Ovo se i meni dešava. I ne samo tastatura već i action centar ne reaguje.
Btw, stigli su mi noćas 3 mejla od MS sa verifikacionim kodovima za moj MS account jer je neko pokušao da upadne. Jel oni nešto opet brljave ili da brinem? Jel stiglo još nekome to?
Sent from mTalk
Ja na svaka 3 meseca menjam sifre, mada i to nije neka zastita al opet bolje menjati nego drzati jednu 100godina.
Prijavite se za insider i lepo fast , sada peglaju kao ludi mobile buildove. Koliko sam video samo bug fixes znaci puni su rupa AU i CU buildovi za mobile...
Inace ako si koristio mnogo Edge , evo zaista jako tuzne vesti...
https://www.brokenbrowser.com/sop-bypass-uxss-stealing-credentials-pretty-fast/
Sent from Dead OS ☹
LjuDi sta je ovo, ukljucena je enkripcija telefona ali ne i sd kartice odjednom mi ovo pokazao kada sam ga stavio na power bank ... [emoji33]
![]()
Telefon vidi sve fajlove sa sd kartice ali upis podataka je nemoguc...
Sta sam pogresio..ima resenje ili da backupujem fajlove i format sd kartice odradim??
Sent from Dead OS ☹
Ako može pomoć.
Prijatelj ima L640 i na njemu w8.1 i trebaće mu u narednih mesec dva viber. Na 8.1 mu nikako ne radi naime pozivi mu se uopšte ne registruju. Tek kasnije dobije poruku o propuštenom pozivu.
Meni sve radi ok na W10.
E ono što mene zanima koji je postupak apgrejda sa w8.1 na w10?
Da se skine Upgrade Advisor i potera apgrejd?
....shit has hit the fan...
Moguće da otkazuje kao što reče ZorMi.
P.S. Ne znam baš zašto enkriptuješ telefon, a ostavljaš karticu čitljivom.
Skine, odradi prvi apgrejd, zatim sve do .297 verzije, odradi HR i ne povlaci bekap, vec sve odradi rucno...
Sent from mTalk
Sve iz početka, kao da imaš fabrički win 10. Svaki backup će ti zeznuti sistem. Znači fresh start.Ako može pojašnjenje, ovo za bekap, on pita da li da vučem?
I šta će biti sa , recimo sa mejl nalozima? Moraće sve to ponovo da se formira?
jel samo pokazao da je dostupno ili je čekao na restart ?System mi je pojeo 500 mb ,na poslu sam uvek na 3g i bas tada je pokazivao onaj update localization for serbia ,kao da namestim da ne skida update preko cellular ?
Sent from mTalk
System mi je pojeo 500 mb ,na poslu sam uvek na 3g i bas tada je pokazivao onaj update localization for serbia ,kao da namestim da ne skida update preko cellular ?
Sent from mTalk
Treba da ga otpuste, a ne da ga vracaju na posao.
Pa vidiš na šta je spao WP?Zasto?
Sent from Dead OS ☹
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari