Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Pojavio se jači model - će se utepam, ja uzeh ovaj stari ko i kolega iznad

Prilozi

• Screenshot_20230203_214950_Chrome.jpg
    Screenshot_20230203_214950_Chrome.jpg
    96.2 KB · Pregleda: 191
@tattoo: Batali Youtube, instaliraj SmartTube, nema reklama.

Kod mene HBOmax, skyshowtime, netflix, stremio, kodi, vlc, plex, rts planeta...
Za muziku imaš spotify, deezer...

EON na MTS mreži mora kao EON van mreže paket ili preko VPN, ako želiš SK i nova kanale.

Teško da će raditi EON sem ako nije verzija za sve mreže(OTT).
Ako sam dobro negde pročitao neće raditi N1 i sportski kanali ostalo hoće, deca su bašnavikla na EON aplikaciju pa ako radi ostalo njima je super.
Još da namestim neku aplikaciju za filmove i serije i sve top.
@tattoo: Batali Youtube, instaliraj SmartTube, nema reklama.

Kod mene HBOmax, skyshowtime, netflix, stremio, kodi, vlc, plex, rts planeta...
Za muziku imaš spotify, deezer...

EON na MTS mreži mora kao EON van mreže paket ili preko VPN, ako želiš SK i nova kanale.
Smartube beše moram da nađem APK pa da instaliram.
Deci ne trebaju Nova kanali tako da će biti i ovo OK.
Ovo ostalo ću probati, šta je sa onim Popcornom znam da se to ranije gledalo za filmove

Ako sam dobro negde pročitao neće raditi N1 i sportski kanali ostalo hoće, deca su bašnavikla na EON aplikaciju pa ako radi ostalo njima je super.
Još da namestim neku aplikaciju za filmove i serije i sve top.

Smartube beše moram da nađem APK pa da instaliram.
Deci ne trebaju Nova kanali tako da će biti i ovo OK.
Ovo ostalo ću probati, šta je sa onim Popcornom znam da se to ranije gledalo za filmove
Instaliraj Stremio,imas u prodavnici. Imas ovde na forumu i temu za njega pa prelistaj malo.Imaces i filmove i serije.

Pozdrav, moze li neko da mi potvrdi da li ce na Eon aplikaciji instalirana na Mi Box S, funkcionisati prebacivanje kanala sa nekim Air mouse-em?

Zato i pitam, posto sa fabrickim na eon aplikaciji ne mogu se menjati kanali napred/nazad nego se mora vratiti u start meni pa skrolovati listu i birati kanal.
E sad, vidim da vecina tih air m. ima tastere page up/down pa se pitam da li oni mogu imati tu funkciju prelistavanja kanala bez povratka u start meni.

Bilo je price u temi da ima eon daljinaca koji rade sa mi boxom i oni koji ne rade.
Imam dva razlicita modela, ni jedan nisam uspeo da uparim, zasto-pojma nemam..

Radi aplikacija koja se aktivira kodom (ona za TV slot) daljinskim, tj. daljinac menja kanale. Ako instalirate onu za mobilni sa user/pass varijantom, mora miš ili airmouse.

Evo znami me najbanalnije da li moze da se gledaju sa pretrazivaca filmoviplex sajt npr. Da li ima klasican pretrazivac google gde se ukucava trazeni sajt ili chrom. Hvala

Nema Chrome, imaju neki drugi

Aptoide tv skineš na telefon i aplikacijom send files to tv prebaciš na boks i instaliraš,što se tiče browsera većina preporučuje tv bro pogledaj u prodavnici ima ih još na aptoide tv imaš mozzilu da skineš za nju ti treba miš

Evo znami me najbanalnije da li moze da se gledaju sa pretrazivaca filmoviplex sajt npr. Da li ima klasican pretrazivac google gde se ukucava trazeni sajt ili chrom. Hvala
Ako si kupio mi box da tako gledas filmove i serije dzabe si ga kupio. Za takve stvari imas Stremio ili Kodi. Taj box jednostavno nije predvidjen za takvo koriscenje.

Bar kod mene Mi boxov daljinski ima zakasneli odziv, da li tako kod svih ne znam.
Ovo se odnosi i na iptv smarters listu i na eon smart tv aplikaciju.
Zato i trazim neko resenje za daljinac.

Ako si kupio mi box da tako gledas filmove i serije dzabe si ga kupio. Za takve stvari imas Stremio ili Kodi. Taj box jednostavno nije predvidjen za takvo koriscenje.
Kupio sam ga zbog svega navedenog. A gledam sta hocu i koristim kako hocu. , pa i to sto si pobrojao. Ali mi je ovo palo na pamet jer u filmoviplex ima dosta starijih filmova. Nisam ga kupio samo zbog filmova. Ne volim da skidam filmove, hvala onog gore na odgovoru.

Probaj Stremio,tamo mozes da nadjes svasta nesto. Lak je za koriscenje,imas aplikaciju u google prodavnici. Sve radi na dva klika daljinskim.Ne moras nista da skidas,sve gledas online kao preko tog sajta. Imas ovde temu o programu pa ako hoces prelistaj je.

Mi box s može da se upali samo sa fabričkim daljinskim a može da se ugasi sa bilo kojim

Probaj Stremio,tamo mozes da nadjes svasta nesto. Lak je za koriscenje,imas aplikaciju u google prodavnici. Sve radi na dva klika daljinskim.Ne moras nista da skidas,sve gledas online kao preko tog sajta. Imas ovde temu o programu pa ako hoces prelistaj je.
Probao sam odavno stremio i nesto sam nasao a mnoge stare filmove ne. Imam ga instaliranog i na velikom telofonu odavno.. Znam kako funkcionise. Hvala prelistacu unazad .

Uspeo konacno da uparim eon daljinski, ako nekom zatreba ispod je slika on/off pozadinskog osvetljenja i uparivanja

Prilozi

• Screenshot_20230208_222142_Microsoft 365 (Office).jpg
    Screenshot_20230208_222142_Microsoft 365 (Office).jpg
    104.2 KB · Pregleda: 111
Vrh Dno