Koji je novi firmware? Ja sam trenutno na 10569.29
Sve w10m aplikacije nece se ni gasiti na back. A i nema razloga da se gase, jer se tada suspenduju, tako da ti ne trose ram a ni bateriju. Sta vise, bolje je da ti cuce tu u pozadini jer ces tako uvek brze, ako ne i instant, da otvoris tu aplikaciju nego da je zatvoris i otvaras od nule. I jos jedna prednost, otvorenu/suspednovanu aplikaciju mozes da otvoris ponovo kako god ti je volja(tile, app switcher, app list) ista je brzina...
Uvek zaboravio ovo da pitam.
Sto li su na Serbia latin formatu stavili sat kao 14.37 a ne 14:37 , jako me iritira morao sam da stavim cirilicni format.
Zna li neko šta se dešava sa sajtom wpnovosti. Ceo dan je nedostupan.
obeležiš tekst i zadržiš prst na nekom obeleženom delu, pa ideš na copy
mene zanima kako da iskopiram samo deo linka iz address bara, čini mi se da ne može
Okreni u landscape biće ti lakše i onda obeležiš deo koji hoćeš. Ovako je teško jer nemaš preglednost .
Super sto si ga pomenuo, bas je super i koristan sajt. Bas vidim kako su pomenuli foru ako se nekome zapuca telefon: tri puta istovremeno pritisnuti dugmad za pojacavanje i smanjivanje tona, i to bi trebalo da osvezi displej. Al ima ovde detaljnije...Zna li neko šta se dešava sa sajtom wpnovosti. Ceo dan je nedostupan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari