Inace, ja kako sam instalirao Windows 10 samo sam zadovoljan, od hard reseta lepo radi, nije se nista nezgodno desavalo... Rekao bi da je dosta pouzdan sad.
Ima nekih sitnica koje su mi super radile na wp 8.1, a koje ne rade na windows 10 mobile, kao recimo u mejlu kad hocu da posaljem nesto nekome iz kontakta. Ranije sam mogao da krenem da kucam prva slova necijeg mejla i da mi se mejl te osobe ponudi, sada mogu jedino da idem na taj odredjeni kontakt, pa "posalji mejl", ili da kopiram njegov/njen mejl, i zalepim ga medju primaoce.
Uzgred, primetio sam i da ne mogu dva (primljena) mejla da otvorim istovremeno, ili da gledam dve primljene poruke istovremeno, odnosno kad dugo pritisnem strelicu unazad nikad mi se izgleda ni jedna aplikacija ne bi pojavila vise puta. Da li mogu da promenim ovo? Mozda je nekog smaralo da mu to tako ostaje, al je sa druge strane zgodno kad hocu da gledam vise stvari istovremeno...
Pored ovoga mi ne pada na pamet jos neki "nedostatak", mozda ima jos nesto, ali prilicno sam zadovoljan, svidja mi se windows 10 na telefonu - nekako na istom tom ekranu vidim vise, a bez da je nesto previse usitnjeno. Svidja mi se i sto sada mozemo da pinujemo i nesto iz samih podesavanja kao sto sam sad bas uradio sa Data usage...
Uzgred, jel zna neko da li postoji nacin da onu quick actions dugmad preuredim? Znam da mogu da biram sta ce mi biti u ona glavna cetiri koja se uvek vide, ali da li mogu da radim nesto sa onima ostalima koja su gore i koja se vide tek kad prosirim taj deo sa brizim akcijama (il kako da ih nazovem vec)?