Može ovde: https://www.xbox.com/en-US/games/xbox-play-anywhereJel moguce proveriti sta od igara moze da se skine na Pc sa xbox app?
Znači ne verujem koje su cene. MK11 manje od 2eu. Injustice 2 manje od 1eu. Kakva je situacija za Game Pass - ima li tu neki popust? Ističe mi 02. decembra.![]()
Games and Bundles Discounts in Xbox Microsoft Store — XB Deals Türkiye
Xbox Games on Sale! Buy with discount: Airborne Bundle, Crusader Kings III: Collection Bundle, Crusader Kings III: Starter Edition, EA SPORTS™ College Football 26 Deluxe Edition, Agarta, Knight Quest: Goblins Raid Xbox + Windows Bundle, Knight Quest: Goblins Raid Xbox Bundle, Knight Quest...xbdeals.net
648 naslova od danas na snizenim cenama. Ima stvarno odlicnih igara za bukvalno mizerno male pare.
Često bude MK11 i Injustice 2 ultimate bundle za male pare.Znači ne verujem koje su cene. MK11 manje od 2eu. Injustice 2 manje od 1eu. Kakva je situacija za Game Pass - ima li tu neki popust? Ističe mi 02. decembra.
Dobar je, itekako. Odes u prodavnicu na konzoli, Search i tamo nadjes MK11. Ja sam tako kupio sinoc za 34.90 Lira.MK11 je 350 lira trenutno, nije im dobar ovaj pregled, sad sam proverio na konzoli
Nema popusta za Game Pass, 309 Lira kosta u Xbox prodavnici, mesec dana. Za Game Pass nisam nikada ni vidjao da su davali popuste.Znači ne verujem koje su cene. MK11 manje od 2eu. Injustice 2 manje od 1eu. Kakva je situacija za Game Pass - ima li tu neki popust? Ističe mi 02. decembra.
Moja greška, ja sam gledao M1K, mislio sam da o njemu pišete, on je 850, MK11 imam od prvog danaDobar je, itekako. Odes u prodavnicu na konzoli, Search i tamo nadjes MK11. Ja sam tako kupio sinoc za 34.90 Lira.
Zanimljivo je da je Fifa na US jeftinija nego u TR - 35$, a u lirama ispade oko 4.800. Ja ću prebaciti region na US i kupiti je, pa vratiti na TR. Poredio sam ostale igrice, sve je mnogo jeftinije na TR, ali eto Fifa je nekako na US povoljnija za nekih 1.000 dinara u prevodu.Jesam ja to docekao Fifu 25 na popustu?
I to nekih 50ak posto.
Sad kad nemam trunku volje za njom??? Mrs bre.
Neka ideja? Anyone?Kako kupujete igre sa lirama? Odbija mi srpsku karticu iako je turski nalog i plaćam turski game pass već
Koju gresku izbacuje?Neka ideja? Anyone?
Drugaru radila i preko ARG i preko TR. I dalje radi.Da li nekome radi MasterCard OTP banke? Meni je radila sa Argentinom bez problema ali sa Turskom nece.
Нико није знао ни да ће да пусте назад куповину преко Турске, тако да тешко да ће се знати до кад ће ово да трајеDa li neko zna do kada Turci planiraju da drže ovako odškrinuta vrata za Xbox?
Pa dobro, biće rešeno nekad a onda...Argentinski problem je sa nacionalnom bankom
Teško.Pa dobro, biće rešeno nekad a onda...![]()
Vise zabrinjava sto samo stariji naslovi su na bagatela popustima, sve sto izaslo u zadnjih godinu dana skupo ko i na obicnom USA/EU storeu, ne da se lira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari