Bila je velika rasprodaja po celoj EU, za 160
Hvala, palo mi je tako nesto napamet, ali ne nadjoh po netu ispod 230 eura. Doduse, praznici su tamo sada gotovi...
Bila je velika rasprodaja po celoj EU, za 160
Hvala, palo mi je tako nesto na pamet, ali ne nadjoh po netu ispod 230 eura. Doduse, praznici su tamo sada gotovi...
Nahvalište Ištvana da je najpovoljniji. Izgleda ne gledamo isti kp. Ja sam za 10e jeftinije dobio i dodatni kontroler od drugog tipa takođe iz Subotice. Ja samdao 340 sa 2 kontrolera 1tb one s a Ištvan je tada prodavao sa jednim kontrolerom za 350. Korektan ? Poslah mu poruku da ga pitam jeli ima headset za xbox one. Nikad mi nije odgovorio. Postoje mnogo korektniji od njega.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
To se vidi na PS4 delu foruma. Svi kupuju kod njega. I ja sam hteo ali mi je Stanković dao bolju ponudu i uštedeo sam 50€. Na ovu skupuću nije malo. Još on (Stanković) isporučuje BEX kurirskom službom koji su extra jeftini i momak iz bexa mi je rekao da nikad nije bilo problema i da ako bude nekih problema oni dođu po uređaj i o njihovom trošku ga nose prodavcu na reklamaciju.istvan ima oko 450+ istina ima likova sa oko 750-800+ mozda su i 100x bolji od njega ali izgleda da su kolege sa bencha najcesce bile njegove musterije zato i preporuka
a to je normalno da cim neko stekne ime moze odma pocne malo da neodgovara i tako to
Ištvan ne odgovara na poruke ( u pitanju je sms i viber)
Nije ni bitno. Ja kod njega i onako ne bi ni baterije kupio. Obrazložio sa zašto. Cena i broj pozitivnih komentara i maximalno izlaženje u susret su presudni. Ja ništa od toga kod Ištvana nisam našao tako da mi on nije na listi. Ko ima pozitivna iskustva i cena mu nije bitna onda je Ištvan ok.Lepo je napisao da ne odgovara na poruke,samo poziv.
Na koju seriju mislis odnosno model? A ne sumnjam da ce biti svetlosnim godinama ispred Vox, ali kako je plata pocela da raste tako i moze da se uzme bolji TVNa 4K će biti bolja nego na 1080p. Ta serija ima odličan upscaler. Daaaaleko bolje nego VOX
Biće varijanta I was blind, but now I see![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari