Sistem ce biti bolji vremenom, ipak svi mi ovde imamo windows 10 preko insajdera.
Pomenuo sam i ranije nakon instalacije windows 10 kako mi se u Outlooku, kad krenem da kucam ime nekoga iz imenika, ne nudi adresa te osobe kojoj zelim da saljem mejl. Napisao sam posle i vezano za to feedback, posle je valjda stiglo neko azuriranje za Outlook valjda, sad i to lepo radi.
(Naravno, ne kazem da moj feedback ima bas veze s tim
)
Inace, sad ovako kroz razgovore sa vama, i kroz samo istrazivanje, ipak se ne bih slozio da je ovaj sistem inferioran. Videcemo, al u ovom trenutku mi se bas cini da bi te univerzalne aplikacije bila najbolja strana ovog sistema - donece nam to aplikacije izgleda... Pominjem aplikacije jer to mnogi pominju kao nedostatak windows phone/mobile sistema, al meni aplikacije i ne fale. Meni bi super doslo samo jos par alata koje sam ranije pominjao, s tim da ce do izlaska neceg zanimljivog sasvim dobro posluziti i Office na telefonu koji je sad mnogo bolji.
Cini mi se i da ce sad moci skoro svako sa windows 10 mobile sistemom da koristi telefon slicno kao kompjuter... Ne znam da li moze windows telefon preko microusb da se poveze i na televizor, recimo, pomocu adaptera - da se sa TVom poveze preko HDMI prikljucka? Nesto sam video negde kako bi to trebalo da moze, a neki telefoni imaju bas i mini HDMI prikljucak, s tim da ne znam koliko su ovi telefoni u toj prici.
Onda bismo mogli da povezemo telefon sa tastaturom, misem, na televizor, i eto ti kompjuter za najosnovnije stvari - samo smanjimo slova na koliko vec procenata kao sto je ovde to neko pominjao.
Moze da se ide lepo na net, a moze i jednostavno da se kuca neki tekst u Officeu.
Jos da dodam, sto se Officea tice, on samo da se poveze, moze telefon da se koristi i sam - bez tastature.