Ako sam dobro negde pročitao neće raditi N1 i sportski kanali ostalo hoće, deca su bašnavikla na EON aplikaciju pa ako radi ostalo njima je super.Teško da će raditi EON sem ako nije verzija za sve mreže(OTT).
Smartube beše moram da nađem APK pa da instaliram.@tattoo: Batali Youtube, instaliraj SmartTube, nema reklama.
Kod mene HBOmax, skyshowtime, netflix, stremio, kodi, vlc, plex, rts planeta...
Za muziku imaš spotify, deezer...
EON na MTS mreži mora kao EON van mreže paket ili preko VPN, ako želiš SK i nova kanale.
To je za kinesko trzistePojavio se jači model - će se utepam, ja uzeh ovaj stari ko i kolega iznad
Instaliraj Stremio,imas u prodavnici. Imas ovde na forumu i temu za njega pa prelistaj malo.Imaces i filmove i serije.Ako sam dobro negde pročitao neće raditi N1 i sportski kanali ostalo hoće, deca su bašnavikla na EON aplikaciju pa ako radi ostalo njima je super.
Još da namestim neku aplikaciju za filmove i serije i sve top.
Smartube beše moram da nađem APK pa da instaliram.
Deci ne trebaju Nova kanali tako da će biti i ovo OK.
Ovo ostalo ću probati, šta je sa onim Popcornom znam da se to ranije gledalo za filmove
Koji drugi ako znas. Koji ti koristis pretrazivac na njemu i gde si ga skinuo. Da li radi aptoid tj da li moze da se skine.Nema Chrome, imaju neki drugi
Ako si kupio mi box da tako gledas filmove i serije dzabe si ga kupio. Za takve stvari imas Stremio ili Kodi. Taj box jednostavno nije predvidjen za takvo koriscenje.Evo znami me najbanalnije da li moze da se gledaju sa pretrazivaca filmoviplex sajt npr. Da li ima klasican pretrazivac google gde se ukucava trazeni sajt ili chrom. Hvala
Kupio sam ga zbog svega navedenog. A gledam sta hocu i koristim kako hocu. , pa i to sto si pobrojao. Ali mi je ovo palo na pamet jer u filmoviplex ima dosta starijih filmova. Nisam ga kupio samo zbog filmova. Ne volim da skidam filmove, hvala onog gore na odgovoru.Ako si kupio mi box da tako gledas filmove i serije dzabe si ga kupio. Za takve stvari imas Stremio ili Kodi. Taj box jednostavno nije predvidjen za takvo koriscenje.
Da li radi i dugme za paljenje/gasenje?Sve što radi sa fabričkim radice i sa air Mouse
Probao sam odavno stremio i nesto sam nasao a mnoge stare filmove ne. Imam ga instaliranog i na velikom telofonu odavno.. Znam kako funkcionise. Hvala prelistacu unazad .Probaj Stremio,tamo mozes da nadjes svasta nesto. Lak je za koriscenje,imas aplikaciju u google prodavnici. Sve radi na dva klika daljinskim.Ne moras nista da skidas,sve gledas online kao preko tog sajta. Imas ovde temu o programu pa ako hoces prelistaj je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari