Taj most ce mo preci kad stignemo do njega. Za sad nismo ni blizu.hajde da preformulisem pitanje - puna cena u Evropi je 20€ mesecno a toliko bi bilo i u Srbiji ako Microsoft ikada otvori Store.
Da li biste toliko placali?
Radi KiM na AoE, AoM, CoD...Hocu samo da probam kako radi AoE na konzoli, ako radi s K&M, XSS ide u radnu, a za dnevnu ce se kupiti XSX.
Pa američki je 11.99$, i plaćao sam ga prvim pet, šest meseciTaj most ce mo preci kad stignemo do njega. Za sad nismo ni blizu.
Inace na nemackom Amazonu mesec dana GPU je 13e. Msm nije 20e. Tako da....
Чиста глупост. Мој комп који притом нема графичку него интегрисана (рајзен процесор) је коштао 60% више него XSS који имам, а не може да тера ништа у тој резолуцији, графици фпс-у као што може конзола. Кад будем прешао на Х, испашће ме ценовно исто као комп, а небо и земља су буквално. За добар комп, ако хоћеш у рангу Х-а, без хиљаду евра не можеш да прођеш.Kupovina Xbox konzole je nazalost obesmisljena, bolje uzeti PC ili PS5.
Od starta je na ultimate, sad dolazi na standard.Forza Motorsport je od samog izlaska na GP-u, odakle sada u toj listi?
Ako imas ultimate možeš ga deliti na PC takođe.Hmm..to je odlično. Baš bih igrao Starfield.
Ako može još jedan savet jer nisam upoznat sa Xbox situacijom.
Vidim da zadnjih nekoliko strana raspravljate na koju zemlju je najbolje uzeti nalog.
Da li može preko turske koju pominjete? I da li bi tu mogla naša kartica? Vidm da je moglo, pa nije, pa sad može opet?
I da li mora poseban PC game pass?
može turska oko 900 dinara je, amerika je 11.99 dolara, ne treba ti poseban pc passHmm..to je odlično. Baš bih igrao Starfield.
Ako može još jedan savet jer nisam upoznat sa Xbox situacijom.
Vidim da zadnjih nekoliko strana raspravljate na koju zemlju je najbolje uzeti nalog.
Da li može preko turske koju pominjete? I da li bi tu mogla naša kartica? Vidm da je moglo, pa nije, pa sad može opet?
I da li mora poseban PC game pass?
I ne samo to, nego jako velik broj igara spada i pod Play Anywhere kategoriju.Vidim pominjete gore download igrica na PC ako imaš GPU.
PC game pass?
Da li to znači da možeš da imaš GP nalog bez konzole i igraš na PC?
Za PS Plus to može. Doduše nikad nisam probao jer imam konzolu a slab mi je comp.
Raspitujem se jer treba da uzmem PC srednje klase za klinca pa bih uzeo GP na 2-3 meseca da odigram neke igre.
Jel to znači da mogu da delim nalog sa ortakom koji ima xbox? Pa on igra na konzoli a ja na PC-ju?I ne samo to, nego jako velik broj igara spada i pod Play Anywhere kategoriju.
Kupiš na konzoli, na primer, i imaš pristup tome i na PC-ju.
Da, on moze sa svog ti sa svog naloga.Jel to znači da mogu da delim nalog sa ortakom koji ima xbox? Pa on igra na konzoli a ja na PC-ju?
Kupi xbplay app za android i ne cimaj se vise sa vpn-omJedina (velika) mana je sto ostale stvari su geo-locked, kao npr. cloud gaming...
To mi radi samo ako pokrenem preko VPN na telefonu, tako da je tu jedino zongliranje.
respectOvo kao da sam ja igrao Samo bih zamenio mesta Skyrim/Fallout.
Kako igraš stellaris na konzoli, uz pomoć miša i tastature ili kontrolera?Kod mene trenutno No Man Sky, State of Decay 2 i Stellaris.
Mada do kraja godine, gotovo sigurno će se umešati Stalker 2.
Kontroler, naravno. Zvuči čudno, ali radi. Naravno postoji ( mali ) period privikavanja. UI nije baš baš isti kao na PC, ali meni je ok.Kako igraš stellaris na konzoli, uz pomoć miša i tastature ili kontrolera?
Ne mogu da zamislim sebe da igram Stellaris na kontroleru ili neku drugu strategiju. Jednostavno su mis i tastatura zakon za takve igre.Kontroler, naravno. Zvuči čudno, ali radi. Naravno postoji ( mali ) period privikavanja. UI nije baš baš isti kao na PC, ali meni je ok.
Cinjenica da je mnogo udobnije (brze se kreces po ekranu, sortkatovi na tastaturi ) sa m+k. Ali nije nemoguce igrati i sa kontrolerom. Pogotovu igre gde imas pauzu i ako malo vise gustas samu igru. Stvar navike.Ne mogu da zamislim sebe da igram Stellaris na kontroleru ili neku drugu strategiju. Jednostavno su mis i tastatura zakon za takve igre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari