Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Novi Xiaomi za razliku od Onn podržava lossless Dolby Atmos (TrueHD) i jedan je od retkih koji to može.

Čekam da najave novi Apple TV 4K da vidim da li će glasine za audio passthrough biti istinite, ako ne onda uzimam Mi Box S 3rd gen.

Kolega ima 3 komada mi box s2 i svi rade drugacije. Svi kupljeni na istom mestu. Jedan je reklamirao za nestabilan wifi, odbili reklamaciju, vratili.
Nije da ne radi, ali sve nesto kilavo. Samo jedan radi perfektno.
Cak se i system led ponasa drugacije.

Evo 15 dana box 3 radi bez problema.
Samo je 2 puta izgubio wifi,jednom kod žene,paniči,a tv gleda jednom u 5 dana.Ali ona paniči jer ne prihvata nove stvari.
Iris tv box sam isključio,jer ću box da odjavim krajem godine.
Ne vidim svrhu,kad imam iris go i A1 net.
Nema nikakvih standby odlazaka,kako reče kolega gore.
Tv se pali na daljinski od boxa.
Jedino sinhronizacijom daljinskog od boxa i tv se gubi pojačavanje zvuka na boksu.
Daljinski od boxa preuzima pojačavanje zvuka tv.
Instalirao google home i preko njega proverio dal je zvuk na box na najjačem i više se ne dira.

Evo 15 dana box 3 radi bez problema.
Samo je 2 puta izgubio wifi,jednom kod žene,paniči,a tv gleda jednom u 5 dana.Ali ona paniči jer ne prihvata nove stvari.
Iris tv box sam isključio,jer ću box da odjavim krajem godine.
Ne vidim svrhu,kad imam iris go i A1 net.
Nema nikakvih standby odlazaka,kako reče kolega gore.
Tv se pali na daljinski od boxa.
Jedino sinhronizacijom daljinskog od boxa i tv se gubi pojačavanje zvuka na boksu.
Daljinski od boxa preuzima pojačavanje zvuka tv.
Instalirao google home i preko njega proverio dal je zvuk na box na najjačem i više se ne dira.

Ja cu takodje da odjavim mts, imam i iris od caleta, ali sve vise gledam EON na boxu. Koristim daljinski od irisa, i mogu da pojacavam posebno box/posebno tv. Takodje ima numpad sto je zgodno za eon.

Имам све три ген и сви раде уредно, без проблема. Најновији се конектује без проблема на 6 мрежу и не прави проблеме са рестартом. Купљен код нас за 6,400 дин са 2 год гаранције.
Moze pm gde?

Problem sa wifi nakon uključivanja je nadam se rešen tako što sam prebacio Energy modes sa Optimized koji je default, na Increased.
Oko restartovanja nisam stigao da se pozabavim.

Imam mi box s2 i imam neke probleme sa EON i Skyshowtime aplikacijama. EON radi dobro neko vreme i onda se restartuje ali bez slike, ton pa cak i male slike na vremenskoj liniji se pokazuju ali glavna slika je potpuno crna, jedino resenje je kompletan restart aplikacije (ne i uredjaja)! Skyshowtime isto radi dobro neko vreme i onda se restartuje i onda moram sve od pocetka da biram i pustim ali slika ostaje. Sve ostale aplikacije (Netflix, Disney+, Youtube, Xiaomi TV, ...) rade odlično. Imam SBB internet 5G, brzina 200Mb (mereno na mi boxu).

Da li je neko imao sličan problem?

Imam box s3 i ne mogu da instaliram RTS Planeta - kad pretražujem, nema je u ponudi. Da li je neko rešio ovaj problem?

Vrh Dno