Šta je novo?

Xbox One

Onda se drzi ea accessa prvih mesec dana, skini BF igre cisto da ovladas tehnikom nisanenja, teze je nego misem, sportske o trke ako volis... Ali svakako u buducnosti ces morati da trosis, nema pirata i naravno xbox live uplacuje zbog MP-a i free igara :)

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Naravno, u početku ću se malo navikavati na kontrolere. Zvao sam malopre rekli su mi da stiže do utorka.

Ipak konzola stiže sutra, poslaću odmah gamertag.

1. Da li, kao i kod PS4, mora da se bira UK ili US nalog? 2. Koja se adresa stavlja kao prebivaliste? Znam da za nalog na PS4 ide bilo koja adresa i broj telefona bilo kog hotela iz neke odredjene 4 drzave u SAD. 3. Da li se mora imati email na Outlook?

Imas guide o tome detaljno na alkatrazu-forumu.. US nalog pravi.

U opasnoj sam dilemi i nadam se da mi možete koliko toliko pomoći.
Imam PS4 koji sam kupio u januaru 2014. Ne znam da li vredi prelaziti na xbox one S. PS4 pro me ne interesuje.
Našao sam tipa na kp koji nudi xbox one s 1Tb sa fifom i još jednim kontrolerom za 340e (jeftiniji je od Ištvana).
Nikad nisam ništa ozbiljnije kupovao kad ovih što uvoze iz Mađarske. Kako ide to sa garancijom ?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

1. Da li, kao i kod PS4, mora da se bira UK ili US nalog? 2. Koja se adresa stavlja kao prebivaliste? Znam da za nalog na PS4 ide bilo koja adresa i broj telefona bilo kog hotela iz neke odredjene 4 drzave u SAD. 3. Da li se mora imati email na Outlook?
Mozes koju god hoces drzavu, ne mora da bude US ili UK, zato sto MS prihvata nase kartice bez obzira na drzavu koju si stavio za region, naravno samo biling adress da bude iz te drzave, naravno bilo sta sto ubodes na google maps i to je to... Ja sam na UK jer ja volim i multimedijalne aplikacije, a na US nece da mi rade npr Tune in radio i Vevo mislim ima dovoljno aplikacija tako da ne moras da brines, a i neke igre su jeftinije iako su funte npr Far Cry Primal je 12£, a na US 24$, sto znaci nekih 3000din izadje na US, a na UK 1700 i nesto din, a opet imas i G2A za igre, jer Xbox je region free, tako da nemas tu vrstu ogranicenja kao PS4 korisnici...
@Goxy isplati se ako hoces da odigras poneku ekskluzivu i jednostavno da imas drugo iskustvo, bas su sredili softver i radi odlicno, a opet S varijanta donosi i HDR i 4K filmove tako da po meni uzimaj [emoji2]

A kako ide to sa garancijom kod Mađara za "ne daj Bože" ?

E to vec nzm, ja sam moj uzeo od lika sa KP koji je kupio u virtual shopu, star mesec dana po garanciji i ima 24 meseca garancije, na KP su poznati kao igre i konzole tako nesto... Naravno njihov pecat i sve ostalo je tu, ali nema fiskalnog jer jelte ide ispod zita :)

Promenio sam ja dosta konzola (PS1, PS2,PS3, PS4,XBox, xbix360) a sve sam kupio u ovim našim prodavnicama sa 2god garancijom i nikad nisam imao problem. Čak ni sa xbox360 koji se svima kvario. Doduše bila je Elite verzija.

Jeli. Imam adresu u Delawareu. Jeli billing treba da bude naša adrse ako se kupuje našim karticama

Ma jok ne mora, ja sam stavio neku adresu u sheffield-u posto mi je UK nalog, ma sve bez problema radi... Ako hoces od nasih, kucaj na google virtual shop imaju sajt pa vidi koliko je One S oni daju dve godine garancije doduse bez fiskala, ali ima pecat njihov...

Glerao sam ali me kod njih je fifa bundle sa jednim gamepadom 49000 a kod ovog tipa iz Subotice sa 2 gamepada je oko 42000. Virtual je svakako sigurnija varijanta. Kod njih sam uzeo x360 Elite pre par godina.Videću još dok utopim ps4 (ako ga utopim).

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Pa ono ti vidi sta ti najvise odgovara, vidi da cak uzmes bez igre, a na live-u uzmes fifu na popustu je, pa te mozda izadje koji din nize...

Imas guide o tome detaljno na alkatrazu-forumu.. US nalog pravi.

Mozes koju god hoces drzavu, ne mora da bude US ili UK, zato sto MS prihvata nase kartice bez obzira na drzavu koju si stavio za region, naravno samo biling adress da bude iz te drzave, naravno bilo sta sto ubodes na google maps i to je to... Ja sam na UK jer ja volim i multimedijalne aplikacije, a na US nece da mi rade npr Tune in radio i Vevo mislim ima dovoljno aplikacija tako da ne moras da brines, a i neke igre su jeftinije iako su funte npr Far Cry Primal je 12£, a na US 24$, sto znaci nekih 3000din izadje na US, a na UK 1700 i nesto din, a opet imas i G2A za igre, jer Xbox je region free, tako da nemas tu vrstu ogranicenja kao PS4 korisnici...

Ok, hvala vam. Pozdrav! :)

Ja uzeo live gold pretplatu za 24£. :) godinu dana, ima na amazonu...

Sent from my Lenovo X3a40 using Tapatalk

Prodadoh sony. E sad gde uzeti xbox. Mađari imaj brst offer ali niko ne zna kako ide to sa garancijom. Ovi sa PS4 dela foruma uzimaju naveliko PSr/Pro od Mađara i ne vidim da je neko imao problem. Neću valjda ja biti malerozan.

@ozazi ja uzeo ono za funtu mesec dana, pa cu kada istekne juriti 3 meseca za 13eur, *** vec se trosilo na igre, haha :) @Goxy pravo da ti kazem i da uzmes fat varijantu neces pogresiti, jeste glomaznija, ali se moze naci dosta jeftinije, a i ako ti je do prostora ubodes kasnije eksterni HDD od 2TB i zavrsio si posao, haha :) jedino ako zelis i HDR i 4K filmove, e onda ima smisla S varijanta...

S varijantu ću sigurno uzeti. Fat mi se čak ni ne sviđa. Jedink da vidim kod koga

Uzeo i ja za 1$ mesec dana, ali je i ovo odlična cena. Inače, danas je na Microsoft sajtu xbox one s 500gb bio oko 164e. :D zapravo, saturn i mikrosoft, ludačka cena...

Sent from my Lenovo X3a40 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Naručio. Xbox one s, 1tb, Fifa 17, 2 gamepada. Godinu dana garabcija 42.092 RSD. Stiže u sredu

Meni stigla danas konzola, na prvi utisak stvarno je odlična: od dizajna uređaja do performansi sve je odlično, tih je uređaj baš, kontroleri su super, pogotovo vibracija. Za sada na njoj imam samo Fifa 17, upravo se instalira GTA V, posle ću i BF1.
Ako nekog nešto zanima oko S modela, može slobodno da pita. Poslaću sutra i gamertag.

Meni stigla danas konzola, na prvi utisak stvarno je odlična: od dizajna uređaja do performansi sve je odlično, tih je uređaj baš, kontroleri su super, pogotovo vibracija. Za sada na njoj imam samo Fifa 17, upravo se instalira GTA V, posle ću i BF1.
Ako nekog nešto zanima oko S modela, može slobodno da pita. Poslaću sutra i gamertag.
Gde si uzeo. Koliko si dao.

Kod Ištvana na KP. Cena je bila 340€ (Fifa 17 Bundle)

Ja dok nisam našao ovog lika mislio sam da je Ištvan najjeftiniji, ali izgleda da nije.

Ja dok nisam našao ovog lika mislio sam da je Ištvan najjeftiniji, ali izgleda da nije.

Ma ja sam gledao da bude pouzdano, sad da li je 1.000-2.000 skuplje...
Imam samo jedno pitanje : Kako se Xbox gasi kompletno? Kada god ga ugasim čuje se hlađenje (mada veoma tiho, ali kada stavim ruku na mesto gde se nalazi hlađenje osetim vibraciju i izbacivanje vazduha)

Ja sam za iste pare kod isto tipa iz Subotice dobio (dobiću) još jedan kontroler. Po ocenama i on je prilično pouzdan, ali nije toliko poznat kao Ištvan.

Ja sam za iste pare kod isto tipa iz Subotice dobio (dobiću) još jedan kontroler. Po ocenama i on je prilično pouzdan, ali nije toliko poznat kao Ištvan.

To jeste super, ja sam izdvojio još 40€ za dodatni kontroler , i nije mi uopšte žao, stvarno je super uređaj.

Nadam se da će se i meni posle 3 pune ps4 godine svideti

Nadam se da će se i meni posle 3 pune ps4 godine svideti

Nadam se da hoće, nego jel zna neko kako se ovo "čudo" gasi kompletno?

Nazad
Vrh Dno