Šta je novo?

Xbox One

moze li mi neko reci nick on tog istvana na kp jer ne mogu da ga nadjem
a ocigledno je jedan od najproverenijih po preporucivanju ovde

kada malo bolje pogledam izgleda da mu je trenutna ponuda sve ps4 a ja bio uporan sa xbox one pretragom :D

U cemu je fora sa ovim One S konzolama za ~200 eura po KP, zasto su tako jeftine?

Bila je velika rasprodaja po celoj EU, za 160-170eur je bio po marketima, pa su se nasi snasli pokupovali pa sad polako rasprodaju xD

Al nema garancije posto su to prosvercovali, mada xbone se ne kvari pa nije frka.

Ja sam baš dan pre Nove godine uzeo i iskoristio ove GWG promocije. Jedino sam se zeznuo što odmah nisam uzeo dodatni kontroler po ceni od 40€, već danas su 50+.

Sent from mTalk

Nahvalište Ištvana da je najpovoljniji. Izgleda ne gledamo isti kp. Ja sam za 10e jeftinije dobio i dodatni kontroler od drugog tipa takođe iz Subotice. Ja samdao 340 sa 2 kontrolera 1tb one s a Ištvan je tada prodavao sa jednim kontrolerom za 350. Korektan ? Poslah mu poruku da ga pitam jeli ima headset za xbox one. Nikad mi nije odgovorio. Postoje mnogo korektniji od njega.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Iz nekog razloga ne odgovara na poruke tamo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imate broj mobilnog telefona pa nazovite... Covek dobija gomilu poruka svakog dana nije robot pa da mu nesto ne promakne. A sto se cena tice pricamo o sony proizvodima koji mu cine 95% prodaje. Xbox se tolilo slabo prodaje da ni ne vija da ima za njega najbolje cene pogotovo kada njih masa svercuje ove bez garancija u zadnje vreme.

Niti je on hvaljen zbog toga što je najpovoljniji, već zbog toga što spada među 2-3 najsigurnija prodavca konzola i prateće opreme.

Nahvalište Ištvana da je najpovoljniji. Izgleda ne gledamo isti kp. Ja sam za 10e jeftinije dobio i dodatni kontroler od drugog tipa takođe iz Subotice. Ja samdao 340 sa 2 kontrolera 1tb one s a Ištvan je tada prodavao sa jednim kontrolerom za 350. Korektan ? Poslah mu poruku da ga pitam jeli ima headset za xbox one. Nikad mi nije odgovorio. Postoje mnogo korektniji od njega.

goxy izgleda da si se mnogo napikirao na istvana :D :p

Ma nisam nego ga hvalite da ima najbolje cene a nije tako. Na kp ima likova koji isto prodaju što i on a jeftiniji su ( Stanković iz Subotice i Consolemania iz Sente). Neko reče pouzdan je. Pa zar ljudi koji imaju preko 750 pozitivnih komentara nisu. Ištvan ne odgovara na poruke ( u pitanju je sms i viber). Izvinite drugi odgovaraju. Ištvan je ovde stvorio ime i sad može da klepa sa cenama jer je pouzdan. Da se razumemo. Svi oni kupiju u Mađarskoj i garancija im funkcioniše na isti način. Ako nađeš prodavca koji ima veliki broj pozitivnih komentara i ima bolje cene nego Ištvan ( da ne kažem da neki omogućavaju da im se uplati na račun) zašto bi jurili za Ištvanom. Da ne zaboravim, ovde pričamo o xbox one ponudama. Za PS4 pistoji drugi deo foruma.

Poslednja izmena:
istvan ima oko 450+ istina ima likova sa oko 750-800+ mozda su i 100x bolji od njega ali izgleda da su kolege sa bencha najcesce bile njegove musterije zato i preporuka
a to je normalno da cim neko stekne ime moze odma pocne malo da neodgovara i tako to

istvan ima oko 450+ istina ima likova sa oko 750-800+ mozda su i 100x bolji od njega ali izgleda da su kolege sa bencha najcesce bile njegove musterije zato i preporuka
a to je normalno da cim neko stekne ime moze odma pocne malo da neodgovara i tako to
To se vidi na PS4 delu foruma. Svi kupuju kod njega. I ja sam hteo ali mi je Stanković dao bolju ponudu i uštedeo sam 50€. Na ovu skupuću nije malo. Još on (Stanković) isporučuje BEX kurirskom službom koji su extra jeftini i momak iz bexa mi je rekao da nikad nije bilo problema i da ako bude nekih problema oni dođu po uređaj i o njihovom trošku ga nose prodavcu na reklamaciju.

Lepo je napisao da ne odgovara na poruke,samo poziv.
Nije ni bitno. Ja kod njega i onako ne bi ni baterije kupio. Obrazložio sa zašto. Cena i broj pozitivnih komentara i maximalno izlaženje u susret su presudni. Ja ništa od toga kod Ištvana nisam našao tako da mi on nije na listi. Ko ima pozitivna iskustva i cena mu nije bitna onda je Ištvan ok.

a one bundle verzije jel se isplati to u konacnici uzeti takvu konzolu, sta to u konkretnom i znaci
sa igricom nekom ili sta

Sa igricom. Uglavnom sa dobije kod koji ukucaš na storu i svučeš igru.

Imate xbox one s od 500 gb za 31990 dinara sa 2 godine garancije legalno ovde.

To ti je garancija bez fiskalnog, ja sam kupio One koji je kupljen u virtual shop-u, isto dve god garancije, ali samo njihov garantni list sa pecatom i potpisom prodavca, zato je takva cena, sa fiskalnim nema ispod 44k. Btw ljudi koje televizore koristite? Ja treba sad da uzmem nesto, da se upgrade-ujem sa Voxa, slika ocaj

Ja Sony Braviu iz 2011. Full HD. Slika odlična. Za xbox ne treba bolje

Ja se razmisljam izmedju Panasonic DX600, Philips PUS6501, Sony XD7005 I Samsung K6300 sve su 49-ke, samo je Sammy full hd, a ne znam kakva ce slika biti na 4K (ja imam fat pa moja ni ne podrzava 4K kao S zato se I pitam kakva ce slika biti)...

Na 4K će biti bolja nego na 1080p. Ta serija ima odličan upscaler. Daaaaleko bolje nego VOX ;)

Biće varijanta I was blind, but now I see :)

Na 4K će biti bolja nego na 1080p. Ta serija ima odličan upscaler. Daaaaleko bolje nego VOX ;)

Biće varijanta I was blind, but now I see :)
Na koju seriju mislis odnosno model? A ne sumnjam da ce biti svetlosnim godinama ispred Vox, ali kako je plata pocela da raste tako i moze da se uzme bolji TV :) eto pitanje za tebe, koji do nekih 600, max max 650eur? Znaci 4K, 48, 49, 50inc? A uzima se kod madjara i koristice se znaci za Xbox, kablovsku, i tako te standardne streaming aplikacije...

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Vrh Dno