.
Nažalost stigao je sa neoficijalnim reseller ROM-om (7.8.11.0(MAACNDB) | Stable) koji ima neke bugove. E, sad, na osnovu svega što sam pročitao po net-u i do sada pokušao da uradim izgleda da ću morati da ga:
1. prvo prebacim na China Developer ROM pomoću Mi PC Suite-a (fon u recovery modu) da bih mogao da
2. otključam bootloader (kad mi odobre) pomoću Mi Unlock tool-a, a zato da bih mogao da
3. flashnem Global Stable/Developer ROM pomoću Mi Flash-a (fon u fastboot modu).
Update aplikacija je beskorisna u mom slučaju (Can't verify update poruka), dok Mi PC Suite kad mu poturim Global ROM-ove (.zip) takođe daje neku poruku o grešci. Za sada se ne usuđujem da pokušam flešovanje kada je telefon u Fastboot-u (sa .tgz ROM-ovima)...
Da li postoji neki lakši/brži način da se ovo izvede?
Zar ne moze i sa zakljucanim? Ili su izmenili sa miui8Fastboot ako je otkljucan bootloader, ako nije..nece moci iz fastboot-a...
Sent from my RN3 Pro
Kako smo mi rn3 sa zakljucanim mogli?Od kada su poceli da zakljucavaju bl, ne moze ta metoda preko fastboot...
Sent from my RN3 Pro
Daj neki SS novog interfejsaDakle telefon mi se danas sam azurirao na miui 8 posto sam imao instaliran global ROM.
Znaci perverzija sta su ljudi napravili od sistema. Ovo sam trazio. Dakle imate dual screen kao prvu novost. Totalno dva odvojena telefona u jednom. Svaki telefon ima kompletna svoja podesavanja i svaki screen moze da ima sve nezavisno svoje, pocevsi od pasvorda i otiska do slika, aplikacija,...
Druga novost koju sam ja cekao je dual app. Pa konacno mogu da imam dva nezavisna vibera, za svaki broj ponaosob, sve aplikacije mozete da napravite dualno. Razlikuju se samo sto jedna ima stikercic da je to dualna aplikacija. Dakle nije mi jasno kako to niko drugi nije napravio. I dalje je tu double tap to wake, koja i dalje ne radi bog zna koliko dobro.
Novi navigacioni meni je odlican i mnogo bolji nego prethodni. Takodje dodali su jos mnosto stavki u maniju, kao i neke nove manipulacije u kameri.
Dodali su recimo u setovanjima da se u kameri odredi 7 nivoa ostrine slike, zasicenja, osvetljenja,...
Sve u svemu ponovo sam se obradovao ovom telefonu, kao da sam dobio potpuno novi telefon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari