Radi odlično,bez greškeKako vam radi EON smart TV app na Mi box S gen2? Javljaju li se frejmovi, vracanje slike i zvuka 5 sekundi unazad svako malo ili radi normalno?
Obzirom na automatsko brisanje...Nemojmo jos uvek "dok je" 😂🤣😂🤣
Nema automatskog brisanja, pisao sam kako.Obzirom na automatsko brisanje...
🤣🤣Posle FireTV OS ni pakao mi neće teško pasti.
Da, šta bi sa apdejtom?Nema automatskog brisanja, pisao sam kako.
![]()
Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja
@Running Stari Mi Box S dobio Android 12? Zar stari Mi box S kao i stari Mi Stick nisu bili na Android 9 verziji? Čudno bi bilo da sa Android 9 odu na 12... Mada, ako je istina, svaka im čast za podršku. To znači da bi i novi Mi Box s 2 gen i Mi Stick 4K mogli uskoro dobiti Android 12.forum.benchmark.rs
Naravno, sve uradio pre buđavog apdejta, koji verovatno zbog toga nisam ni dobio.
Ikonica koja označava da se koristi mikrofon, verovatno je nešto ubagovalo tu, dešavalo se i meni. Najlakše rešenje običan restart boxaNeka zelena tačka u crnom okviru mi se pojavila u gornjem desnom uglu. Prvi put vidim to. Stoji koju god app da koristim. Uradio sam zloglasni update na 12 kad je izašao. Zna li iko šta je to?
I dalje je jedina opcija za tv box ko želi da gleda striming aplikacije u pravoj rezoluciji i koji može legalno da se kupi u Srbiji.Видим ја да ће ускоро по огласима бити доста половних ми боксова друге генерације 😁
Kod mene radi bez problema neka bzv kupljena na ananasuDa li 2nd gen podrzava usb mrezne karte?
Sad sam probao dve razlicite i interneta bez. Jedna je usb 2.0 100mb, a druga 2.5g. Prva nece ni da zasvetli, a druga svetli, ali ne trepce. Obe su naravno savrseno ispravne i rade na win i linuxu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari