Šta je novo?

Xbox One

Ima valjda na youtubu

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Nadam se da hoće, nego jel zna neko kako se ovo "čudo" gasi kompletno?
Ides na all settings->power options->prebacis sa instant on na energy saving
Ili jednostavno drzis 10sekundi power dugme na konzoli...
Ja trenutno od igara imam Destiny, Black Ops 3, Halo Master Chief Collection, Forzu Horizon 3, NFL 16 i Mirrors edge catalyst, ne znam sta cu pre, plus neke igre na kompu, ma ludiloo :D

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Jedno pitanje. Jeli mogu ja dok mi ne stigne xbox da na kompu na sajtu otvorim xbox live i na EA sajtu EA Acess nalog, da kupim kodove i da ih unesem tamo.

Da

Mozes i igre da kupis, a i skini xbox app za telefon ili Win10, veoma je korisna kada nisi pri xboxu... I iskoristi ove deal-ove bas su dobri ima svasta nesto

Evo tramsferovao s am nalog sa UK koji sam imao na x360 na US. U billing izabrao neku adresu u delaveru. Međutim ne mogu da se joinujem na EA Access. Stalno izbacuje neku grešku. Da li bi možda trebao da otvorim novi MS nalog koji će mo biti vezan samo za Live i EA

Ako hoćeš baš full da je isključiš onda u power opcijama biraj Full Shutdown. Onako na kontroleru dobijaš samo Stand By a konzola ostane uključena u nekom ultra low power režimu. Kad prisloniš uho čuje se da ipak radi.

Jeli se onde kad pita where do you live bira US ili UK ?

Gde je kod nas najbolje nabaviti Xbox Live pretplatu? I koje sve pogodnosti ona donosi?

Kod nas možeš u game-su ali deru. Najjeftinije je na netu. Na shopto je 37 funti gkdina a na ostalim između 54 i 5o dolara isto godina.

Znači ostaje mi samo da nabavim to u Games-u, pošto preko neta nema šanse jer nemam karticu.

Ako si punoletan izvadi intesinu visa internet karticu, to ti je najmanji problem...

A ako nisi punoletan onda mogu roditelji da ti erste banci uzmu visa poklon karticu koja je basplatna i u svakoj filijali mogu na nju da ti stavljaju novac i kaja radi regularno na netu.

Ako imaš od 16-27 godina možeš u Erstebanci otvoriti omladinski račun. Tu dobijaš i karticu i mbanking i netbanking. Otiđi na www.erstebank.rs vidi šta ti sve treba od dokumenata

Omladinska kartica Erste Banke je besplatna kartica, bez troškova izrade i mesečnog održavanja namenjena mladima od 16 do 27

Ako nemaš ličnu treba ti izvod iz matične knjige rođenih. To je sve što ti treba od dokumenata.

Poslednja izmena:
Jeli se onde kad pita where do you live bira US ili UK ?

Biraj sta hoces, znaci UK ako zelis da koristis i aplikacije, a ne samo da igras igrice, a US ako hoces bolje dilove, ali posto je dolar skoro stigao euro kod nas po meni stavi UK, cene budu jeftinije nego na US, evo ja uzeh black ops 3 gold edition za 22£, a na US je 39$, pa samo preracunaj, btw funta je 149, a dolar oko 123...
A sto se kodova tice g2a pa trazi, imaju tipa tri meseca je 13eur, a cela godina oko 35 moze da se nadje, i nebitno je dal je US ili UK, Xbox je region free...

E ***. Ja transferisao nalog sa uk na us već.

Ako imaš od 16-27 godina možeš u Erstebanci otvoriti omladinski račun. Tu dobijaš i karticu i mbanking i netbanking. Otiđi na www.erstebank.rs vidi šta ti sve treba od dokumenata

Omladinska kartica Erste Banke je besplatna kartica, bez troškova izrade i mesečnog održavanja namenjena mladima od 16 do 27

Ako nemaš ličnu treba ti izvod iz matične knjige rođenih. To je sve što ti treba od dokumenata.

Karticu ću najverovatnije dobiti posle nove godine. Do tada ću morati da se snalazim... Vidim na netu da postoje aplikacije u kojima skupljaš bodove za koje dobijaš Gift Card-ove i pretplate (npr. AppNana), jel probao neko na taj način da dođe do neke pretplate?

Pozdrav svima, e ovako kako do sada nikad nisam imao xbox, a vi ovde pricate na jeziku koji je meni u ovom momentu nepoznat, jel moze par sugestija sta bih trebao da gledam prvi kupovini ovog uredjaja, btw idem na Xbox One, i ako znate gde mogu naci neku best buy varijantu, bio bih zahvalan.

Unapred hvala.

Ako hoces bez igre imas na xbox republici polovan za 210eur sa 12 meseci garancije, a ako hoces neki bundle juri na KP madjare, ima za 300-350eur sa nekim igrama, mada skoro se vrteo sa division-om za 280eur, obican ne S varijanta... Znaci ako ides na KP samo gleda sto vise pozitivnih ocena i to je to... A sto se same konzole tice odmah se uplacuje EA access da bi imao sta da igras u pocetnom periodu dok ne povecas biblioteku, i naravno gold, imas kodove na g2a i slicnim sajtovima i tamo mozes i da kupujes neke igre, ali drzi se live-a i akcija uvek naleti nesto povoljno... Ako te jos nesto zanima pitaj neko ce ti vec odgovoriti :)

Pa bilo bi najbolje da uzmeš xbox one s jer je noviji model. Neki bundle sa igrom. Postoji beli sa fifom i tamno sivi sa Battlefield-om i crveni sa gears of war ali je on od 2tb i dosta je skuplji. E sad cene na Kp ovih modela su oko 350€ npr. kod Ištvana dok neki za iste pare daju još jedan gamepad (ovo važi samo za bundle sa fifom). Garancije su od jedne do dve godine. Ostale stvari oko igara pretplata, setapa konzole imaš na youtubu. Ako te još nešto interesuje što tamo nema pitaj.

@Marko1996 @Goxy, e pa to su te neke sitnice koje ne znam, dal juriti obicnu ili S varijantu, posto sam jelte vise igrac za FIFU i te sportske igrice, preporucujete da odmah kada kupujem bude sa tom nekom igricom da ne bude gola varijanta??

Pa najbolje one s bundle sa fifom

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

One S uzmi ako ti je do prostora i zbog fife, jer obican One ne dolazi sa fifom, jedino sto je nov bez igara solidno jeftiniji, sa garancijom vec od 240eur, samo sto je 500GB varijanta... Idi na KP i potrazi sa division-om, bila je obicna sa tom igrom u bundle-u 1TB varijanta msm za oko 280eur, plus cena fife od 50-60eur i to je to... Ili kao sto je Goxy rekao juri sa fifom bundle i to je to, javi sta odlucis...

Ja sam predložio ono što sam ja uzeo. Xbox one s 1Tb+ Fifa 17 + dodatni kontroler - 350 evra. Ovo je jeftinije i od Ištvana. Doduše ja kad sam naručivao prošle nedelje je bilo 340 ali 10 evra gore dole.

Inače uz Fifu ti ne dolazi disk već kod što znači da moraš da downloaduješ nekih 25Gb i dobijaš i kod za 1 mesec EA Acessa i 14 dana xbox livea.

42.18 gb Fifa. Ovi su pukli. Na ps4 je bila oko25. I posle każe uzmi 500gb verziju. Kako da ne.

Evo i mene sa problemom. Instalirao sam EA access hub na xboxu. Dodao kod, on ga prihvatio i poslao me i mail da imam mesec dana bla bla bla. Sad kad uđem u ea hub nema opcije osim sign up dakle nema sign in. Već sam se sign upovao. Neki savet ?

Rešilo se samo od sebe

Poslednja izmena:
Stigao xbox. Works like charm. Tip je zaboravio da mi pošalje garantni list pa će sledeće nedelje uz dodatni kontroler koji trenutno nije imao na stanju a nudio ga je u bundlu.

Odlicno, daj gamertag :) a sto se prostora tice imas usb sa strane koji je namenjen za eksterni HDD, nabacis neki od 1, 2tb i resen problem! Inace sve igre su bas velike, mislim halo mcc mi zauzima preko 60gb, i jos par igara slobodno samo 98gb, smor [emoji14] problem je sto ti sistem zauzme skoro 140gb, mislim od 500 slobodno samo 360 i nesto...

Nazad
Vrh Dno