SomiKnight
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.06.2005
- Poena
- 645
Što se tiče mog problema sa restartovanjem, vratio sam opet na fabrička podešavanja i rešio da dodajem jednu po jednu aplikaciju,
nakon 10tak dana nije se restartovano ni jedan put.
Ostale su još dve aplikacije da ubacim, obe su apk (nema total commander na storu?!?!?!?) pa kad ubacim njih videću da nije možda zbog sideload aplikacije pravilo problem.
Wifi sam dakle rešio prebacivanjem na Increased,
kada nije tako problem je što kada se ugasi box onda mi se ne obriše iz mikrotika odmah, pa kada se uključi onda se ne poveže jer je već povezan, ili tako nešto.
U svakom slučaju ni sa jednim uređajem nisam imao problem osim sa ovim boxom.
Ni ja nisam oduševljen brzinom, ne koči ništa, možda su u pitanju animacije, ali firestick je brži na odziv rekao bih,
i da daljinski je užas, mekani dugmići, neprecizni, firestick daljinski je mnogo bolji.
nakon 10tak dana nije se restartovano ni jedan put.
Ostale su još dve aplikacije da ubacim, obe su apk (nema total commander na storu?!?!?!?) pa kad ubacim njih videću da nije možda zbog sideload aplikacije pravilo problem.
Wifi sam dakle rešio prebacivanjem na Increased,
kada nije tako problem je što kada se ugasi box onda mi se ne obriše iz mikrotika odmah, pa kada se uključi onda se ne poveže jer je već povezan, ili tako nešto.
U svakom slučaju ni sa jednim uređajem nisam imao problem osim sa ovim boxom.
Ni ja nisam oduševljen brzinom, ne koči ništa, možda su u pitanju animacije, ali firestick je brži na odziv rekao bih,
i da daljinski je užas, mekani dugmići, neprecizni, firestick daljinski je mnogo bolji.