Šta je novo?

World of Warcraft thread

cek polako ... tebi je duel u WoWu glavna stvar ? pa lepu si klasu izabrao .... paladina ... lol uzmi warriora pa radi duele .... znas sta Blizzard kaze za duele .... WoW nije predvidjen za 1vs1

No vratimo se drugim stvarima .... gledao sam ti statistike i ostalo generalno osim tog vin ratio u duelima sve ostalo ti lici na lika kog je neko nalevelovao na lvl 80 pre 3 nedelje.

Oni screenshotovi iz BGova su ti smesni pa ja kad sam tamo odlazio ubijao sam po 50 ljudi, a da ne pricamo da se desavalo da me ne ubiju za ceo BG.

Altovi koje sam imao su imali one skorove, video sam da arenu nisi igrao sto znaci ... PvP generalno nisi video to sto rokas mucenike u BGovima ... mislim jaka stvar.

Kazes po neka arena a imas u svim arenama highest rank 1500 sto znaci da je nisi radio ili si bio generalno ocajan, ali ajde arena je ionako za HC PvPera koji provode sate tamo.

Sahraniti nekog u duelu sa retri paladinom moze i moja macka kad je zalepim selotejpom za tastaturu i golicam, ah da pre toga bindujem nekoliko dugmica.

Kao sto sam rekao likovi kao ti su po meni unistili WoW mislis da znas nesto a pojma relano nemas ... idi pogledaj statistiku nekih ozbiljijih igraca pa ces videti koliko si ti daleko od bilo kakvog igranja WoWa .... mozes da upadnes u kategoriju causal igraca i to je to ... sa mojim RL ortacima koji su se uvek lozili kako su *******i, a realno videli WoW nisu.

Pod statistokom mislim na sve ... od broja zavoja koje si odradio do broja smrti ... preko questova i slicno.

Ponovicu tvoj lik izgleda kao da si ga pre 6 dana nalevelovao na lvl 80 i to je to.

****te pa ti nemas ni drugi spec ... sta ja tebi da objasnjavam.

LOL pa sad ti ponovo gledam lika ... ti care ne znas ni gemove da stavis gde treba da bi dobio bonuse .... fazon mogao si da napucas jos 14strenghta da si razmisljao kad si stavljao gemove .....

Tog lika sam nalevelovao na 80-ti u januaru/februaru, ne secam se... Zatim nisam igrao 4 meseca, da bih u maju opet malo upao (2-3 nedelje) i to iskljucivo zarad tih par BG-ova i duela. (Arenu sam igrao, pogledaj statistiku sa mecevima, ali nikad nisam imao preko 1500 - s obzirom da se sad krece od nule). Ne kontam, jel' pisem na kineskom? Koliko puta treba da ponovim: igra me zesce smara vec duze vreme, nisam je igrao mesecima i nemam nameru da je igram do izlaska cataclysme, a mozda ni tad. Nemam vremena za MMO-ove, a visak slobodnog timinga volim da provodim na kvalitetniji nacin, nego da buljim u monitor 5 sati bez prestanka zarad fiktivnog ljubicastog dela opreme. Jedino pametno sto si napisao u prethodnom postu jeste cinjenica da sam causal igrac, kome ne pada na pamet da bilo kakvoj digitalnoj zabavi posvecuje duze od 2 sata u kontinuitetu. ***, pa ja ne pamtim kad sam neku igru odigrao da kraja a da me nije smorila. :) Poslednji naslov kojem sam se ozbiljnije posvetio je bio Dragon Age, a to je bilo jos u novembru prosle godine.

Takodje, potpuno mi je nejasna agresija sa kojom nastupas??!! Ne razumem, sad si ti najveca faca na svetu zato sto provodis 15 sati dnevno uz trash MMO-ove poput allods online-a, a ja sam ***** zato sto vise volim da provodim slobodno vreme sa verenicom, ili igrajuci kosarku sa ortacima??!! Daj klinac, mani me tih iskompleksiranih tripova...

Na kraju, lepo sam ti ponudio da odemo na random "instant 80" server i odradimo par duela, na sta si ti skocio kao da sam ti pominjao familiju. U sustini nebitno, nemam nameru da se raspravljam sa nekim ko nema elementarno vaspitanje, a ocigledno ni life... Ako je tebi postavljanje gemova u WoW-u najbitnija stvar u zivotu - cool, ali meni nije i zato me iscooliraj. Nastavis li sa provociranjem, letis na ignore listu, a onda mozes da kakis do prekosutra...

vidi ja ne igram WoW od septembra tj od kad je Aion krenuo.

vec sam pomenuo da duel sa paladinom je smesan .... pogotovo ja kao warrior.... mislim ako dobijem retri paladina u duelu to je verovatno jer on nema ruku ... ili .... je drogiran pa ne vidi sta je na ekranu ili ima zelenu opremu lvl 30.

Sve to ne menja cinjenicu da ne znas da soketujes opremu, to nikako ne zavisi od toga sta i koliko igras to je jednostavno logika, prosto.

Nisam igrao retri paladina, ali verujem da ti ni spec ne valja, ali necu o tome ne znam a mrzi me da cimam drugare da mi komentarisu.

Znaci .... ako ti treba pomoc vrlo rado cu te nauciti da soketujes opremu, ali napominjem ti da lozenje kako si ******* u duelu je realno smesno.

"WoW is not balanced around 1vs1" Blizzard Entertainment

Poslednja izmena:
Imam neki problem u vezi WoW-a Svakih 5/10 minuta kako kad stalno drugacije moze i odma izgubim konekciju sa serverom nemogu da se izlogujem moram da wow manualno ugasim na alt+f4.
Svi na moj ekran pocnu da stoje i trce u jedno te isto mesto, i sta god da rade moja igra hmm preskace i izgleda kao da rade u mesto, naprimer kao hiler kada baca neki spell, ili se neko pokrece, pokrece se na isto mesto svo vreme internet normalno radi i to mi se desava na doooosta servera.

Mislim da treba da se ugasi neka opcija "checksum offload" ali ja to nemogu da nadjem u device manager/network adapters/ imam sledece opcije -
Number of RX Buffers
Number of TX Buffers
Optimize For
SpeedDuplex Settings
WakeOnLAN from poweron

E sad procitao sam negde da ako ugasim "Checksum Offload - disable" da ce biti sve ok ali ja imam RX i TX buffer moze li to nekako da se ugasi ili "procisti" bilo sta ako neko zna pomagajte hvala....
koristim ADSL 1mb/s huawei smartax mt882

do sad mi samo na jedan server radi normalno na ostale ne... :/

Gde mogu naći najjeftinije ključeve za ovu igru? I expanzije naravno...

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Scarshield+Legion&cn=Pepich

ajd da se ubacim u temu :smoke:
Ne igram vise i slabo sam igrao zadnjih nekoliko meseci :)
Imam 50hit rating vise nego sto treba al to je zato sto imam equipped pogresan chest:p
Vuce sto se tebe tice kad pogledam tvog lika cini mi se da bas nisi upucen kako neke stvari funkcionishu(nista licno...samo moje zapazanje)...ko sto neko rece iznad gemovi su ti katastrofa:D
Druida necu da linkam jer mi je pri zadnjem logovanju ostao u feral gearu (pola tank/pola dps):D
Elem po meni svako ko igra wow preko 5-6sati bi trebalo da se zapita cemu sve to gubljenje vremena? za ljubichaste piksele?:smash:
Igrajte samo zbog zabave:) pozz

Ako kupim sva 3 dela wow zasebno, jel dobijem uz svaki ono 30 dana igranja ili ne?

Ako kupim sva 3 dela wow zasebno, jel dobijem uz svaki ono 30 dana igranja ili ne?

Kolko se ja secam samo sa 1. delom (classic) dobijas 30 dana free...kada prvi put uplatis vreme na svom accountu (bilo visa karticom ili Prepaid karticom)... za ekspanzije The Burning Crusade i WoTLK ne dobijas free play time:crash:

Imam ja vanilla kljuc (a i kutiju ako ti treba :p). Imaš broj pa se javi.

Aj ću te zovem posle, idem do grada pa ako si fri možda se i nađemo :). Ajde u međuvremenu ako vidiš, jel to ključ za 30 dana igranja ili?

Aj ću te zovem posle, idem do grada pa ako si fri možda se i nađemo :). Ajde u međuvremenu ako vidiš, jel to ključ za 30 dana igranja ili?

Da, svaki Vanilla ključ ti daje 30 dana igranja. A prvo napraviš trail nalog gde dobiješ 10 dana free, onda tek upgraduješ vanilla ključem i dobiješ 40 dana free.

Da, svaki Vanilla ključ ti daje 30 dana igranja. A prvo napraviš trail nalog gde dobiješ 10 dana free, onda tek upgraduješ vanilla ključem i dobiješ 40 dana free.

Do jaja, ajde čućemo se posle

Tog lika sam nalevelovao na 80-ti u januaru/februaru, ne secam se... Zatim nisam igrao 4 meseca, da bih u maju opet malo upao (2-3 nedelje) i to iskljucivo zarad tih par BG-ova i duela. (Arenu sam igrao, pogledaj statistiku sa mecevima, ali nikad nisam imao preko 1500 - s obzirom da se sad krece od nule). Ne kontam, jel' pisem na kineskom? Koliko puta treba da ponovim: igra me zesce smara vec duze vreme, nisam je igrao mesecima i nemam nameru da je igram do izlaska cataclysme, a mozda ni tad. Nemam vremena za MMO-ove, a visak slobodnog timinga volim da provodim na kvalitetniji nacin, nego da buljim u monitor 5 sati bez prestanka zarad fiktivnog ljubicastog dela opreme. Jedino pametno sto si napisao u prethodnom postu jeste cinjenica da sam causal igrac, kome ne pada na pamet da bilo kakvoj digitalnoj zabavi posvecuje duze od 2 sata u kontinuitetu. ***, pa ja ne pamtim kad sam neku igru odigrao da kraja a da me nije smorila. :) Poslednji naslov kojem sam se ozbiljnije posvetio je bio Dragon Age, a to je bilo jos u novembru prosle godine.

Takodje, potpuno mi je nejasna agresija sa kojom nastupas??!! Ne razumem, sad si ti najveca faca na svetu zato sto provodis 15 sati dnevno uz trash MMO-ove poput allods online-a, a ja sam ***** zato sto vise volim da provodim slobodno vreme sa verenicom, ili igrajuci kosarku sa ortacima??!! Daj klinac, mani me tih iskompleksiranih tripova...

Na kraju, lepo sam ti ponudio da odemo na random "instant 80" server i odradimo par duela, na sta si ti skocio kao da sam ti pominjao familiju. U sustini nebitno, nemam nameru da se raspravljam sa nekim ko nema elementarno vaspitanje, a ocigledno ni life... Ako je tebi postavljanje gemova u WoW-u najbitnija stvar u zivotu - cool, ali meni nije i zato me iscooliraj. Nastavis li sa provociranjem, letis na ignore listu, a onda mozes da kakis do prekosutra...

evo nije me mrzelo i iscimao sam se i uhvatio drugara koj je igrao paladina ..... retri PvP i PvE .... u areni preko 2300 rating .... itd itd .....

UMRO je od smeha na Ventu kad te je gledao kaze da si smesan, nista ti ne valja ... opremu nije hteo ni da komentarise.
Spek ti je udri me do zore ... glifovi takodje .... enchantovi ... smejanje ....

Sanctified Wrath ..... samo cu to napomenuti .... PvP talent ...

Decko ti si najgori lik koj se do sada kurcio, *****ao si i mog drugara Milovana koj je takodje tripovao kako je *******.

Lik se takodje smejao kad je cuo da se kurcis sa duelima .... kaze ako hoce nece izgubiti ni jedan duel .... realno ... smesno je.

Zao mi je sto ti busim balon ali ..... L2P

Poslednja izmena:
evo nije me mrzelo i iscimao sam se i uhvatio drugara koj je igrao paladina ..... retri PvP i PvE .... u areni preko 2300 rating .... itd itd .....

UMRO je od smeha na Ventu kad te je gledao kaze da si smesan, nista ti ne valja ... opremu nije hteo ni da komentarise.
Spek ti je udri me do zore ... glifovi takodje .... enchantovi ... smejanje ....

Decko ti si najgori lik koj se do sada kurcio, *****ao si i mog drugara Milovana koj je takodje tripovao kako je *******.

Lik se takodje smejao kad je cuo da se kurcis sa duelima .... kaze ako hoce nece izgubiti ni jedan duel .... realno ... smesno je.

Ja ne znam da li se ti u ovom postu *****avas, ali zvucis u njemu kao klinac :d
Druga stvar, pratio sam vasu diskusiju ali mi je promaklo da se covek koga si citirao negde "kurci". Pa lik je nekoliko puta (cak i u tom podebljanom delu koji si citirao) rekao da je casual igrach *** :d

Drago mi je da te moj lik tako fino zabavlja. :) Ja, takodje, nalazim tvoju neopevanu glupost, primitivizam i nekulturu krajnje smesnom, mada ne i zabavnom. Iskreno, u pocetku nisam mogao da verujem da odredjena persona moze da bude toliko zaostala, te da joj pljuvanje pikselizovanog karaktera nekog pojedinca kojeg u zivotu nije videla, predstavlja kanal za izbacivanje frustracija, koje, ocigledno, izbijaju iz svih mogucih pora tvog jadnog bica. No ocigledno sam se presao... :)

Tvoja nerd bratija zakljucuje na osnovu mog WoW karaktera da ne znam da igram. Super. :D Moja ekipa (pojedinci kojima sam morao ovo da pokazem) jednoglasno se slozila da se u tvom slucaju 100% radi o duboko iskompleksiranoj osobi, koja ne ustaje sa stolice, verovatno ima preko 120 kila, vise bubuljica nego vlasi kose, sport dozivljava kao termin iz horor filma, a zensko je videla samo na ekranu. Samim tim, nisi kompetentan da razumes bilo sta van tvog virtuelnog univerzuma i skapiras da neki ljudi, poput mene, zive i funkcionisu u realnom svetu.

Predpostavljam da nista od ovoga nisi razumeo? Ok, ajde da ti prevedem - ponasas se kao razmazeni osnovac i ispadas neopisivo glup pred ostalim clanovima foruma, koji, veruj mi, pamte ovakve stvari i koriste ih za potpise. :) Da ne pominjem i cinjenicu da konstantno bezrazlozno napadas clana foruma, koji je najnormalnije ucestvovao u diskusiji i cak priznao da je causal igrac. ***, pa pogledaj mi samo potpis. :D

Sve u svemu, tvoje doslovno proganjanje u poslednjih par postova moze lako da se okarakterise kao uznemiravanje kolege forumasa, sto je kaznjivo po pravilima Bencha, a to ga si, nadam se, svestan. ;) Uzimajuci u obzir da jednostavno: "Okani me se" na tebe nema nikakav uticaj, a i nemam nameru da nastavljam da se spustam na tvoj nivo, stavljam tacku na ovu besmislenu diskusiju iskrenom dobrodoslicom na prestiznu ignore listu. :)

Ukoliko nekome od kolega smetaju ovakve brljotine od postova, a verujem da je u pitanju vecina, zamolicu ih da prijave ove besmislice moderatoru, ne bi li ih isti izbrisao. Ucinio bih to sam, ali zaista vise nemam nerava da se bakcem oko ovoga...

@svi: strava zanimljiva diskusija se vodi ovde :). Sve sama elita :D

@xper: fin gear. Može malo pojašnjenje, čemu def rate enchant na cloaku kad već ima 590def?

@xper: fin gear. Može malo pojašnjenje, čemu def rate enchant na cloaku kad već ima 590def?

Moze, zato sto mi je veci diminishing return na armor nego na defence, te je def bolji.

A ovi se prozivaju ko mala deca opusteno ciji je veci. A sve nubovi, nije vam ovo trejd channel e :d

Drago mi je da te moj lik tako fino zabavlja. :) Ja, takodje, nalazim tvoju neopevanu glupost, primitivizam i nekulturu krajnje smesnom, mada ne i zabavnom. Iskreno, u pocetku nisam mogao da verujem da odredjena persona moze da bude toliko zaostala, te da joj pljuvanje pikselizovanog karaktera nekog pojedinca kojeg u zivotu nije videla, predstavlja kanal za izbacivanje frustracija, koje, ocigledno, izbijaju iz svih mogucih pora tvog jadnog bica. No ocigledno sam se presao... :)

Tvoja nerd bratija zakljucuje na osnovu mog WoW karaktera da ne znam da igram. Super. :D Moja ekipa (pojedinci kojima sam morao ovo da pokazem) jednoglasno se slozila da se u tvom slucaju 100% radi o duboko iskompleksiranoj osobi, koja ne ustaje sa stolice, verovatno ima preko 120 kila, vise bubuljica nego vlasi kose, sport dozivljava kao termin iz horor filma, a zensko je videla samo na ekranu. Samim tim, nisi kompetentan da razumes bilo sta van tvog virtuelnog univerzuma i skapiras da neki ljudi, poput mene, zive i funkcionisu u realnom svetu.

Predpostavljam da nista od ovoga nisi razumeo? Ok, ajde da ti prevedem - ponasas se kao razmazeni osnovac i ispadas neopisivo glup pred ostalim clanovima foruma, koji, veruj mi, pamte ovakve stvari i koriste ih za potpise. :) Da ne pominjem i cinjenicu da konstantno bezrazlozno napadas clana foruma, koji je najnormalnije ucestvovao u diskusiji i cak priznao da je causal igrac. ***, pa pogledaj mi samo potpis. :D

Sve u svemu, tvoje doslovno proganjanje u poslednjih par postova moze lako da se okarakterise kao uznemiravanje kolege forumasa, sto je kaznjivo po pravilima Bencha, a to ga si, nadam se, svestan. ;) Uzimajuci u obzir da jednostavno: "Okani me se" na tebe nema nikakav uticaj, a i nemam nameru da nastavljam da se spustam na tvoj nivo, stavljam tacku na ovu besmislenu diskusiju iskrenom dobrodoslicom na prestiznu ignore listu. :)

Ukoliko nekome od kolega smetaju ovakve brljotine od postova, a verujem da je u pitanju vecina, zamolicu ih da prijave ove besmislice moderatoru, ne bi li ih isti izbrisao. Ucinio bih to sam, ali zaista vise nemam nerava da se bakcem oko ovoga...

E dete koliko si daleko od istine....
To sto me likovi kao ti stavljaju na ignore mi samo laska, jer ionako tebi nista ne moze da se dokaze

Ja ne znam da li se ti u ovom postu *****avas, ali zvucis u njemu kao klinac :d
Druga stvar, pratio sam vasu diskusiju ali mi je promaklo da se covek koga si citirao negde "kurci". Pa lik je nekoliko puta (cak i u tom podebljanom delu koji si citirao) rekao da je casual igrach *** :d

procitaj ponovo

Poslednja izmena:
vidi ja ne igram WoW od septembra tj od kad je Aion krenuo.

vec sam pomenuo da duel sa paladinom je smesan .... pogotovo ja kao warrior.... mislim ako dobijem retri paladina u duelu to je verovatno jer on nema ruku ... ili .... je drogiran pa ne vidi sta je na ekranu ili ima zelenu opremu lvl 30.

Sve to ne menja cinjenicu da ne znas da soketujes opremu, to nikako ne zavisi od toga sta i koliko igras to je jednostavno logika, prosto.

Nisam igrao retri paladina, ali verujem da ti ni spec ne valja, ali necu o tome ne znam a mrzi me da cimam drugare da mi komentarisu.

Znaci .... ako ti treba pomoc vrlo rado cu te nauciti da soketujes opremu, ali napominjem ti da lozenje kako si ******* u duelu je realno smesno.

"WoW is not balanced around 1vs1" Blizzard Entertainment

Ali sve ovo sto si naveo ne menja cinjenicu da nemas pojma o retri palama kao prvo, a ni o WoW-u uopste. Socketi su extra. Retri treba da ide na strength. Da nece mozda spell power? Btw, retri palu uopste vise nije tesko dobiti sa warr-om. Izgleda da si ti taj koji nema pojma. L2P

U principu, jeste lakse igrati PvP sa retardinom neg' sa warrom, sve zavisi od igraca do igraca, mada ja ne mogu pricati o PvP-u kad sam ga aktivno igrao samo u TBC-u. Medjutim, koliko sam ja skontao, cini mi se da su smanjivali CD-ove na nekim palinim magijama, jer sam video mnoge kako kukaju na to.
PvP sam inace prestao da igram od izlaska WotLK-a jer je ******. Igrao sam ga u TBC-u (i tad nije bio nesto izbalansiran (osim nerviranja oko pillar druida)) i u Vanili (a i tad je bilo neizbalansiranosti zbog magove / rougova).

Gde ima najviše srba?

Ma lakse je da prodajem zlato kada napumpam lika xD

Na Sylvanasu ima najvishe nahsih, ali bezi od toga u wow, samo international community furaj osim ako ne znash ni rec engleskog.

Wahad-e pošto si još noob, da ti objasnim da ti saved daje lik koji ima 99% najbolje obpreme u igri...

Jel ima neko da igra na kor'gallu? Server pun hrvata a nigde nasih :p

Vrh Dno