Bio je namesten neki ton, al ipak se nije nista culo. Sad mu radim hard reset. Bio je neki update za Outlook, mozda i to ima veze, mozda se tad nesto pokarambusilo, il sta ja znam... Videcu jos, valjda ce sad raditi.![]()
Taj problem sam imao i ja pre jedno 2-3 nedelje, pisao sam ovde. Resenje je bilo ovo -->> http://forum.benchmark.rs/showthread.php?344830-Windows-(phone)-10&p=4404879#post4404879 :smash:
Mora u Outlook-u da stoji kao na slici i show in action center i show notification banner i play sound. A posle namestate sve ostalo (banner on/off itd.) u notifications and sounds.
Ja redovno pratim temu ali ni jedan od ova dva posta nisam video. Ni Lakijev ni Tolerov. I jedan i drugi korisni a ja ne videh
Gde da proverim koliko tacno imam FREE permanentnog prostora![]()
Ko je pisao da edge ne prikazuje lepo google sajtove?
Meni ovo izgleda prilagođeno telefonu.
![]()
![]()
Na linku sam bio a kako da ukljucim bonus za kameru ?To je to , uključi bonus za kameru i idi na onaj link ako već nisi-
Na linku sam bio a kako da ukljucim bonus za kameru ?![]()
Evo ja da se javim sa novostimaPodesih u mailu sve sto treba i i dalje nemam zvuk za pristigli mail. Eto toliko...
Moze li neko da mi objasni ovu logiku, pokusavam da shvatim ali ne ide.. Isti fajlovi za melodiju, skinuti sa Onedrive-a i iskopirani u Ringtones folder preko dva fajl menadzera na telefonu, ne vidi ih kao melodiju. A preko kompa kad sam ubacio iste te fajlove u isti folder, vidi ih kao melodije..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari