Šta je novo?

Xbox One

Ono sto mene zanima je - da li se dobije najnovija fifa u ea accessu, ili mora da se ceka neko vreme?

Evo lista igara za EA
https://en.wikipedia.org/wiki/EA_Access
Znam da se uz EA Access dobija Fifa 16 ali ipak je dobra cena
Link sam okacio zato sto je juce cena pretplate za EA za godinu dana bila 22€
Za Live Gold cena je trenutno 43€
Npr Division je 18€ , a Halo: The Master Chief Collection 8,4€
EA Access je super ali i ovako upalim xbox jednom u nedelju dana , a na nalogu imam vec oko 60 igrica.
Ja ga kupio za mene i klinca a na kraju niti igram ja a klinac jos manje.
Žao mi je samo što pre dve nedelje kad je bio na popustu nisam kupio Mortal Kombat XL za 19,99$

Poslednja izmena:
Kako mislis ceka? Generalno kad izadje neka nova ili besplatno kad ce biti?

Npr. ja uplatim ea access, i 21.9. je rls date za FIFA 18 - da li je ja dobijam odmah tog dana kao pretplatnik ea accessa, ili cekam recimo da prodje neko vreme?

Ili moram da je kupim po standardnoj ceni?

Gde ima gold za te pare?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema Gold za te pare to je EA Access godišnja pretplata

Na ovom linku što sam okačio piše tačno kada je igrica puštena u prodaju i kada je postala besplatna preko EA Access-a
Do tada imaš samo popust za kupovinu kao pretplatnik EA

Poslednja izmena:
Npr. ja uplatim ea access, i 21.9. je rls date za FIFA 18 - da li je ja dobijam odmah tog dana kao pretplatnik ea accessa, ili cekam recimo da prodje neko vreme?

Moraš da je kupiš. Ono što dobiješ je da možeš sa igraš full verziju igre 7 do 10 dana pre zvaničnog izlaska. Da bi nastavio da igraš kad izađe moraš da je kupiš. Sve igre na EA Acessu možeš da igraš dok god si u pretplati. Fifa 17 će biti free na EA Accessu kad izađe Fifa 18. Pre nema šanse.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Bas sam gledao ovih dana ps4 pro, medjutim jaka mi je cena s obzirom da jako slabo igram igrice, ali ima nekih ekskluziva koje bih probao.
Sad vidim na kp ima xbox one s za 200e sto je prakticno dzabe.
Imam 2 pitanja, koje su to ekskluzive koje bi eventualno vredele citav xbox, jer ps4 ima neke bas vrh igre koje bi me mozda i zadrzale neko vreme na konzoli, s obzirom da sam skoro sastavio dobar pc i igram samo fifu 17 u offline modu.
Drugo pitanje je vezan za 4k, jel xbox gura igre u 4k? Ili samo ima mogucnost reprodukcije video materijala u 4k?

Kao sto kaze Goxy, ako imas pretplatu ea acc. mozes da igras 7-10 dana ne secam se tacno, pre izlaska zvanicnog besplatan trial 10h. Plus kao pretplatnik mozes da kupis igru za 10% jeftinije.

Bas sam gledao ovih dana ps4 pro, medjutim jaka mi je cena s obzirom da jako slabo igram igrice, ali ima nekih ekskluziva koje bih probao.
Sad vidim na kp ima xbox one s za 200e sto je prakticno dzabe.
Imam 2 pitanja, koje su to ekskluzive koje bi eventualno vredele citav xbox, jer ps4 ima neke bas vrh igre koje bi me mozda i zadrzale neko vreme na konzoli, s obzirom da sam skoro sastavio dobar pc i igram samo fifu 17 u offline modu.
Drugo pitanje je vezan za 4k, jel xbox gura igre u 4k? Ili samo ima mogucnost reprodukcije video materijala u 4k?
Za xbox one nema igara u 4k. Za ps4 pro imaju patchevi koje su izbacili da bi igre išle u 4k. Ali moraš imati kvalitetan 4k TV.

Pa imam 4k monitor, rekoh mozda moze nesto da se iskoristi, ali gledajuci malo dublje mislim da bi mi vise odgovarao ps4 zbog njegovih ekskluziva, sto se tice igrica nista spektakularno ne dobijam na xbox-u sto PC vec nema

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koliko ja znam najnoviji Xbox One S radi upscaling na 4K, ako imaš 4K TV. Isto to radi i PS4 Pro. Ništa od pravog 4K gaming-a do izlaska Scorpio konzole.

Sent from my TF300T using Tapatalk

Koliko ja znam najnoviji Xbox One S radi upscaling na 4K, ako imaš 4K TV. Isto to radi i PS4 Pro. Ništa od pravog 4K gaming-a do izlaska Scorpio konzole.

Sent from my TF300T using Tapatalk

Da ali jedno ti je običan HDMI upscale sa 720p/1080p na 4K a drugo je kad 2560x1440 i 3200x1800 softverski dodatno ispoliraš i izbaciš u full 2160p video signalu. Nebo i zemlja ;).

Evo i ja počeo da gledam za klinca...vidim da ima na KP u BG-u: xbox ONE S 500gb+HALO master chief collection za 205e
šta kažete?
imaju 2-3 prodavca u BG-u za 200e...jel neko ima neku preporuku?
klinac ima xbox360, mislili smo o prelasku na PS4, ali ovo je baš povoljno...
Da li je UHD blu ray player na XO S full 4K? Pretpostavljam da HDR radi na filmovima? Čisto pitam, nisam detaljno pratio, pa ako neko može da napiše...
Pošto sam iz BG-a, imajući u vidu sve troškove, bilo dobro pazariti kod nekog iz BG-a neko od ovih cca200e XO S konzola?
može i na PM...

Hvala!

Poslednja izmena:
Evo se i ja krckam danima sa istim razmisljanjem. Treba mi uhd player a samsung kosta 350e. Ovaj za 200e radi posao. Al nekako mi grehota da sluzi samo u tu svrhu

Za 150€ uštede uopšte nije grehota. ;)

Al ipak za nijansu daje losiji prikaz hdr-a. Na kraju ce ipak razum pobediti. Sony me razocarao svojom politikom da ne ubaci uhd podrsku. A da imam obe konzole i gaming pc ne ide :)

Pa i od playera. Ima dosta primera gde se na istom tv uporedo pustaju isti filmovi. Verovatno samo procesiranje slike je malo losije uradjeno

Ljudovi kakva su vam iskustva sa punjivim baterijama za dzojstike, malo sam citao svi hvale sanyo enelop baterije, pa cisto da vidim dal neko to ovde koristi i dal moze treba juriti neku drugu marku baterija :)

Bas danas kupio, sad ih koristim jer imaju ono pocetno punjenje. Kad ih budem malo koristio, javljam utiske...

Sent from mTalk

Evo i ja počeo da gledam za klinca...vidim da ima na KP u BG-u: xbox ONE S 500gb+HALO master chief collection za 205e
šta kažete?
imaju 2-3 prodavca u BG-u za 200e...jel neko ima neku preporuku?
klinac ima xbox360, mislili smo o prelasku na PS4, ali ovo je baš povoljno...
Da li je UHD blu ray player na XO S full 4K? Pretpostavljam da HDR radi na filmovima? Čisto pitam, nisam detaljno pratio, pa ako neko može da napiše...
Pošto sam iz BG-a, imajući u vidu sve troškove, bilo dobro pazariti kod nekog iz BG-a neko od ovih cca200e XO S konzola?
može i na PM...

Hvala!
Uzimaj i ne razmisljaj, odlicna cena nema sta, taman ce klinac i imati sta da igra u pocetku (4 igre u kolekciji), plus ea access sa dosta igara, i jos uhd 3D player, za 205eur best buy! I taman scorpio krajem godine i nastavis gde si stao [emoji2]

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Ljudovi kakva su vam iskustva sa punjivim baterijama za dzojstike, malo sam citao svi hvale sanyo enelop baterije, pa cisto da vidim dal neko to ovde koristi i dal moze treba juriti neku drugu marku baterija :)
Ubedljivo najbolja varijanta je play and charge kit. Em su li-ion em traju strava dugi em ih možeš puniti dok igraš. Malo jača investicija ali se definitivno isplati.

Crne Eneloop Pro baterije, prosto perfektne, ne pamtim kada sam ih punio, kupio sam ih sredinom decembra, prvo punjenje drži malo manje, kada ih ti prvi put napuniš traju baš, baš dosta. Razmišljam da kupim još 4 obične bele da se nađu, jedna mi treba za Wireless Miš.

Crne Eneloop Pro baterije, prosto perfektne, ne pamtim kada sam ih punio, kupio sam ih sredinom decembra, prvo punjenje drži malo manje, kada ih ti prvi put napuniš traju baš, baš dosta. Razmišljam da kupim još 4 obične bele da se nađu, jedna mi treba za Wireless Miš.

Da ih trazim po radnjama il imaju neka braca preprodavci?

Bila je skoro neka akcija u E..i sa brzim punjacem. Pogledajte.

Da ih trazim po radnjama il imaju neka braca preprodavci?
Ja sam ih kupio u jednoj fotografskoj radnji, bile su skuplje nego po oglasima, ali me je mrzelo da čekam pošiljku, pa sam skoknuo do radnje i uzeo 4 Eneloop Pro sa Quick Charger-om (Smart)
Ako budeš kupovao preko oglasa, gledaj da uzmeš sa Quick Charger-om i da bude Smart Charger, većinom mogu da se nađu sa tim punjačem u paketu.
I da dodam da nema razlike između Panasonic i Sanyoo Eneloop Pro baterija.

Ja našao, pazite sad, u Gigatronu na akciji 4x AA baterije 1900mAh + punjač za 1800din. Vidim ove 2550mAh četiri 2400din, bez punjača ...
Mada meni i sa ovima mesecima traje igranje bez punjenja, jer se naravno ne igram baš svaki dan na BOX-u.

Vrh Dno