Ne, mislio sam na stari, u kojem sam i linkovao svog lika. Evo, sad vidim da ponovo pokazuje major glyphove, medjutim pet talenti i prime glyphovi i dalje kao da ne postoje.
U ovom novom, svaki put kad sam pokusao nesto da searchujem, dobio sam odgovor: "Oops, something is broken!"
Nisam bas nesto pratio pricu za kataklizmu, znam da se ovo desava valjda 5 godina nakon downovanja Lich Kinga, ali sta se desilo sa Thrallom

? Vidim da je Garrosh novi Warchief u OG-u.
Thrall se posle kataklzime dobrovoljno sklonio sa pozicije warchiefa, ne bi li se pridruzio Earthen Ringu (koji ce, btw, biti main rep grinding frakcija u cati) i zajedno sa njima pokusao da smiri probudjene elemente, koji divljaju po Azerothu. Sada je quest giver u Lost Isle-u i Maelstormu i konacno je dobio sopstveni model:
Garsoh Hellscream je imenovan za novog warchifa, koji je u totalu preuredio Orgrimmar i zaveo militarnu strahovladu, sa akcentom na ksenofobiju i rasizam. Sve horde rase, osim Orkova i Taurena su proterane iz centralnog dela Orgrimmara a glavne aktivnosti Horde su preusmerene na Ashenvale i njegovo preotimanje od Night Elfova. Podjednako ratoborni Wrynn, takodje, ne sedi miran, vec je poslao ogromnu vojsku na Barrens, koji su sravnili sa zemljom kamp Taureho, a juzni deo Barrensa sad, prakticno, pripada Alijansi. Izgleda da ce PvP po prvi put imati znacajniju rolu u WoW-u.
Sto se ostalih major charactera tice, Cairne Bloodhoof je mrtav, Magni Bronzebeard zarazen teskom bolescu, koju je dobio ispitivanjem relica iz Ulduara, pretvoren je u kamenu sklupturu, a Ironforge sad vode njegov brat Muradin, predstavnik Windhammer clana i Moira, predstavnica Dark Irona, koja tvrdi da je njen sin vanbracno dete Magnija. Sylvanna Windrunner, posle Arthasovog pada, ne preze i od najgorih mogucih nacina ne bi li povratila bivsi Western Plaguelands forsakenima, pa ide i dotle da ubija novonaseljene izbeglice Lorderona i pretvara ih u novopecene forsakene. Naredba o bombardovanju Gilneasa jos jednom potvrdjuje njenu novu "chaotic evil" ulogu koju je preuzela u ekspanziji.
Glavni negativci Cataclysme, po svemu sudeci, su Twilight Hammer kultisti, sa njihovim leaderom, ogromnim, mutiranim ogrom Cho'gallom, koji ce i biti end game boss u prvoj Naxx-like instanci. Njihov cilj je budjenje starih bogova (slicnih Yog-Saronu), a detalja vezanih za ovaj kult ima vise u World Of Warcraft stripu, koji, izmedju ostalog, i prica sudbinu Variana Wrynna i kako je od hordaskih arena stigao do prestola Stormwinda. Ako je neko zainteresovan za doticni strip, mogu mu poslati bilo linkove, bilo upload, pa neka me cima na pp.
Toliko o prici, ovako u najkracim crtama, nadam se da nisam preterano smorio.