Jel ima boxu opcija kao na PS4 da se igra porpuno zatvori odnosno ugasi. Nisam to našao
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Zaboravih. Jeli moguće da promenu gamertaga naplaćuju 9 USD. To se mom bratu juče desilo. Naravno da nije prihvatio.
Ja mislim da nije. To jeste problem. Evo juče brat uzeo Mafiu 3. Sat i po instalacije a kad krene u sred igre da povlači neki podatak sa diska FPS padne na par sekundi. Fifa mi je omiljena igra i nikad je ne bi kupio na disku.Jel moguće nekako instalirati igru sa diska na Xbox, ali da posle ne moram stalno da ubacujem disk, da bi igrica mogla da se pokrene.
Evo da dam sebi odgovorim. Sve sluške sa micom rade dobro i ima čatovanja u fifi a verovatno i u drugim igramaJel postoje neke sluške sa mikrofonom da reade u mp igrama, recimo u Fifi.
Opet sam sebi odgovaram. Transfer naloga na US region je rešilo problem.Jedno pitanje. Moj brat je registrovao je svoj nalog na mom xbox oneu. Želi da kupi avatar u avatar storu ali mu kaže da ne živu u supported region. Ja na mom nalogu mogu regularno da kupim ali on ne može. Zna li neko kako može ovo da se reši.
Xbox je u ovom trenutku po meni povoljnija opcija, jer cim upalis konzolu imas u startu bolje igre koje dobijas uz gold pretplatu, i imas EA access tj ima sta da se igra otpocetka, mislim da u vault ima preko 30 igara, sto za One sto za 360 (koje imaju BC), tako da bi klinac bio miran u pocetnom periodu dok se ne skupi novac za jos neke igre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari