nikolapfc89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2011
- Poena
- 255
Dajte username da vas add na live, il me dodajte
nikolapfc89
nikolapfc89
Na koju seriju mislis odnosno model? A ne sumnjam da ce biti svetlosnim godinama ispred Vox, ali kako je plata pocela da raste tako i moze da se uzme bolji TVeto pitanje za tebe, koji do nekih 600, max max 650eur? Znaci 4K, 48, 49, 50inc? A uzima se kod madjara i koristice se znaci za Xbox, kablovsku, i tako te standardne streaming aplikacije...
Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk
U startu dobijaš mesec dana EA Acess članstvo. Inače oko 30 dolara je godina. Uz EA Acess možeš igrati njihove igre koje su u tzv. Vaultu. Battlefield 4, Battlefield Hardline, Star Wars Battlefront, sve sportske od prošle godine. Ako imaš Live membership ( uz box dobiješ 14 dana trial) svaki mesec se pojave 3 interesantne igra for free kao npr. Overwatch, Outlast usl..Ajde dajte preporuku sta vredi igrati na one s. Za 200e se razmisljam da li da se uopste upustam u tu avanturu. Imam solidan komp za gaming tako da bi ovde igrao ono sto ovamo ne mogu ili nemam.
Pomešao samOverwatch free? Jesi siguran u to
Uzmeš lepo GOW 4, Forza Horizon 2 ili 3, Sunset Overdrive, Halo Master Chief, neke x360 naslove (a ima ih gomila odlicnih ekskluziva) ...
Možeš istu kopiju da pokreneš i na X1, a listu podržanih igara sa X360 možeš da pogledaš ovde: http://www.gamespot.com/articles/all-the-xbox-one-backwards-compatibility-games/1100-6434025/.Uzeo sam preko microsoft stora gow4 za pc. Jel moram opet i za xbox ili je to nekako povezano. I ako moze pojasnjenje kako rade i koje sa 360
Imam solidan komp za gaming tako da bi ovde igrao ono sto ovamo ne mogu ili nemam.
Pazarite dok ima :
Jesi li pazario/aktivirao, ima li neko ogranicenje?
Uzeo ja odavno, pre 3 meseca. Ista cena je odavno, imaju mnogo ključeva, neće da se rasproda.
Sent from my Le X821 using Tapatalk
Uzeo ja odavno, pre 3 meseca. Ista cena je odavno, imaju mnogo ključeva, neće da se rasproda.
Sent from my Le X821 using Tapatalk
Drugar mi je uzeo pre par dana xbox one s, snjim je dobio gears of war 4 disk i key za prethodne igre, ali kad pokusa da aktivira te kljuceve bez obzira da li preko xboxa ili preko sajta dobija sledecu poruku: Sorry, an unexpected error has occurred. The error has been recorded and we will investigate. Please try to redeem your code later.
Zna neko zbog cega se ovo desava?
Najbolje da se obrati MS podrsci, jako su ljubazni i profesionalni (moguce da su kljucevi vec iskorisceni, ako je uzeo polovan, al ko zna, mozda samo sajt za redeemovanje nesto ne radi).
Neka učita taj redeem sajt i onda manuelno promeni regiju (negde na dnu levo se nalazi) gde mu je acc registrovan. Ja sam se *ebavao sa tim, nije htelo ni preko tunnel-a sa promenom IP-a. Stalno mi izbacivalo GB verziju redeem sajta. I lepo dole promenio na US i aktivirao iz prve![]()
http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/ea-access-12-month-subscription
Od ovog nema povoljnije već 2 godine kupujem pretplate i igre preko njih uvek sve OK.
Sada vidim da imaju i Fifu 16 za 12$
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari