Potrebna pomoć
Brat ima L650, fabrički Win10. Kao i drugima, kad utakne slušalice, Groove prijavi grešku 0x8007045d, a YouTube (kroz browser) prijavi "Can't decode". Ako restartuje telefon (sa uključenim slušalicama) radi normalno neko vreme, pa opet. Nekima je navodno proradilo posle reseta (iz About menija), a kažu i da radi sa BT slušalicama (koje brat nema i ne bi da ih kupuje). Zanima me da li neko već ima rešenje za problem bez kupovine i bez reinstalacije svega (ako bi uopšte i to pomoglo) i da li se nekome ko je imao taj problem isti rešio nekom insider verzijom? Da li se uopšte zna pravi uzrok problema?
Verovatno mora factory reset. Je li telefon na CU?
Ja sam sa ova dva poslednja creators update-a na L640 DS po prvi put od prelaska na WP10 morao da uradim hard reset i opet telefon baguje...
Sent from mTalk
Vraćanje na fabričko stanje, reinstal svega.Sta je za tebe hard reset, vadjenje baterije ili vracanje u fabricko stanje tj. samo OS i programi koji dolaze preinstalirani uz OS?
Vađenje baterije je soft, a "reset phone" je hard reset kad se vraća na fabrička podešavanja prvobitne verzije softvera. A wdrt je kao iz fabrike.
klaTm morf tneS
Ovo se i meni dešava. I ne samo tastatura već i action centar ne reaguje.Ista stvar i kod mene ,sad je pocela i tastatura po nekad da mi baguje .
Sent from mTalk
Ovo se i meni dešava. I ne samo tastatura već i action centar ne reaguje.
Btw, stigli su mi noćas 3 mejla od MS sa verifikacionim kodovima za moj MS account jer je neko pokušao da upadne. Jel oni nešto opet brljave ili da brinem? Jel stiglo još nekome to?
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari