Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Tačnije uzeo sam neki Tenda ruter i podesio ga kao repeater, samo box se kači na njegov wifi, ali ostalim uređajima na glavnom ruteru više ne smeta.

Potražio sam moje pitanje iz ove teme u vezi tog problema, pogledaj prva dva odgovora na ovoj strani: https://forum.benchmark.rs/threads/android-multimedia-plejeri.291706/page-470
Ako mu box blokira mrezu i kad seruje net sa telefona,velika je verovatnoca da ce isto raditi i sa extenderom.Problem je ocito u samom ruteru. @Igor86 probaj jos da serujes mobilni net pa vidi kako ce box raditi. Cisto da ustanovimo da li je do boxa.

Ako mu box blokira mrezu i kad seruje net sa telefona,velika je verovatnoca da ce isto raditi i sa extenderom.Problem je ocito u samom ruteru. @Igor86 probaj jos da serujes mobilni net pa vidi kako ce box raditi. Cisto da ustanovimo da li je do boxa.
Normalno radi sve kada ide preko mobilnog neta..... kako ruter *** zamenili ga pre 2 dana

Mozes jos nesto da probas. Ako imas neki slican adapter povezi ga sa ruterom pa isprobaj. Ako nemas adapter probaj da stavis neki usb u ruter(ako ga ima). Ako ruter izgubi mrezu ili se resetuje onda je do njega sigurno,jer nema snagu da isporuci net i napaja usb.

Ne mogu da nađem temu za Mi Stick, a imam pitanje, da li podržava air play sa ajfonom? Na netu sam na par mesta našao da može ali nigde nisam video da oficijalno piše kao reklama da podržava to...
Ne podržava. Ali potraži malo na preko google, postoje aplikacije kao što je Air Screen, kojima se to omogućava.
Samo sam jednom isprobao, davno, i nisam više koristio.

Ne mogu da nađem temu za Mi Stick, a imam pitanje, da li podržava air play sa ajfonom? Na netu sam na par mesta našao da može ali nigde nisam video da oficijalno piše kao reklama da podržava to...
Zašto ne bi moglo ako si na istim talasima, wi-fi, BT i ostalo... Ako te razumem, zelis konekciju telefon - box.

Ne podržava. Ali potraži malo na preko google, postoje aplikacije kao što je Air Screen, kojima se to omogućava.
Samo sam jednom isprobao, davno, i nisam više koristio.
Probao sam par tih "free" verzija ali uvek su nekako limitirane. A i svakako bih zeleo native koliko je moguce. Hvala svakako. Uzeo sam Roku Express 4k za 17e u nemackoj pa ce drugar doneti

Pozdrav. Moze pomoc kako da pokrenem move n go na sbb boxu? Puca prilikom startovanja.

Primetio sam da, kada je box u standby režimu, zuji. Nisam mogao da zaspim, morao sam da ga iscupam iz struje. Ne znam dal je i pre zujao ali sada obraćam pažnju i mnogo me iritira. 🫤

Ako nešto zuji to je napajanje
Upravo tako.
Meni recimo nov adapter od LED trake ispod gornjih kuhinjskih elemanata zuji kao blesav nakon 5-10 minuta rada. Ali sam se zakleo da necu da ga menjam jer sam ga jedva usrafio u ledja od elementa i slozio kablove. Radi al' zuji. Nekada se pricalo "zavojnice" ili sta vec zuji u televizorima, ovde je vrv bedni lemovi ovakvih napajanja...

Inace Mi Box S mi se ne cuje zaista - ni on ni adapter, premda je adapter sakriven ispod Tv-a u elementu...

Mi Box S mi je potpuno nečujan, prethodni box koji imam već jedno 5 godina Q9 zuji, imao garanciju mesec dana ali radi i dalje uz to zujanje koje je jače kad se uključi.

Verovali ili ne, zujao je adapter. Ali ne zato sto je neispravan vec ga je komoda pritisla i odatle zujanje. Kada sam je pomerio pola cm napred zujanje je prestalo 🤷

Pozdrav, da li moze da se instalira Eon aplikacija za mobilne telefone na Mi box s?

Ne može

Prestala da radi glasovna pretraga odjednom. Kliknem, samo 1 sekund krene i prekine. Nemam vremena ništa da izgovorim. Isti slučaj sa oba daljinca. Zna li neko u čemu je problem?

^ Meni je EON daljinac pravio problem. Otpario sam ga, restartovao box, vratio se na originalni daljinac i nemam problema od tada.

Može li brza pomoć prijatelja:
Kako na Mi Tv Box S preko WiFi-ja Eon TV aplikacija za aktivaciju kodom?
Izvinite, znam da je pisano ranije, al mi trebaju sveži utisci jer bih bukvalno odmah kupio (Ima ga na našem sajtu za 6990 što mislim da je ultra povoljno)
H.V.A.L.A

Izvinite, znam da je pisano ranije, al mi trebaju sveži utisci jer bih bukvalno odmah kupio (Ima ga na našem sajtu za 6990 što mislim da je ultra povoljno)
H.V.A.L.A
Skines eon tv sa playstore, otvoris i izbaci ti kod. Taj kod ukucas u moj sbb aplikaciju u polje za aktivaciju tv uredjaja.

H.V.A.L.A
zanimljivo, slicno sam ga platio prije 4 god ( 5 eur manje ), doduse iz Kine porucen, radi ko urica, fenomenalan !!! sretno s koristenjem...

ja sam narucio na BiH adresu, sve stiglo tipa za 4 nedelje bez carine jasno ( 153 eur je dozvoljeno u BiH bez carine ), prije 4 god placen 53 eur

imam i Amazon FS placen pre 3 godine kod nas 58 eur NOV, zurilo se momku da proda i radi savrseno, ali ne vidim neku prednost u odnosu na Xiaomi, iskreno, sem malo kompaktnijeg daljinca, za IPTV, streaming servise, EON kao i gledanje filmova sa stika su sjajni oba

Skines eon tv sa playstore, otvoris i izbaci ti kod. Taj kod ukucas u moj sbb aplikaciju u polje za aktivaciju tv uredjaja.
Niste me razumeli :( Znam sve oko instalacije pošto imam BeeLink - tačnije, imao sam ali crče. On je u početku štucao, ali kad je pojačan net u paketu - proradio je bez seckanja, sve ok.
Pitao sam kako radi? Znači, da li mora lan za normalno korišćenje ili je ok WFi - daleko mi i komplikovano da provučem kabal pa mogu samo WiFi-jem.
WiFi mi je odličan, 600/60 u ovoj aobi odličan domet. Pitanje se u stvari svodi kakav mu je WiFi prijemnik i koliko je pouzdan
Sorry zbog smaranja

Nazad
Vrh Dno