Šta je novo?

Xbox One

Da S imam. Gledao sam. Kod nekih ljudi zvekećw i zuji kao da zapinje i to je feler. Meni se to ne dešava nego mi čudno zbog ambijentalne tempetature a i realno sedim na 20cm od njega i u visini glave mi je.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Poslednja izmena:
Moj S model je ultra tih, uopšte ga ne čujem.

Normalno je da se čuje šuštanje odnosno nije moguće da se na čuje okretanje ventilatora sve dok se ne čuje krckanje i zujanje nije problem. Ono što sam primetio je da se više čuje kad je i vartikalnom položaju jer se zvuk tako više širi. Ali to je normalan zvuk ventilatora. Zaista kod nekih primeraka i sve mi se čini da su kada je u pitanju s verzija najviše pogođeni modeli od 2Tb što je suludo. Ameri su picajzle i može im se jer kod njih možeš da vratiš nešto i menjaš do iznemoglosti. Moj PS4 je bio ultra tih. Da nije svetlio ne bi mogao da znaš da li radi i bio je day 1 koga su ovde svi pljuvali radi buke. Sve zavisi od primeraka. Obični one nema problema jer mu je power brick van kućišta.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Upravo, mozda je obican One glomazan, ali brate bar znas da nece da crkne od pregrevanja :D ajde napisi po koji utisak ipak si presao sa jedne na drugu konzolu :)

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Pa nema to mnogo šta da se kaže. Na xbox sam prešao jer su mi oba kuma nabavili xboxove pa zbog toga. Nije ni lošije ni bolje. Drugačije je. Na PS4 nema EA Access. Ono što mi fali na xboxu je MLB The Show i ubacivanje dresova i grbova u PES. Ostalo je sve manje više isto. Samo sportske igre igram (izuzimajići automobilizam) tako da to je to. Hteo sam prvo da uzmem PS4 Pro ali pošto ne planiram skorije da uzimam 4K TV sačekaću da vidim kakav će Scorpio da bude. Ono što mi je kod xboxa oduvek bilo dobro su gamepadi koji su neprevaziđeni, mnogo bolji od sonyjevih po meni ali morali su da ubace litijumsku bateriju. Ipak je 21 vek. Microsoft se ponaša po principu neka nije isto makar bilo i gore.

Uzmeš 2 eneloop 2000mAh AA baterije i zaboravićeš kad si ih punio. Ja evo imam godinu dana box i punio sam baterije 3 puta do sada. Skoro svaki dan igram nesto.

Novi DS4 sa Pro što ide daje oko 18 sati sa vibracijom.

Imam 6 apple bateterija sa apple punjačem od 1900mah, 4 trust sa trust punjačem od 1800 mah i 8 energizer sa energizer punjačem od 2000 mah :-D .
Možda uzmem i play&charge kit. Ali otom potom. Videću.

Poslednja izmena:
Sledeće nedelje, bože zdravlja, idem do Segedina da pazarim Xbox. Interesuje me koje to aplikacije rade ako je live nalog otvoren u UK, i koliko je jeftinija kupovina u tax free državama SAD?

Pa npr meni tune in radio I vevo aplikacije nisu htele da rade na US store-u, kada sam se prebacio na UK sve je proradilo u fulu... Sto se cena igara tice zavisi, neke su jeftinije na UK neke na US, ja sve sto sam kupovao bilo je jeftinije na UK store. Npr CoD BO3 je bio 22funte(oko 3200din) dok je na US bio 39USD sto je ipak sa danasnjim kursom koji je maltene izjednacen sa EUR mnogo vise... Ja ti savetujem UK, ali naravno na tebi je da izaberes...

Uvek možeš da se prebaciš s tim śto između 2 prebacivanja mora proći 3 meseca

Jel moguće puniti Xbox kontrolere putem USB-a? Ako jeste jel moram imati posebne baterije?

Možeš, samo ukoliko imaš punjive baterije koje su došle uz gamepad.

Poslednja izmena:
Možeš, samo ukoliko imaš punjive baterije koje su došle uz gamepad.

Pa u kontroleru su original baterije (ne bih rekao da du punjive) koje su došle uz kontroler, jel na te misliš ili moraju biti baš punjive?

Najlakše ćeš da proveriš koje baterije su kod tebe tako što ubaciš kabl u gamepad i konzolu, i ako se uključi dioda na gamepad-u, znači da se baterija puni.

Mogu se ponuti samo one play & charge ili slične koje prave venom ili nyko. Ne mogu obične AA punjive da se pune preko kabla dok su u kontroleru

Mogu se ponuti samo one play & charge ili slične koje prave venom ili nyko. Ne mogu obične AA punjive da se pune preko kabla dok su u kontroleru

Gde imaju da se kupe te baterije kod nas? Koja im je otprilike cena?

Ja sam da consolemenie sa kp uzeo 2 kita. Izašlo me 6250 sa poštarinom. Inače jedino ti originalni Microsoft kitovi sadrže Li-Ion baterije kapacitet je 1400 mAh. Pune se na bilo kom USB punjaču a cenim da mogu i u zid preko adaptera za mobilni. Ja sam ih malopre dobio i prikačio na komp pa ću izmeriti koliko će mu trebati da se napuni. Micrisoft garantuje 30h trajanja do ponovnog punjenj u šta iskreno sumnjam mada ne moram vaditi i menjati a ako ti ponestane u sred igre kao meni pre neki dan u sred utakmice na Fifi kad mi je pukao film samo ga natakneš na kabl koji je prilično dugačak i dok ti nesmetano igraš on se istovremeno puni.

Poslednja izmena:
Ja sam da consolemenie sa kp uzeo 2 kita. Izašlo me 6250 sa poštarinom. Inače jedino ti originalni Microsoft kitovi sadrže Li-Ion baterije kapacitet je 1400 mAh. Pune se na bilo kom USB punjaču a cenim da mogu i u zid preko adaptera za mobilni. Ja sam ih malopre dobio i prikačio na komp pa ću izmeriti koliko će mu trebati da se napuni. Micrisoft garantuje 30h trajanja do ponovnog punjenj u šta iskreno sumnjam mada ne moram vaditi i menjati a ako ti ponestane u sred igre kao meni pre neki dan u sred utakmice na Fifi kad mi je pukao film samo ga natakneš na kabl koji je prilično dugačak i dok ti nesmetano igraš on se istovremeno puni.

Znači to je jedina opcija, ako ne pronađem negde po BG-u onda ću naručiti sa KP.

20161214_132342.jpgto je to

pozz, odlucio sam da uzmem xbox one sad dal obican ili S, pitanje je, iskreno 4K tv necu videti skorije, imam neki 1080p od 40 i kusur inca, a igrale bi se najvise sportske, za fps imam komp, sto se dimenzija tice, iskreno moze da bude i velicine kucista za komp, ima mesta, sta je isplativije uzeti S ili obican One, iskreno cilj mi je da prodjem jeftinije moguce, jer bih odmah da uzmem jos jedan gamepad i od igara Madden, NBA, Mortal kombat

Uzmes slim, sad ih ima na kp po 200-230€ novih ne otpakovanih

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel potreban Live Gold za igranje Battlefield 1 u MP modu?

Free Watch Dogs 2 Deluxe Edition: https://www.reddit.com/r/GameDeals/...ogs_2_deluxe_edition/?st=ix0byhy0&sh=85760b78

MOST LIKELY A BUG, SO GRAB IT QUICK.

How to:

Go to this page (need Microsoft account) : https://account.microsoft.com/billing/redeem#/

Enter this code: WR3QY-TQCVW-VPYMJ-JQXQP-76RTZ

Click Redeem.

An error message appears, return to previous page.

Re-enter the code. The site will show that you already own the game.

The game should appear now in games' list in your Xbox One console.

Profit??

This can be done on a browser with any Microsoft account without owning an Xbox One. Tested and worked in France. Microsoft may revoke the game so I don't guarantee anything, do it at your own risk.

Enjoy!

U pitanju je glitch i postoji mogucnost da se igra ukloni sa naloga posle nekog vremena...

Meni je skinuta sa naloga. :)

Do kada mogu da Reedem-ujem 14 dana Xbox Live Gold-a?

Mislim da možeš kad god hoćeš

Jel moguće puniti Xbox kontrolere putem USB-a? Ako jeste jel moram imati posebne baterije?

Ako nemas baterije udeni android kabal u dzoj i usb slot na xbox i radice bez baterija. Mana je sto moras preko kabla i duzine ali posluzi kao privremeno :)

Cene su trenutno smesne preko oglasa za S.

Nazad
Vrh Dno