MICRO V91
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.06.2013
- Poena
- 200
Ovako uzeo sam juce L620 i odma' sam odradio update na 8.0.10328.78 to je valjda gdr2? Telefon odlicno radi, prebacio sam kontakte i kalendar sa gmail naloga, kalendar mi se ne svidja zato sto je obican i sto je jos losije covek mora da se napregne da bi video da li ima neki event ili rodjendan, ali se nadam da wp ima notifikacije za rodjendaneAplikacije su mega lose, probao sam viber interfejs skoro i da ne postoji i ne mozes da vidis da li je neko online. Sto se tice TT probao sam da dodam ovaj forum ali ne ide... IE je super malo je cudno sto je address bar dole... Sto se tice kamere probao sam standardnu i smart cam applikaciju i zaista je dobra kamera za moje potrebe, cak i u totalnom mraku moze da napravi finu sliku. Ne svidja mi se zvucnik, zvuk je dobar i glasno se cuje ali vrlo lako moze da se poklopi i da se skroz prigusi zvuk. Nasa tastatura nema predikciju :/ i kad se stavi u landscape mode ne popunjava ceo ekran :/ osetljivost ekrana je odlicna i kucanje je lako
Sta znam ovo su utisci od jednog dana, ranije sam imao S1 i za sada sto mi stvarno nedostaje to je pun ekran tastature, centar za notifikacije, zakljucavanje ekranu u portrait rezimu i ono najbitnije kvalitet aplikacija, znaci fb, viber, tt i ostale must have aplikacije su mnogo lose odradjene, kontam da ce se to vremenom promeniti kao i da ce gdr3 i wp8.1 jos poboljsati wp. Mogli bi da otvorimo temu za wp aplikacije
![]()
Zakljucavanje rotacije ima u GDR3 . Kalendar meni je odlican, ne znam sta podrazumevas pod tim da moras da se napregnes da bi video ? Ali imas i druge kalendare u store. Ima notifikacije za rodjendane. Viber se ni meni ne svidja, Whatsapp je mnogo bolji. TapaTalk, moze da doda ovaj forum, ali se malo sporije ucitava. FB aplikacija po meni solidna, mada je ne koristim, notifikacije sa fb ti daje ME tile, a chat mozes da dodas u threads, gde su ti sms i to.