Zaista?Ne vidim nikakvu realnu situaciju u kojoj telefon moze da se nadje pod ovakvim opterećenjem...
Ok.Znaci ti planiras da ovako savijas telefon pa sad znas da ima par njih koje ne treba savijati jer ce puci? Ne vidim nikakvu realnu situaciju u kojoj telefon moze da se nadje pod ovakvim opterećenjem... Podrzavam eventualno one drop testove mada i tu zavisi od mnogo faktora u stvarnosti ali su bar realniji...
Sent from my LT22i using Tapatalk
Ispričavam se ali možeš mi li mi ukratko objasniti kako se fleša fastboot metodom? To nikako ne mogu naći jasne upute na Internetu...
Zaista?
Ja ih vidim bar desetak različitih.
Svojim očima sam nekoliko puta video kako ljudi sedaju na svoje ili tudje telefone na trosedu, stolicama i slično.
S7/S7E/HTC10...ili, ako ti je van BGTa, sačekaj oktobar, i naslednika 5X...Е сјајно.Сад тек не знам шта да узмем.Хвала Лозница.
Da ne spamujem, ili ti koga reklamiram, ali Gremlin 74 ga ima po solidnoj ceni, koga interesuje...I ubaci OP3 u izbor svakako. Ako mozes da ga nadjes po normalnoj ceni (ne 500e) onda je najbolji izbor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I jos jedno pitanje, ako je kineski mesani, jel moze nesto da se zezne ako zapocnem instalaciju iz updatea? I kako uopste mogu da znam da li je kineski rom ili je cist?
I da li za fastboot varijantu i miflash mora da postoje neki preduslovi da bi radilo? Jel zakljucan bootloader na telefonu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari