Ono sto mene zanima je - da li se dobije najnovija fifa u ea accessu, ili mora da se ceka neko vreme?
25€ gold preplata to je dzabe
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Kako mislis ceka? Generalno kad izadje neka nova ili besplatno kad ce biti?
Nema Gold za te pare to je EA Access godišnja pretplataGde ima gold za te pare?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moraš da je kupiš. Ono što dobiješ je da možeš sa igraš full verziju igre 7 do 10 dana pre zvaničnog izlaska. Da bi nastavio da igraš kad izađe moraš da je kupiš. Sve igre na EA Acessu možeš da igraš dok god si u pretplati. Fifa 17 će biti free na EA Accessu kad izađe Fifa 18. Pre nema šanse.Npr. ja uplatim ea access, i 21.9. je rls date za FIFA 18 - da li je ja dobijam odmah tog dana kao pretplatnik ea accessa, ili cekam recimo da prodje neko vreme?
Ili moram da je kupim po standardnoj ceni?
Npr. ja uplatim ea access, i 21.9. je rls date za FIFA 18 - da li je ja dobijam odmah tog dana kao pretplatnik ea accessa, ili cekam recimo da prodje neko vreme?
Ili moram da je kupim po standardnoj ceni?
Za xbox one nema igara u 4k. Za ps4 pro imaju patchevi koje su izbacili da bi igre išle u 4k. Ali moraš imati kvalitetan 4k TV.Bas sam gledao ovih dana ps4 pro, medjutim jaka mi je cena s obzirom da jako slabo igram igrice, ali ima nekih ekskluziva koje bih probao.
Sad vidim na kp ima xbox one s za 200e sto je prakticno dzabe.
Imam 2 pitanja, koje su to ekskluzive koje bi eventualno vredele citav xbox, jer ps4 ima neke bas vrh igre koje bi me mozda i zadrzale neko vreme na konzoli, s obzirom da sam skoro sastavio dobar pc i igram samo fifu 17 u offline modu.
Drugo pitanje je vezan za 4k, jel xbox gura igre u 4k? Ili samo ima mogucnost reprodukcije video materijala u 4k?
Koliko ja znam najnoviji Xbox One S radi upscaling na 4K, ako imaš 4K TV. Isto to radi i PS4 Pro. Ništa od pravog 4K gaming-a do izlaska Scorpio konzole.
Sent from my TF300T using Tapatalk
Al ipak za nijansu daje losiji prikaz hdr-a. Na kraju ce ipak razum pobediti. Sony me razocarao svojom politikom da ne ubaci uhd podrsku. A da imam obe konzole i gaming pc ne ide![]()
Uzimaj i ne razmisljaj, odlicna cena nema sta, taman ce klinac i imati sta da igra u pocetku (4 igre u kolekciji), plus ea access sa dosta igara, i jos uhd 3D player, za 205eur best buy! I taman scorpio krajem godine i nastavis gde si stao [emoji2]Evo i ja počeo da gledam za klinca...vidim da ima na KP u BG-u: xbox ONE S 500gb+HALO master chief collection za 205e
šta kažete?
imaju 2-3 prodavca u BG-u za 200e...jel neko ima neku preporuku?
klinac ima xbox360, mislili smo o prelasku na PS4, ali ovo je baš povoljno...
Da li je UHD blu ray player na XO S full 4K? Pretpostavljam da HDR radi na filmovima? Čisto pitam, nisam detaljno pratio, pa ako neko može da napiše...
Pošto sam iz BG-a, imajući u vidu sve troškove, bilo dobro pazariti kod nekog iz BG-a neko od ovih cca200e XO S konzola?
može i na PM...
Hvala!
Ubedljivo najbolja varijanta je play and charge kit. Em su li-ion em traju strava dugi em ih možeš puniti dok igraš. Malo jača investicija ali se definitivno isplati.Ljudovi kakva su vam iskustva sa punjivim baterijama za dzojstike, malo sam citao svi hvale sanyo enelop baterije, pa cisto da vidim dal neko to ovde koristi i dal moze treba juriti neku drugu marku baterija![]()
Ljudovi kakva su vam iskustva sa punjivim baterijama za dzojstike, malo sam citao svi hvale sanyo enelop baterije, pa cisto da vidim dal neko to ovde koristi i dal moze treba juriti neku drugu marku baterija![]()
Crne Eneloop Pro baterije, prosto perfektne, ne pamtim kada sam ih punio, kupio sam ih sredinom decembra, prvo punjenje drži malo manje, kada ih ti prvi put napuniš traju baš, baš dosta. Razmišljam da kupim još 4 obične bele da se nađu, jedna mi treba za Wireless Miš.
Ja sam ih kupio u jednoj fotografskoj radnji, bile su skuplje nego po oglasima, ali me je mrzelo da čekam pošiljku, pa sam skoknuo do radnje i uzeo 4 Eneloop Pro sa Quick Charger-om (Smart)Da ih trazim po radnjama il imaju neka braca preprodavci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari