Nije ti tacno rekla, ne dolazi jos 1 mesec proverio sam....
Upravu si... Kupio sam danas i meseca nema
Nije ti tacno rekla, ne dolazi jos 1 mesec proverio sam....
Sta znaci da se necu naigrati? Posto sam cuo da je nekim ljudima, u proseku potrebno da se naigraju provodeci i po 7-8 sati dnevno... Meni bi maximum bio 5 sati i to ne svakog dana...2. Sve zavisi od toga koliko igras, ali sa 700mb mesecno primera radi se neces naigrati...
Nek se javi molim vas neko ko igra WOW preko dialupa??? kako je moguce da je to moguce? :smash:
Tnx, ladno je upalilo, bas me interesuje sta bi se desilo nakon mesec dana, ali radije se ne bi petljao sa tim stvarima, do tada cu valjda izvaditi visa-u...
Nista se nece desiti posle mesec dana Blizzard retko kad provera brojeve kreditnih kartica.
Jok i nece, samo kad udjes u igru i pokusas da se logujes. izbaci ti poruku da kupis karticu ili uplatis monthly fee![]()
Igra postaje smor vec oko 15-tog lvla... po meni dzabe bacenih 1999din :d
Poenta je da po meni igra smara i da sve svodi na grind, grind i samo grind. End of story :wave:
Inace nek ti neko da friend invitation card pa probaj sam, nejbezbolniji nacin.
Sada svaki klinac moze da ima dobar oklop, oruzje idosta golda sa izlaskom exp i podizanje lvl na 70. Nekada je to bilo jako tesko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari