Šta je novo?

Xbox One

GOXYB

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Od 1tb je slobodno negde 760 otprilike

Jel ima boxu opcija kao na PS4 da se igra porpuno zatvori odnosno ugasi. Nisam to našao

Jel ima boxu opcija kao na PS4 da se igra porpuno zatvori odnosno ugasi. Nisam to našao

Ima. Kada uđeš na Start ekran, izabereš aplikaciju koja je otvorena, taster sa tri linije kao hamburger menu, otvara dodatne opcije, gde ima i Close.
Evo i moj gamertag MareBest00.

Addovao sam vas... Uglavnom i tebi sistem bas zauzima, smor [emoji23]

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Da li je moguće da instalacija igre sa diska traje sat i po vremena. Juče mi je brat kupio Mafiu 3 i instalacija je taman toliko trajala.

Zaboravih. Jeli moguće da promenu gamertaga naplaćuju 9 USD. To se mom bratu juče desilo. Naravno da nije prihvatio.

Zaboravih. Jeli moguće da promenu gamertaga naplaćuju 9 USD. To se mom bratu juče desilo. Naravno da nije prihvatio.

Da, nemam Xbox, ali se sećam kad su tu vest izbacili. :)

Jel moguće nekako instalirati igru sa diska na Xbox, ali da posle ne moram stalno da ubacujem disk, da bi igrica mogla da se pokrene.

Jel moguće nekako instalirati igru sa diska na Xbox, ali da posle ne moram stalno da ubacujem disk, da bi igrica mogla da se pokrene.
Ja mislim da nije. To jeste problem. Evo juče brat uzeo Mafiu 3. Sat i po instalacije a kad krene u sred igre da povlači neki podatak sa diska FPS padne na par sekundi. Fifa mi je omiljena igra i nikad je ne bi kupio na disku.

Da, mora disk da bude ubacen, ja imam destiny na disku, kada je disk ubacen tako ti proveravaju licencu, znam da smara al *** tako su odlucili, zato kasnije trgujes diskovima i to je prednost u odnosu na digitalnu kupovinu, jer ako hoces da prodas jedino acc da prodas sa svime sto imas, nije kao PS4...

Btw dobre su games with gold, danas pusten za download sleeping dogs, outlast i burnout paradise kao deo backward compatibility, odlicno za decembar!

Poslednja izmena:
Jel postoje neke sluške sa mikrofonom da reade u mp igrama, recimo u Fifi.

Koje su ono Must Have igrice za Xbox One? Nije mi bitan preterano žanr (akcija, trke, sportske), bitno da je igrica dobra?

Gears of war 3 ,halo,forza 3...

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

xbox.png

ako sam dobro ukapirao 500gb sa bf1 i dodatnim kontrolerom kosta kada se odbije 27% pdv-a 240.
za ovo vredi otici do segedina

Jel postoje neke sluške sa mikrofonom da reade u mp igrama, recimo u Fifi.

Evo da dam sebi odgovorim. Sve sluške sa micom rade dobro i ima čatovanja u fifi a verovatno i u drugim igrama

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Jedno pitanje. Moj brat je registrovao je svoj nalog na mom xbox oneu. Želi da kupi avatar u avatar storu ali mu kaže da ne živu u supported region. Ja na mom nalogu mogu regularno da kupim ali on ne može. Zna li neko kako može ovo da se reši.

Jedno pitanje. Moj brat je registrovao je svoj nalog na mom xbox oneu. Želi da kupi avatar u avatar storu ali mu kaže da ne živu u supported region. Ja na mom nalogu mogu regularno da kupim ali on ne može. Zna li neko kako može ovo da se reši.

Opet sam sebi odgovaram. Transfer naloga na US region je rešilo problem.

Stigle petfect
b9ebf6c097c3702c261158458c4805b7.jpg

@Goxy koliko si ih platio i gde si ih uzeo? Ja sam razmisljao o nekim kingston koje podrzavaju One, ali jos se nisam odlucio

Izašlo me 7900 sa poštarinom od tipa iz Sente sa KP Consolemania911. Ima čovek svašta. Kinect za 65e. Jeftiniji je od Microsofta. One s 1tb sa fifom 315e.
Inače u Mediamarktu u Austriji imaju i crne i bele i koštaju 49.99e. Bele su ludilo.
Ovaj adapter koji ide iz njih je vrhunska stvar.

Poslednja izmena:
Znam za njega, uzimao sam napajanje za 360 mada davno bilo, haha, znaci znam gde da uzmem sledece sluske [emoji2]

...a i ostalu opremu. Ima sve a i maximalno je korektan. Ištvanu sam poslao poruku za sluške pre ovog tipa i nije mi ni odgovorio

Može neko da mi pojasni kako funkcioniše GWG kod MS-a?
Da li ako uzmem Xbox1 i uplatim Gold na godinu dana od starta dobijam i sve prethodne igre za Xbox360 i 1 i iz pređašnjih godina (sumnjam da je tako)? Ili ide po istom modelu kao kod PS+ pretplate (jedina razlika je raspored kada postaju dostupne igre)? Šta je sa tim BC 360 igrama preko GWG? I EA Access-om...

@Marko1996
Xbox je u ovom trenutku po meni povoljnija opcija, jer cim upalis konzolu imas u startu bolje igre koje dobijas uz gold pretplatu, i imas EA access tj ima sta da se igra otpocetka, mislim da u vault ima preko 30 igara, sto za One sto za 360 (koje imaju BC), tako da bi klinac bio miran u pocetnom periodu dok se ne skupi novac za jos neke igre.

Ti si me zbunio, pa mi pojasni, ako nije frka...

Dobijaš igre od meseca uplate pa na dalje, ne one koje su već bile. Ako je igra BC na X1, onda možeš i tu igru sa XBX 360 da igraš na novoj konzoli.

EA Access uplaćuješ nezavisno od Gold-a i možeš da igraš igre koje su u njihovoj biblioteci.

Fala. Dakle, sve "normalno" ko na PS+... :)
Sem što PS3 igre ne možemo da igramo na PS4...

Bas kao sto je mare037 rekao, znaci sada ako uzmes One i uplatis gold dobijes igre za ovaj mesec (sleeping dogs i outlast) i ako uplatis EA access odvojeno dobijas pristup njihovom katalogu, sada u decembru treba da dodaju SW Battlefront, mada stvarno ima dosta igara tako da ono ima sta da se cepa

Jeli normalno da ovaj ventilator ovako iritirajuċe duva. Ne zuji i ne zvekeće ali puše li puše, a meni temperatura u sobi prijatnih 10-11C

Ti imas S varijantu? Ako da ne bih znao da ti odg, meni se fat ne cuje, mozda vrlo malo tokom dugih sesija, ali generalno vroma tih... Vidi na YT mozda tamo imaju neki testovi...

Vrh Dno