Probao oba, ne reaguje.Jesi probao obe varijante za kretanje kroz taj source meni,
1. preko navigacionog dela,
2. da više puta stisneš source dugme za promenu?
Daljinski od tv a ne daje znake života.Ne daljinski od msat-a, nego daljinski od tv-a... Na njemu prebacujes.
Mozes posle da naučiš daljinski od msata tu komandu sa tv daljinskom, al bojim se da ce ti to biti visa nauka.
Philips 32 pft 4309/12.Koji TV je u pitanju? Imaš i na njemu verovatno dugme za ulazak u meni za promenu source. Uglavnom sa donje strane panela.
To se ponekad i meni desi na stiku, pise nema wifi sacekam nekoliko sekundi i poveze se a nekad pise nema wifi konekcije a u stvari ima. Laze stik 😁Kupio nedavno Xiaomi Box 2 gen.
Imam problem da kada god ga upalim, javi mi da nema konekcije pa moram da ga restartujem da bi radio normalno. Inače, povezan je putem wi-fi, oko 100 Mbps.
Probaj da u podesavanjima Wireless-a (modem) promenis na neki drugi Channel. Instaliraj na telefonu WiFi Analyzer pa proveri koji su kanali manje zauzeti u tvom okruzenju.Kupio nedavno Xiaomi Box 2 gen.
Imam problem da kada god ga upalim, javi mi da nema konekcije pa moram da ga restartujem da bi radio normalno. Inače, povezan je putem wi-fi, oko 100 Mbps.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari