Šta je novo?

Xbox One

Na koju seriju mislis odnosno model? A ne sumnjam da ce biti svetlosnim godinama ispred Vox, ali kako je plata pocela da raste tako i moze da se uzme bolji TV :) eto pitanje za tebe, koji do nekih 600, max max 650eur? Znaci 4K, 48, 49, 50inc? A uzima se kod madjara i koristice se znaci za Xbox, kablovsku, i tako te standardne streaming aplikacije...

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Samsung KU6000 serija. Racunaj da su 6300 i 6400 modeli isti samo imaju drugačije postolje. KU6200 npr ima sve isto osim pozadinskog osvetljenja koje je DirectLED. Jeftinija ali deblja varijanta. Fora je što svi KU modeli imaju 21ms odziv, što je najbolji rezultat u klasi.

@vladimirdowla sto se KU serije tice, jedino osnovni 6000 mogu naci po pristojnoj ceni, 6400 ne mogu naci ispod 680eur, a toliko mi se ne daje... A 6200 nema kod ovih na KP... Btw od koga preporucujes kupovinu tv-a? Mnogo ih ima, svi deluju pouzdano, al bolje da pitam jer nikad nisam uzimao kod njih :)

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Ja eno sinoć odmah našao KU6402 model za 650€, a 6100 za oko 600€.
Nisam ni gledao tačno koji je lik sa K/P-a, bukvalno prvi sa spiska kad tražiš televizore. Svi su oni nonHDR svejedno. Pre mesec i po kad sam gledao koji ću 4K uzeti KU6400 je bio 800€ najniža cena ... i onda mi je neko skrenuo pažnju na Sony XD8005 za 20€ više, koji ima pravi HDR10. Sve 49" modeli, o kojima pričam.

Ajde dajte preporuku sta vredi igrati na one s. Za 200e se razmisljam da li da se uopste upustam u tu avanturu. Imam solidan komp za gaming tako da bi ovde igrao ono sto ovamo ne mogu ili nemam.

Ajde dajte preporuku sta vredi igrati na one s. Za 200e se razmisljam da li da se uopste upustam u tu avanturu. Imam solidan komp za gaming tako da bi ovde igrao ono sto ovamo ne mogu ili nemam.
U startu dobijaš mesec dana EA Acess članstvo. Inače oko 30 dolara je godina. Uz EA Acess možeš igrati njihove igre koje su u tzv. Vaultu. Battlefield 4, Battlefield Hardline, Star Wars Battlefront, sve sportske od prošle godine. Ako imaš Live membership ( uz box dobiješ 14 dana trial) svaki mesec se pojave 3 interesantne igra for free kao npr. Overwatch, Outlast usl..

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Overwatch free? Jesi siguran u to ;)

Uzmeš lepo GOW 4, Forza Horizon 2 ili 3, Sunset Overdrive, Halo Master Chief, neke x360 naslove (a ima ih gomila odlicnih ekskluziva) ...

Uzeo sam preko microsoft stora gow4 za pc. Jel moram opet i za xbox ili je to nekako povezano ;). I ako moze pojasnjenje kako rade i koje sa 360

Overwatch free? Jesi siguran u to ;)

Uzmeš lepo GOW 4, Forza Horizon 2 ili 3, Sunset Overdrive, Halo Master Chief, neke x360 naslove (a ima ih gomila odlicnih ekskluziva) ...
Pomešao sam
Mislio sam na sleeping dogs.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

I ja sam kupio xbox one s. Da li imate neki predlog gde kupiti povoljno igre? Moze i digitalne verzije.
Ako hoce neko da me doda username: boske87

Imas neke kljuceve na G2A, a sada su jos u toku januarske rasprodaje preko zvanicnog MS Store-a.

Imam solidan komp za gaming tako da bi ovde igrao ono sto ovamo ne mogu ili nemam.

Toga vise nema, jer MS forsira politiku da igras gde hoces, nema vise XO ekskluziva. Od starijih predlazem MCC (Master Chief Collection), Halo 5, Forza Horizon 2, Sunset Overdrive. MCC imas za sicu na G2A.

Prednost XO je deljenje naloga, ako nadjes jos nekoga sa XO i slicnim ukusom, mozete sve po pola da kupujete. A neke stvari ce ti mozda biti i veci "gust" da igras na konzoli. Sta ja znam... bolje uzmi polovan PS4, sve novo za XO moci ces i za PC da odigras, a krajem godine izlazi i Scorpio, drasticno unapredjena verzija XO.

Uzeo ja odavno, pre 3 meseca. Ista cena je odavno, imaju mnogo ključeva, neće da se rasproda. :)

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Ako kupim gold 1 god a nemam xbox, dali cu te igre imat na acc

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Da trebalo bi. Ali ako ih kupis, odes na sajt i kupis i ostaju ti vezane za nalog. Al proveri jos negde.

To bi bilo super ako moze ,trenutno imam ps4 ali za tih 50€ dobijem puno dobrih naslova

Ja sam ovo uzeo pre neka 2 meseca, isti sajt, čim sam počeo da igram vidim da je i ta cena previsoka za taj trash od igre ;). Imaju često i Master Chief kolekciju za 5$, to je već daleko bolja kupovina.

Scalebound zvanično otkazan:

»After careful deliberation, Microsoft Studios has come to the decision to end production for "Scalebound."«

Uzeo ja odavno, pre 3 meseca. Ista cena je odavno, imaju mnogo ključeva, neće da se rasproda. :)

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Isto pazario, nece da se baci.
Bar dok se ne nadje vremena da se igra... :)

Inace, imam 1S i jedno pitanje:
Da li za njega uzeti kontroler od obicno XBone ili od One S?
Prednosti, mane...?
Treba mi drugi kontroler za multi (Fifa, MAdden, Diablo...), pa se pitam da li se otvoriti za jedan ili drugi...

Drugar mi je uzeo pre par dana xbox one s, snjim je dobio gears of war 4 disk i key za prethodne igre, ali kad pokusa da aktivira te kljuceve bez obzira da li preko xboxa ili preko sajta dobija sledecu poruku: Sorry, an unexpected error has occurred. The error has been recorded and we will investigate. Please try to redeem your code later.

Zna neko zbog cega se ovo desava?

Najbolje da se obrati MS podrsci, jako su ljubazni i profesionalni (moguce da su kljucevi vec iskorisceni, ako je uzeo polovan, al ko zna, mozda samo sajt za redeemovanje nesto ne radi).

Drugar mi je uzeo pre par dana xbox one s, snjim je dobio gears of war 4 disk i key za prethodne igre, ali kad pokusa da aktivira te kljuceve bez obzira da li preko xboxa ili preko sajta dobija sledecu poruku: Sorry, an unexpected error has occurred. The error has been recorded and we will investigate. Please try to redeem your code later.

Zna neko zbog cega se ovo desava?

Neka učita taj redeem sajt i onda manuelno promeni regiju (negde na dnu levo se nalazi) gde mu je acc registrovan. Ja sam se *ebavao sa tim, nije htelo ni preko tunnel-a sa promenom IP-a. Stalno mi izbacivalo GB verziju redeem sajta. I lepo dole promenio na US i aktivirao iz prve :D

25€ gold preplata to je dzabe

Najbolje da se obrati MS podrsci, jako su ljubazni i profesionalni (moguce da su kljucevi vec iskorisceni, ako je uzeo polovan, al ko zna, mozda samo sajt za redeemovanje nesto ne radi).

Novo je sve uzeo. Tako da nisu iskorisceni sigurno.

Neka učita taj redeem sajt i onda manuelno promeni regiju (negde na dnu levo se nalazi) gde mu je acc registrovan. Ja sam se *ebavao sa tim, nije htelo ni preko tunnel-a sa promenom IP-a. Stalno mi izbacivalo GB verziju redeem sajta. I lepo dole promenio na US i aktivirao iz prve :D

On je pre par nedelja prebacio na Srbiju posto mu je nalog povezan i sa windowsom i sad kaze da valjda treba da ceka 3 meseca da bi opet mogao da prebaci na neku drugu regiu.

Vrh Dno