Vuk_
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2007
- Poena
- 380
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 5700 X + Antec A400i
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Elite B550
- RAM
- 2X16 GB Kingston Fury
- GPU
- Manli GeForce RTX 3070
- Storage
- 2TB Kingston SSD
- PSU
- Thermaltake Smart SE 730W
- Monitor
- 27' LG IPS 1920X1080
- Miš & tastatura
- Razer Naga + Sandberg FireStorm
- Laptop
- Lenovo T460S
- Mobilni telefon
- Xiaomi Mi 11 T Pro
- Pristup internetu
- Kablovski internet
cek polako ... tebi je duel u WoWu glavna stvar ? pa lepu si klasu izabrao .... paladina ... lol uzmi warriora pa radi duele .... znas sta Blizzard kaze za duele .... WoW nije predvidjen za 1vs1
No vratimo se drugim stvarima .... gledao sam ti statistike i ostalo generalno osim tog vin ratio u duelima sve ostalo ti lici na lika kog je neko nalevelovao na lvl 80 pre 3 nedelje.
Oni screenshotovi iz BGova su ti smesni pa ja kad sam tamo odlazio ubijao sam po 50 ljudi, a da ne pricamo da se desavalo da me ne ubiju za ceo BG.
Altovi koje sam imao su imali one skorove, video sam da arenu nisi igrao sto znaci ... PvP generalno nisi video to sto rokas mucenike u BGovima ... mislim jaka stvar.
Kazes po neka arena a imas u svim arenama highest rank 1500 sto znaci da je nisi radio ili si bio generalno ocajan, ali ajde arena je ionako za HC PvPera koji provode sate tamo.
Sahraniti nekog u duelu sa retri paladinom moze i moja macka kad je zalepim selotejpom za tastaturu i golicam, ah da pre toga bindujem nekoliko dugmica.
Kao sto sam rekao likovi kao ti su po meni unistili WoW mislis da znas nesto a pojma relano nemas ... idi pogledaj statistiku nekih ozbiljijih igraca pa ces videti koliko si ti daleko od bilo kakvog igranja WoWa .... mozes da upadnes u kategoriju causal igraca i to je to ... sa mojim RL ortacima koji su se uvek lozili kako su *******i, a realno videli WoW nisu.
Pod statistokom mislim na sve ... od broja zavoja koje si odradio do broja smrti ... preko questova i slicno.
Ponovicu tvoj lik izgleda kao da si ga pre 6 dana nalevelovao na lvl 80 i to je to.
****te pa ti nemas ni drugi spec ... sta ja tebi da objasnjavam.
LOL pa sad ti ponovo gledam lika ... ti care ne znas ni gemove da stavis gde treba da bi dobio bonuse .... fazon mogao si da napucas jos 14strenghta da si razmisljao kad si stavljao gemove .....
Tog lika sam nalevelovao na 80-ti u januaru/februaru, ne secam se... Zatim nisam igrao 4 meseca, da bih u maju opet malo upao (2-3 nedelje) i to iskljucivo zarad tih par BG-ova i duela. (Arenu sam igrao, pogledaj statistiku sa mecevima, ali nikad nisam imao preko 1500 - s obzirom da se sad krece od nule). Ne kontam, jel' pisem na kineskom? Koliko puta treba da ponovim: igra me zesce smara vec duze vreme, nisam je igrao mesecima i nemam nameru da je igram do izlaska cataclysme, a mozda ni tad. Nemam vremena za MMO-ove, a visak slobodnog timinga volim da provodim na kvalitetniji nacin, nego da buljim u monitor 5 sati bez prestanka zarad fiktivnog ljubicastog dela opreme. Jedino pametno sto si napisao u prethodnom postu jeste cinjenica da sam causal igrac, kome ne pada na pamet da bilo kakvoj digitalnoj zabavi posvecuje duze od 2 sata u kontinuitetu. ***, pa ja ne pamtim kad sam neku igru odigrao da kraja a da me nije smorila.
Takodje, potpuno mi je nejasna agresija sa kojom nastupas??!! Ne razumem, sad si ti najveca faca na svetu zato sto provodis 15 sati dnevno uz trash MMO-ove poput allods online-a, a ja sam ***** zato sto vise volim da provodim slobodno vreme sa verenicom, ili igrajuci kosarku sa ortacima??!! Daj klinac, mani me tih iskompleksiranih tripova...
Na kraju, lepo sam ti ponudio da odemo na random "instant 80" server i odradimo par duela, na sta si ti skocio kao da sam ti pominjao familiju. U sustini nebitno, nemam nameru da se raspravljam sa nekim ko nema elementarno vaspitanje, a ocigledno ni life... Ako je tebi postavljanje gemova u WoW-u najbitnija stvar u zivotu - cool, ali meni nije i zato me iscooliraj. Nastavis li sa provociranjem, letis na ignore listu, a onda mozes da kakis do prekosutra...