Pričam za cene u Kini,mi5 je tamo oko 220-230€.Aliexpress je skuplji jer se tu preprodavci ugrađuju.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
za koliko apa ti donosi drug direktno jer bi ti ja dao apa ako donosi.od mi 5s ne vidim bolji izbor trenutno pixeli ce da kostaju zilioneRedmi Note 4 ti savetujem jedino ako izbace snap verziju za induse,ili da koristiš ubogi miui bez mt-a.A mi5s,ako se ne predomislim,bi trebao da je ovde oko Ng,donosi mi drug direktno iz Kine pa ću (ako ga kupim) da napišem neku mini recenziju.
Sent from my GT-N5110 using Tapatalk
Nemas pojma koliko apa kosta a opet pljujes savrsenu kameru na mi5... Strasno.Sve je fino i krasno ali uvijek im je kamera s F2.0. U današnje vrijeme presmješno.
Ne bacaj apa mi5s je gori od mi5 evo Prelepi ricard to zna.ja cekam mi5s zbog qcishta, samo zato...ako bude do 300 apa, qpujem 102%
Ne bacaj pare mi5s je gori od mi5 evo Prelepi ricard to zna.
Da ga metnes u djep i da pukne ko naduvani kondom, ni 100 apa nebi dao.
Fico evo brata i on fura apa [emoji23]Ej tebra, stipu ti ove likove, sakupi još loma apa i piku iPhone 8 da te libo qrac
Nece doci.koliko apa ce da kosta 5s kad se pojavi kod nas?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Kod Vere.Dje poruciti mi5? Najjeftinije sto sam nasao je 253 dolara.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
plachem.Kod Vere.
Ne znam, 290apa plus nasi #carina lopoJel se isplati ovaj novi mi 5s sad? Na allyexpressu sa kuponima izađe 290$
Ne verujem da lates ide preko naše carine
Ne isplati se beli ,ružan je od napred. A kada se već uzima beli ja bih lično čekao verziju 4gb/32gb jer je xiaomi očajan sa mt ,3gb mi ne uliva poverenje.
P.s. postoji tema za mi5s
ja sam imao rn 1, pa rn2, pa mi4, LETELO JE SVE!Da verujem ti.. nisam imao mi4 sa 3gb Rama ,Redmi 3 i Redmi 3 note sa po 2gb
Evo npr kako radi 4gb.
[youtube]S4SgJLOVgok[/youtube]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari