Šta je novo?

Xbox Series X / S

Ne znam za nacin kako bi se to moglo proveriti. Ja imam nekih 50 i kusur kupljenih igara i od njih bukvalno samo 4 mogu da instaliram na racunar.

648 naslova od danas na snizenim cenama. Ima stvarno odlicnih igara za bukvalno mizerno male pare.
Znači ne verujem koje su cene. MK11 manje od 2eu. Injustice 2 manje od 1eu. Kakva je situacija za Game Pass - ima li tu neki popust? Ističe mi 02. decembra.

MK11 je 350 lira trenutno, nije im dobar ovaj pregled, sad sam proverio na konzoli

MK11 je 350 lira trenutno, nije im dobar ovaj pregled, sad sam proverio na konzoli
Dobar je, itekako. Odes u prodavnicu na konzoli, Search i tamo nadjes MK11. Ja sam tako kupio sinoc za 34.90 Lira.
Znači ne verujem koje su cene. MK11 manje od 2eu. Injustice 2 manje od 1eu. Kakva je situacija za Game Pass - ima li tu neki popust? Ističe mi 02. decembra.
Nema popusta za Game Pass, 309 Lira kosta u Xbox prodavnici, mesec dana. Za Game Pass nisam nikada ni vidjao da su davali popuste.

Jos nekih 100 naslova su dodali od jutros sa snizenim cenama.
Ne mogu reci da sam sa svim odusevljen ali ima bukvalno za svakog po nesto.
Meni ostaje jedino Sekiro i WWE2K24 i to je to sto mene interesuje. Elden Ring sa ekspanzijom i dalje cekam, ali oni nikada nisu ni imali popuste za Black Friday vec u nekom svom rasporedu.

Dobar je, itekako. Odes u prodavnicu na konzoli, Search i tamo nadjes MK11. Ja sam tako kupio sinoc za 34.90 Lira.
Moja greška, ja sam gledao M1K, mislio sam da o njemu pišete, on je 850, MK11 imam od prvog dana

Kako kupujete igre sa lirama? Odbija mi srpsku karticu iako je turski nalog i plaćam turski game pass već

Kupio Grid Legends Deluxe za samo 89 lira, stvarno džaba

Zarazni ovi Turci, kupih svasta nesto, ode 50 evrica dok si reko keks :D Uzeh Alan Wake 2 deluxe sve se ponadah da ce moci na xbox app za pc al sipak, al za te pare nema veze,

Jesam ja to docekao Fifu 25 na popustu?
I to nekih 50ak posto.
Sad kad nemam trunku volje za njom??? Mrs bre.
Zanimljivo je da je Fifa na US jeftinija nego u TR - 35$, a u lirama ispade oko 4.800. Ja ću prebaciti region na US i kupiti je, pa vratiti na TR. Poredio sam ostale igrice, sve je mnogo jeftinije na TR, ali eto Fifa je nekako na US povoljnija za nekih 1.000 dinara u prevodu.

Da li nekome radi MasterCard OTP banke? Meni je radila sa Argentinom bez problema ali sa Turskom nece.

Da li neko zna do kada Turci planiraju da drže ovako odškrinuta vrata za Xbox?
Za Argentinu mala vajda da će se opet otvoriti?

Argentinski problem je sa nacionalnom bankom

Svakako nam ne mogu oduzeti ono sto je kupljeno (teorijski, u praksi mogu da podele banove svakome ako hoce..), tako da ne verujem da ce biti problema sa kupovinama igara ikad.

Vise zabrinjava sto samo stariji naslovi su na bagatela popustima, sve sto izaslo u zadnjih godinu dana skupo ko i na obicnom USA/EU storeu, ne da se lira.

Vise zabrinjava sto samo stariji naslovi su na bagatela popustima, sve sto izaslo u zadnjih godinu dana skupo ko i na obicnom USA/EU storeu, ne da se lira.

Nije baš tako, evo Alan Wake 2 Deluxe recimo skoro duplo jeftiniji kod Turaka nego na US-u, Starfield isto jeftiniji, Indiana Jones...uglavnom su EA i Capcom igre skuplje kod Turaka nego na US, skoro sve ostalo je jeftinije kod Turaka.

Ima smisla, ja maltene samo JRPGove gledam i generalno od azijskih studija, pa mi se zato ucinilo

• 19. 11. Microsoft Flight Simulator 2024 (PC, Ultimate)
  • 20. 11. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (PC, Ultimate)
  • 26. 11. Nine Sols (PC, Ultimate)
  • 27. 11. Aliens: Dark Descent (PC, Ultimate, Standard)

Vrh Dno