Šta je novo?

Windows (phone) 10

Proveri sto ti stoji na notification sound, ako je none, onda se ne cuje ton

Bio je namesten neki ton, al ipak se nije nista culo. Sad mu radim hard reset. Bio je neki update za Outlook, mozda i to ima veze, mozda se tad nesto pokarambusilo, il sta ja znam... Videcu jos, valjda ce sad raditi. :)

Izes ga, valjda ce to srediti uskoro... A primetio sam da se cuje zvuk kad otvorim obavestenja (notifications, kad ih povucem odozgo), tj. to sam primetio i pre ovog hard reseta.

Bio je namesten neki ton, al ipak se nije nista culo. Sad mu radim hard reset. Bio je neki update za Outlook, mozda i to ima veze, mozda se tad nesto pokarambusilo, il sta ja znam... Videcu jos, valjda ce sad raditi. :)

Taj problem sam imao i ja pre jedno 2-3 nedelje, pisao sam ovde. Resenje je bilo ovo -->> http://forum.benchmark.rs/showthread.php?344830-Windows-(phone)-10&p=4404879#post4404879 :smash:

Mora u Outlook-u da stoji kao na slici i show in action center i show notification banner i play sound. A posle namestate sve ostalo (banner on/off itd.) u notifications and sounds.

To, hvala ti! :D Sad radi. :)

Taj problem sam imao i ja pre jedno 2-3 nedelje, pisao sam ovde. Resenje je bilo ovo -->> http://forum.benchmark.rs/showthread.php?344830-Windows-(phone)-10&p=4404879#post4404879 :smash:

Mora u Outlook-u da stoji kao na slici i show in action center i show notification banner i play sound. A posle namestate sve ostalo (banner on/off itd.) u notifications and sounds.

Ovo je bio problem i sa viberom pre mesec dva , kad isključiš banner ili nešto drugo ne stiže zvuk. Možda je to problem kod svih aplikacija

Ja redovno pratim temu ali ni jedan od ova dva posta nisam video. Ni Lakijev ni Tolerov. I jedan i drugi korisni a ja ne videh :)
Gde da proverim koliko tacno imam FREE permanentnog prostora :)

Ja redovno pratim temu ali ni jedan od ova dva posta nisam video. Ni Lakijev ni Tolerov. I jedan i drugi korisni a ja ne videh :)
Gde da proverim koliko tacno imam FREE permanentnog prostora :)

Preko web verzije , odi preko sajta na one drive pa gore desno settings-options I vidi se koliko imaš. Problem je samo šta ti prikazuje da imaš 15 +15 gb , ako ne odeš preko onog linka i ne potvrdiš valjda od 31 januara izgubićeš i imaćeš samo 5gb.

Inače koristim msn sajt odličan je zato što imaš gore na vrhu sve Ms proizvode,mail,maps,one drive .

Ko je pisao da edge ne prikazuje lepo google sajtove?

Meni ovo izgleda prilagođeno telefonu.

96wsVMT.png

akDF0TZ.png

Poslednja izmena:
Pise koliko imas prostora i na telefonu kad ides na backup.:)

To je to , uključi bonus za kameru i idi na onaj link ako već nisi-

Ko je pisao da edge ne prikazuje lepo google sajtove?

Meni ovo izgleda prilagođeno telefonu.

96wsVMT.png

akDF0TZ.png

Ja sam pisao, prikazuje dobro Youtube,Maps, ali Search je nikakav, kada otvoriš Hamburger meni na google.com on te prebacuje na google.com/mobile, dok je to na UC Browser-u lepo rešeno, onda kada pretražujem nešto lista sajtova nije ista kao na iOS-u, Android-u, ima neki čudan dizajn..

Tako što ćeš upaliti auto upload fotografija na OneDrive i slikati nešto... I sačekati da uplouda... To je to... Posle možeš isključiti...

Realno mora da se bude mazohista malo, i da ti se bas svidja Windows UI, da bi istrpeo sve ovo..
Pazi njihova zvanicna aplikacija, recimo News, ne radi.. Mislim live tile ne radi, prikazuje jednu vest non stop i tile se ne pomera.. I nije to nesto zbog 'nezavrsenosti' sistema, to je tako od WP8.. Njihova zvanicna aplikacija.

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Pa njihova weather aplikacija nema lockscreen podrsku na w10 nit ima vremenska upozorenja a nisam primetio ni providni tile :D

Poslednja izmena:
I? To je to?! Svakako nije dovoljno da bi prešao na ios ili android... Onaj ko do sada nije shvatio da su wp korisnici entuzijasti... Neće nikad...
Za njih ne postoji dovoljno razloga da se wp napusti. Kao sto to ios korisnik ne bi nikad napravio... Ili..

Zato... Počnite pisati o novinama u w10 u odnosu na w8.1...
Traženje mana wp sistemu nikako ne daje rezultat .. Svaki korisnik je svestan istih.

Moze li neko da mi objasni ovu logiku, pokusavam da shvatim ali ne ide.. Isti fajlovi za melodiju, skinuti sa Onedrive-a i iskopirani u Ringtones folder preko dva fajl menadzera na telefonu, ne vidi ih kao melodiju. A preko kompa kad sam ubacio iste te fajlove u isti folder, vidi ih kao melodije..

Moze li neko da mi objasni ovu logiku, pokusavam da shvatim ali ne ide.. Isti fajlovi za melodiju, skinuti sa Onedrive-a i iskopirani u Ringtones folder preko dva fajl menadzera na telefonu, ne vidi ih kao melodiju. A preko kompa kad sam ubacio iste te fajlove u isti folder, vidi ih kao melodije..

Mora tako. Imao isti problem kad sam radio reset, a melodije ostale na kartici.
Onda sam izguglao da to tako radi. Znaci MORA sa kompa da se prekopira melodija, da bi fon registrovao...da, glupo je :)

Nazad
Vrh Dno