Jedina koja me trenutno nervira je viber a ona bi trebala svakog časa da izađe isto i windowscentral izlazi za koji dan.
Sent from mTalk
Viber nikada nije precizirao kada će objaviti windows 10 mobile aplikaciju.
Osim toga, pitanje je koliko će aplikacija zaista biti bolja. Možda bude slično radila a dizajn opet ne može biti mnogo drugačiji.
Inače razmišljao sam baš, sve aplikacije na windows phoneu su malo sporije nego na androidu, svi kažemo loše su aplikacije, ali razmišljam, možda je sam sistem windows phone takav, možda aplikacije ne mogu da budu bolje. Realno svaka aplikacija je sporija, nemoguće da je baš svaka aplikacija loša.
Tako da ne bih da vidim celu windows 10 mobile sliku negativno ali po dosadašnjem znanju i iskustvu ne očekujem da će viber biti drastično bolji a ova verzija za WP 8.1 koju imamo je jako spora sa notifikacijama i kasni.
Spore su zato što su to stare Silverlight aplikacije . Kakav god viber da naprave biće brži , same univerzalne su u startu bržee 30-40 %. Viber je najavljen kao univerzalna još u aprilu.
Tipičan primer stare Silverlight aplikacije je messenger i viber . Nove Ms univerzalne app uopšte nisu spore a nisu sastavni deo sistema .Groove,Movies,File Explorer pokazuju kako aplikacija treba da funkcioniše. Evo i mTalk koji je aplikacija jednog hobi developera je brza kao munja .
Ja sam pre par dana odradio hard reset, kad sam otisao da instaliram TuneIn kaze nepodrzana aplikacija...
Ljudi nemam slovo Č kad stavim srpsku tastaturu...sta da odradim da se pojavi? xD
Drzi slovo "C" dok ne iskoci.![]()
Meni radi i varijanta C pa ona kvaka desno
nije na nekim ranijim build-ovima.
Inace moram da pohvalim kako shljaka WM10 na 1320. Ima sitnih bagova ali su bas sitnice, totalno je za svakodnevnu upotrebu.
Drzi slovo "C" dok ne iskoci.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari