ja uzeh da igram onih 10 trial dana, cisto malo da se podsetim sta i kako, posto igram na piratu, i u nekoj trilemi sam da li da prelazim na retail, bas mi lepo deluje sve ovo novo
cini mi se da su malo i prebudzili engine igre, voda sad izgleda mnogo lepo i tako to...
kolko je uopste pametno sada kretati sa retailom?*imam fore da odlucim do 30. posto je 20e ceo paket xD
Kako misliš koliko je pametno, pa upravo je pametno sad početiNovi kvestovi, novi svet, sve živo novo
a i za 20 evra ne možeš pogrešiti.
sve u svemu nevidjena zaraza... a + Gearscore stalno update-uju:wall:![]()
Igra se raspala po meni posle izlaska BC. Igrao sam hard core, betu i kada se igra zvanicno pojavila i to je bilo neko novo iskustvo, neponovljiva atmosfera, druzenje sa ljudima, konstantna tenzija (prvi ulasci kod ONY, MC, BL, ZG...), moje odusevljenje ulaskom u Strat svaki put, opaki igraci koji su tada igrali. Igra vise nema dusu i dzaba stancovanje novih exp. Vreme je da prave novi MMORPG, ali mislim da i Blizz polako gubi dah. Jedino sto je ostalo da probam je Diablo 3, kada bude izasao.
Igra se raspala po meni posle izlaska BC. Igrao sam hard core, betu i kada se igra zvanicno pojavila i to je bilo neko novo iskustvo, neponovljiva atmosfera, druzenje sa ljudima, konstantna tenzija (prvi ulasci kod ONY, MC, BL, ZG...), moje odusevljenje ulaskom u Strat svaki put, opaki igraci koji su tada igrali. Igra vise nema dusu i dzaba stancovanje novih exp. Vreme je da prave novi MMORPG, ali mislim da i Blizz polako gubi dah. Jedino sto je ostalo da probam je Diablo 3, kada bude izasao.
Nisam nikada igrao sa droodom tako da ne znam mnogo o izmenama posle patcha 4.0.1, ali znam da je balansima DPS skocio visestruko (doduse moguce da su ovo redukovali sa 4.0.3-ojkom). Jedino sto znam jeste da solar beam silencuje metu.
Evo ti jedan od trenutno popularnih buildova, pa vidi da li mozes da se snadjes:
http://www.wowhead.com/talent#0IfMdR0RkRuMZ0c:Rks
Verovatno ce ti neko ko ima iskustva sa druidom biti od mnogo vece pomoci. Probaj da pitas na forumima ili u guildi. Paladini su se, takodje, uzasno zalili na holy power bar, pa su se, vidim, vec navikli. Samo polako.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari