Šta je novo?

Xiaomi Mi5

kako da ne pa ni 5 nije ispod 250€ a ti bi 5S ispod te cifre možda kad se pojavi 8S

Pričam za cene u Kini,mi5 je tamo oko 220-230€.Aliexpress je skuplji jer se tu preprodavci ugrađuju.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Redmi Note 4 ti savetujem jedino ako izbace snap verziju za induse,ili da koristiš ubogi miui bez mt-a.A mi5s,ako se ne predomislim,bi trebao da je ovde oko Ng,donosi mi drug direktno iz Kine pa ću (ako ga kupim) da napišem neku mini recenziju.

Sent from my GT-N5110 using Tapatalk

Redmi Note 4 ti savetujem jedino ako izbace snap verziju za induse,ili da koristiš ubogi miui bez mt-a.A mi5s,ako se ne predomislim,bi trebao da je ovde oko Ng,donosi mi drug direktno iz Kine pa ću (ako ga kupim) da napišem neku mini recenziju.

Sent from my GT-N5110 using Tapatalk
za koliko apa ti donosi drug direktno jer bi ti ja dao apa ako donosi.od mi 5s ne vidim bolji izbor trenutno pixeli ce da kostaju zilione

Sve je fino i krasno ali uvijek im je kamera s F2.0. U današnje vrijeme presmješno.

Tebi je najbolja kamera u telefonima smešna?

Ne trudi se da odgovaraš. Bot je u pitanju. Vidiš da nikad nikome ne odgovara, samo tu i tamo "napiše" nešto tj kopira tuđe postove sa drugih foruma. Doduše još mu nismo shvatili svrhu :D

Sent from my Le X820 using Tapatalk

ja cekam mi5s zbog qcishta, samo zato...ako bude do 300 apa, qpujem 102%

Da ga metnes u djep i da pukne ko naduvani kondom, ni 100 apa nebi dao.

Ej tebra, stipu ti ove likove, sakupi još loma apa i piku iPhone 8 da te libo qrac

koliko apa ce da kosta 5s kad se pojavi kod nas?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Dje poruciti mi5? Najjeftinije sto sam nasao je 253 dolara.

Gledam i citam komentare i imam jedno pitanje. Razmisljam se da promenim telefon i da se castim za rodjendan. Trenutno imam Xiaomi Redmi Note 4G i iskreno navikao sam na poveci ekran. E sad, razmisljam se ili Mi5 ili Meziu PRO 5. Da li je neko imao priliku da koristi oba telefona i da mi kaze svoje misljenje i koji bi bio izbor po vama?

Jel se isplati ovaj novi mi 5s sad? Na allyexpressu sa kuponima izađe 290$
Ne znam, 290apa plus nasi #carina lopo :) izadje ti tooo, vidi sta Vera kaze, mozda ce imati sledece god januar ili februar za 260 ili 280.

Poslednja izmena:
Ne verujem da lates ide preko naše carine :)

Ne isplati se beli ,ružan je od napred. A kada se već uzima beli ja bih lično čekao verziju 4gb/32gb jer je xiaomi očajan sa mt ,3gb mi ne uliva poverenje.

P.s. postoji tema za mi5s ;)

Dobro mislio sam da ceka 5s malo da omeksaju sa cenama.

Ne verujem da lates ide preko naše carine :)

Ne isplati se beli ,ružan je od napred. A kada se već uzima beli ja bih lično čekao verziju 4gb/32gb jer je xiaomi očajan sa mt ,3gb mi ne uliva poverenje.

P.s. postoji tema za mi5s ;)

samo shto je sa 2gb na rn2 razarau u mt

Da verujem ti.. nisam imao mi4 sa 3gb Rama ,Redmi 3 i Redmi 3 note sa po 2gb

Evo npr kako radi 4gb.
[youtube]S4SgJLOVgok[/youtube]

Poslednja izmena:
mt i letenje nisu isto.

Sent from my Nexus 5X

Vrh Dno