Šta je novo?

World of Warcraft thread

Ja nikako da skupim pare za TBC jos sad kad sam cuo da se ne dobija mesec dana besplatnog igranja, nije mi do zivota :(

Posto planiram da se uskoro vratim na igranje WoW-a imam nekoliko pitanja:
1. Koji je najbolji ADSL provajder za igranje MMORPG-a? (cena - quality)
2. Posto verovatno ne bih uzeo FLAT, pitanje je Koliko WoW cedi protok (megabjatazu)?
3. Gde je najpovoljnije da se uzne dvomesecna pretplata za WoW i koliko kosta?

Hvala na odgovorima :)

2. Sve zavisi od toga koliko igras, ali sa 700mb mesecno primera radi se neces naigrati...
3. Na skoro svim mestima je ista cena i iznosi 2400 din, ako imas neku vezicu tu i tamo mozes nesto jeftinije da prodejs ali ne znatno.

Jeftinije ti je da karticom placas. Onda ti je 13e mesecno.

2. Sve zavisi od toga koliko igras, ali sa 700mb mesecno primera radi se neces naigrati...
Sta znaci da se necu naigrati? Posto sam cuo da je nekim ljudima, u proseku potrebno da se naigraju provodeci i po 7-8 sati dnevno... Meni bi maximum bio 5 sati i to ne svakog dana...

Poslednja izmena:
Pa pazi ja se tim razgovorima o ADSL-u i limitu nisam bavio duze vremena, secam se kad je WoW izasao taj 1. mesec kad je bila hajka i svi su igrali puno da su likovi koji su imali 700mb limit kukali posle 10ak dana, zato lepo ja ti savetujem uzmi taj paket koji si planirao, vidi koliko brzo ce da ti istekne/traje pa se prema tome orjentisi. Ako ti dnevno stalno nesto skidas sa neta i surfujes + planiras da igras WoW sa istim limitom neces se naigrati, tako da probaj pa vidi sam, ja sta mogu da ti ucinim ako nigde ne nadjes nijedan info drugde da testiram ovih dana pa da postujem koliko uzima sat vremena igre. Samo da stignem da igram :) ...

Jeste videli onu epizodu southparka sa "world of warcraft"om! pogledajte obavezno, NENORMALNA JE!

Nek se javi molim vas neko ko igra WOW preko dialupa??? kako je moguce da je to moguce? :smash:

Nek se javi molim vas neko ko igra WOW preko dialupa??? kako je moguce da je to moguce? :smash:

Igranje WOW-a preko dial-up je moguce samo u jutarnjim casovima kada nema mnogo igraca na serveru i tada ti je ping oko 250ms sto spada u narandzastu zonu (nije dobro ali moze da se igra) ako igras uvece onda je to kosmar imaces konstantan ping od 1500ms = 1.5s ja sam ovo samo pokusao od kuce par dana sam igrao i kada sam video da to ne ide jednostavno sam batalio, sada igram ponekad iz igraonice i nadam se boljem vremenu i boljem internetu.

Upravo kupih WOW, rekoh sebi da vidim u cemu je cela frka, i onda prc, mislio sam da uz ovaj 1 month free included nece biti potrebna kreditna kartica, naravno doticnu nemam, da li neko zna gde se u bg-u mogu naci one greb, greb wow dopune...

Mozes da napravis acc za prvi mesec bez kartice koristi google i pronadji Visa Credit Card Generator i ukucaj fake brojeve za prvi mesec...

Tnx, ladno je upalilo, bas me interesuje sta bi se desilo nakon mesec dana, ali radije se ne bi petljao sa tim stvarima, do tada cu valjda izvaditi visa-u :)...

Tnx, ladno je upalilo, bas me interesuje sta bi se desilo nakon mesec dana, ali radije se ne bi petljao sa tim stvarima, do tada cu valjda izvaditi visa-u :)...

Nista se nece desiti posle mesec dana Blizzard retko kad provera brojeve kreditnih kartica.

Jok i nece, samo kad udjes u igru i pokusas da se logujes. izbaci ti poruku da kupis karticu ili uplatis monthly fee :)

Naravno ali nisam mislio na placanje, blizzard ne provera dal je broj kartice fake ili ne samo pokusa da skine kesh sa iste ako nemoze samo ti zamrzne acc dok ne upises broj sa koje ce moci da skine kesh...,)

Bas sam pre sat vremena SLUCAJNO kupio WOW sa jos 60 dana karticom za nekih 3640 din, a naravno kao i svaki prosecan majmun nisam se propisno informisao o igri. Znam sve generalne stvari ali me interesuje na kom serveru ima nasih igraca u izobilju i vredi li igrati sa human (posto hocu u alijansu) warriorom?
Hvala unapred

Ako ste totalni pocetnik preporucio bih da prvo aktivirate onaj 10 day pass i da se malo uhodate taman do 20lvl koliko je i ogranicenje ovog triala pa tek posle aktivirate wow sa kojim dobijete jos 30 dana a u medjuvremenu nabavite neku visa karticu jer nije bas isplativo uzimati onaj game card, a ne da lupate glavu sa ovim fake karticama posto poto da aktivirate vec danas kao da je igra izasla juce :) Nadam se da sam malko pomogao nekom pocetniku

Ovo što je pančevac rekao je extra savet. Za tih 10 dana koje dobijate free možete naučiti neke stvari. Tih 10 dana će vam mnogo značiti. Ja sam recimo kad sam počinjao za tih 10 dana uspeo da nabijem 25lvl (tada nije bilo ograničenja na 20lvl). Posle mesec dana sam produžio taj nalog, a u međuvremenu sam igrao još jedan sa drugom rasom (tada je nabaviti wow u srbiji bilo teško). Tako sam stekao dovoljno iskustva (glavni nalog je bio paladin, a pomoćni, tj taj drugi warrior) kako bi kasnije i kao paladin tankovao u MC :) Doduše ovo je više bila zasluga pristova, i gomile warriora i rouge-ova koji su obarali neprijatelje veoma brzo.
Sada mi je od svega toga ostao samo nalog :) Pošto definitivno neću da se igram, jer ozbiljno igranje, oduzima mnogo vremena (a i devojaka :)) tako da odma znate na šta se navlačite.
Bolje igrajte oGame :)

Ne moras da cekas da prodje 10 dana da bi upgradeovao... Lepo napravis guest pa ga odmah upgradujes i imas 10+30 dana... + mozes pristupiti ah sto sa guest ne mozes.

Ako na jednom računaru imam instaliran originalni wow, da li sa drugog računara na kome nemam wow mogu menjati lozinku i podatke sa accounta preko weba??? sad na tom drugom kad idem na wow sajt da promenim lozinku, piše da ne postoji taj account a ni email na koji treba da mi pošalju podatke. Ime accounta je sigurno dobro.

Igra postaje smor vec oko 15-tog lvla... po meni dzabe bacenih 1999din :d

Igra postaje smor vec oko 15-tog lvla... po meni dzabe bacenih 1999din :d

хех... ја сам се сморио већ код 9. левела, срећа па сам играо на фуш серверу па ме није коштало :)

ma daj...na piratskim serverima gomila stvari ne radi, nema ni priblizan broj ljudi koje mozes da nadjes na regularnim serverima, a da ne kazem da lvl 9 ili lvl 15 nisu ni blizu neke prave slike o wow-u :) e, da, i AH :p
i ja sam ranije igrao na piratu, dosao do lvl 60 sa druidom (u to vreme je stratholme bio strah i trepet instanca), smorio se i onda na poklon dobio original wow....proklet bio dan... :p elem, poenta price je da sam se frapirao kada sam otisao do auction house i video sve one divne stvari :)

Poenta je da po meni igra smara i da sve svodi na grind, grind i samo grind. End of story :wave:

Poenta je da po meni igra smara i da sve svodi na grind, grind i samo grind. End of story :wave:

WRONG!
Ja mrzim grindovanje a wow je sve samo ne to. Postoje razliciti ljudi koji igraju na razlicite nacine. Neki grinduju do besvesti a neki pak prate pricu koje je protkana kroz questove. A pvp je sasvim druga prica. Probao sam "piratski" WoW i tesko se ubedio da probam original posle loseg iskustva, ali sam se odusevio originalom. Igra vredi svake pare. Inace nek ti neko da friend invitation card pa probaj sam, nejbezbolniji nacin.

Huh.
Ja sam igrao WOW jedno godinu ipo dana. Znaci kod ortaka betu da probam i navukose me mangupi.
Sjajna igra koja oduzima opasno puno vremena, novca i odricanja. Odlicna zabava.
Nekada je WOW to bio. Ne kazem da je exp. losa, ali daleko od toga da to ima onaj smek kao kada se igralo prvi put. WOW je lepo druzenje i jurnjava za najboljim oklopima i oruzjem, timska igra i treba razmisljanja u PVP-u. Ovo ostalo je questovanje i grind do iznemoglosti.
Sada svaki klinac moze da ima dobar oklop, oruzje idosta golda sa izlaskom exp i podizanje lvl na 70. Nekada je to bilo jako tesko. Dosta legendarnih igraca vise ne igra i dosta odlicnih guildi se raspalo.
Meni na polici stoji WOW i WOW TBC Collector Edition(neotpakovan) kao lepa uspomena.
Ne igram vec godinu dana, niti cu ga vise igrati.
Igrao sam Dwarf Tesladina i Orc Shamana.

Sada svaki klinac moze da ima dobar oklop, oruzje idosta golda sa izlaskom exp i podizanje lvl na 70. Nekada je to bilo jako tesko

Zasto pretvoriti igru u mucenje i omoguciti da se samo oni koji igraju 24/7 domognu najboljeg oruzja, oklopa i itema ? Lako je pwnati noobove sa najboljom opremom... Mislim, koji je genije smislio da ti se honor smanjuje ako ne igras PvP neko vreme ?? Srecom, pa su to ispravili sa patchom...ali im je za to trebalo vise od godinu i po dana...

Nazad
Vrh Dno