Šta je novo?

Windows (phone) 10

Ne znam, imao sam lumiu 830 sa win8.1 i meni se vise svidja win10m. Mozda moj neki subjektivni osecaj. :)

@slavisaj
Kako ti se čini... Jesi li zadovoljan... I da... Možeš da otvoriš novu temu... Kad već imaš taj telefon... Navedi tamo utiske i sl. :)
Jer je to sad windows telefon...!
;)

Kako se beše podešava da se vreme pokaže na ekranu kada se pređe rukom iznad telefona?

wp_ss_20151209_0001.png

Od juče mi se dešava ovo na l520.
Dešava li se jos nekome?
Neće update da prodje, pa nece..

Prvi utisci - Viber normalno radi, moguće je menjati mejl koji se forvarduje, attach opcija dopušta dodavanje dokumenata. Konačno te tri stvari.

Ono što trenutno pravi problem - aplikacije se ne gase izlaženjem preko back dugmeta, Office apps su zaglavljene na getting things ready, Edge nešto brljavi sa YT, nije hteo da pokrene snimke jutros.

edit: Office apps proradile

Poslednja izmena:
Sve w10m aplikacije nece se ni gasiti na back. A i nema razloga da se gase, jer se tada suspenduju, tako da ti ne trose ram a ni bateriju. Sta vise, bolje je da ti cuce tu u pozadini jer ces tako uvek brze, ako ne i instant, da otvoris tu aplikaciju nego da je zatvoris i otvaras od nule. I jos jedna prednost, otvorenu/suspednovanu aplikaciju mozes da otvoris ponovo kako god ti je volja(tile, app switcher, app list) ista je brzina...

Cemu ovaj uzasni font u Outlook mejlu od drugih ljudi? Kad ja saljem mislim da je Calibri sto je skroz fin font, tako izgleda i u Inboxu gde su izlistani svi mejlovi, ali kad udjes bas u mejl font je katastrofa neki serifni..

Uvek zaboravio ovo da pitam.

Sto li su na Serbia latin formatu stavili sat kao 14.37 a ne 14:37 , jako me iritira morao sam da stavim cirilicni format.

Sve w10m aplikacije nece se ni gasiti na back. A i nema razloga da se gase, jer se tada suspenduju, tako da ti ne trose ram a ni bateriju. Sta vise, bolje je da ti cuce tu u pozadini jer ces tako uvek brze, ako ne i instant, da otvoris tu aplikaciju nego da je zatvoris i otvaras od nule. I jos jedna prednost, otvorenu/suspednovanu aplikaciju mozes da otvoris ponovo kako god ti je volja(tile, app switcher, app list) ista je brzina...

To je onda nešto drugo, nisam znao. Hvala na pojašnjenju.

Odlično izgleda ovo. Sve ono što sam čekao od kako sam postao korisnik i zbog čega sam u poslednje vreme razmišljao da pređem na Android ili iOS je sređeno i sada ne vidim razlog da to uradim. Kapiram da je sa novim telefonima još bolje, treba menjati 920 uskoro.

Kažu da nije pravilno staviti dvotačku, jer je dvotačka znak za deljenje.
Naravno, kod Amerikanaca i Engleza je to drugačije.

Slično kao što u Ekselu razdvajaju decimale tačkom od celog broja, a ceo broj razdvajaju zapetama, dok je kod nas obrnuto.

...čke Američke :d što reko Gazda Paja ;)

Zna li neko šta se dešava sa sajtom wpnovosti. Ceo dan je nedostupan.

Hvala. Sad sam se setio da su već pričali o prelasku na novu adresu.

Kako da kopiram napisani tekst sa edge... Recimo ovo što sad pišem...?

obeležiš tekst i zadržiš prst na nekom obeleženom delu, pa ideš na copy

mene zanima kako da iskopiram samo deo linka iz address bara, čini mi se da ne može

obeležiš tekst i zadržiš prst na nekom obeleženom delu, pa ideš na copy

mene zanima kako da iskopiram samo deo linka iz address bara, čini mi se da ne može

Okreni u landscape biće ti lakše i onda obeležiš deo koji hoćeš. Ovako je teško jer nemaš preglednost .

Да ли су причали о убацивању ћириличног језика. Ако има за рачунар, не видим разлог да не убаце и на мобилне телефоне.
Мени на л535 све лепо ради, само је у последње време батерија слабија. Можда се варам.

Nazad
Vrh Dno