Sto da ne mrtavker, go for itNe znam koliko sam MS ogranicava developere i sta sve moze da se napravi, meni bi recimo bas trebala aplikacija koja upali belu fotku i digne brightness na maks, posto nemam blic na telefonu, a koliko znam nema "API" za to, ne razumem se najbolje al pretpostavljam da i kad bi umeo to da uradis da nemas sve potrebne alate..
![]()
Inace 525 je verovatno super fon, izgleda isto kao 520, vise memorije (koja jos uvek nema nikakve veze za samu brzinu rada telefona vec ako budu novije aplikacije trazile 1gb)..
Upravo slicna stvar ima u Dev Centru, kao primjer kako se pravi neka aplikacija. Sad sam se bas zagrijao oko toga, nasao sam i 'mentora', jos samo da nadjem neku literaturu i da se prebacim na to, pa cemo vidjeti sta se sve moze napraviti.
525, cu cekati pa vjerovatno uzeti, ne zelim previse da se istresam, taj model mi je taman.. Hvala na odgovoru.
Micro, sto se tice ideje za aplikaciju, to je po meni i ne tako veliki problem, jer imas dosta prostora da radis jer nema toliko mnogo aplikacija kao npr na guglovom androidu. Udji u android market, prelistaj aplikacije, vidi sta narodu treba, sta je popularno i navali, sa win phone programiranjem.